QUOTE(darbstuoliai @ 2014 09 15, 14:32)
Sveikutės super mamos, kaip laikotės? kaip mažieji? Aš atėjau pasiguosti, ale užpuolė mus kažkoks virusas. Visi esam išgriuvę, gulim su slogom ir kosuliais. Ačiū dievui nors temperatūros neturim. Labiausiai aišku mažųjų gaila, tokie nusilpę laksto po namus, ypač mūsų berniukui sunku, jis juk po gomurio op, o čia dar sloga ir kosulys užpuolė, nei nosytės ištraukt su pompa negalima, valinėju vis su nosinaitėm, brt vistiek varva be galo. Sakykit, gal kieno vaikas sirgo po operac, kazin ar galima su druskos vandeniu nors nosį skalauti, ar nepragriauš žaizdų (gal kvailas klausimas, bet man vistiek neramu). ačiū
Svarbiausia nesirkit
Svarbiausia nesirkit
O vaje Tik parasiau Jums asmenine zinute su viltim ir klausimu, ar aplenke Jus virusai, o temoj vat kaip perskaiciau... Laikykites! Mano vaiko gyd. bet kokiu atveju liepe pasodinus plauti bent Hummer'iu... Nors as ja nepasitikiu, tad prisibijojau, dazniau ipuksdavau jo ant pagaliuko-tamponelio nosiai valyti ir taip pravalydavau... O, jei kyla tiek klausimu ir esat po op., tai drasiai skambinkit Z, nes jis geriausiai zino, ar galima.
Lusinei, laabai dekui uz info! Butu saunu, jei ir LT butu tokia org, nes tikrai niekas nezino apie pirma uzpludusias emocijas, paskui apie vaiko prieziura... Viska isbandom, kol atrandam tinkamiausia maitinima, pacios pamatom, kokio velesnio gydymo reikia ir t.t. Esam vienos ismestos baloj!