darbstuoliai, kaip jus sveikstat?
[/quote]
Sveikutės, ačiū, mes sveikstam neblogai, na tik keli dalykai neramina. Sakykit gal žinot kas, kur kažin galima nusipirkti tą buteliuką su šaukšteliu? gal kas neseniai pirkot ir galit patart, ar verta jį išvis pirkti? kiek kainuoja?
Bet svarbiausias klausimas man kyla toks, sakykit ar kurios nors vaikas po gomurio op, pasikeitė. Na nemoku paaiškint, bet man toks vaizdas, kad dabar čia ne mano vaikas, nes visada budavoišsišiepęs, linksmas, daug krizendavo, burbuliuodavo (kalbėdavo), o dabar toks apatiškas, piktas, nebesijuokia taip garsiai kaip anksčiau. Nu labia man pasimatė, nes tikrai visai kitoks dabar. Beje, gal jus po op davėt kokių vitamin ar dar ko, kad biški atstatyti vaiką nuo tų antibiotikų poveikio. ačiū visoms už ats.
Euforija, nepergyvenkit jie ten dar realiai į vaiką pasižiūrės ir nuspręs. Mums irgi prie kažko norėjo kibti, bet aš nesupratau to rodiklio pavadinimo, bet kažkas iš kraujo tyrimų ten buvo biški viršyta, tai bendrai į viską pažiūrėjo, kad kt viskas ok, ir operavo. Bandykit, gall viskas bus ok. Linkiu sėkmės