QUOTE(zuikutis3 @ 2014 01 06, 20:10)
Musu taip pat jau laukia operacija lupytes vasario pabaigoje. O siandien uzpuole slogyte.
Mums dar tik menesiukas ir dvi savaites. Skambinau daktarei sake, kad tik plauti su humer vandenuku ir istraukti ir viskas. Temperatura 37 tai sake,kaip ir nesiskaito. Gal turite kokiu patarimu, kaip ta sloga isgyvendinti... Maitinu misinuku, nors savo pienuko dar galiu siek tiek istraukti. Musu maziukas nuo gimimo mano pienuko nevalge, nes paeme i intensyvios prieziuros skyriu, tai kadangi priespienio buvo mazai, primaitino misinuku. Jis priprato prie misinuko skonio ir mano piena jau leisdavo per lupa
tai taip ir gavosi, kad neisejo maitinti savo pienuku. Esu girdejusi, kad galima savo pienuko i nosyte ilasinti, bet kazin ar jis dar pas mane veiksmingas? Ar tai tik mitas? pasidalinkite prasau savo nuomonemis. Aciu
Nežinau, ar mitas ar tiesa, ar cia farmacininkai bando savo produkcija isiulyti geriau... nepabandes, nesuzinosi... as nebandziau. Slogytei irgi naudojau Humeri, bet, kol nebuvo susiuta lupyte, tai suvilgdydavau ta pagaliuka-tamponeli ir pavalydavau nosyte... Gyd liepe pukst drasiai, bet as bijojau, nes viskas i gerkle gi tokiam vaikui suteka... Kai paaugo, tai tada sedinciam ipurksdavau. O po gomuriuko op., tai jau drasiai.
QUOTE(Lusinei @ 2014 01 06, 22:39)
Tai jus jau ir po gomuriuko op turbut? Ir vis vien dar normalaus maisto nevalgo? Ar teisingai supratau? Nes tikrai nelengva, vsk pati ragauju, kad tik koks gabalelis nepasitaikytu. Moliugus, cukinijas neblogai valgo, vaisiu tyreles l megsta, vakar daviau trinta brokoli su vistiena tai siaip sau valge. Kalbeti kzk bando, kol kas nesijaucia, kad per nosi, gal reikia laukti normaliu sakiniu laiko. Dantuku irgi dar ne vieno.
Papildyta:
As pati nemaitinau, bet gimdymo namuose minejo, kad tokius vaikucius l daznai pradeda maitinti misinuku. Nieko tokio. Jie greit ipranta. Gal verta ir toliau duoti misinuka.
Taip. Maniskiui jau ir lupyte ir gomuriukas sutvarkytas, bet normalaus t.y. nuo stalo maisto dar visai nevalgo
Ka verdu, ta pertrinu, sublenderiuoju. Perku vaisines tyreles, 4-6 men., kurias super megsta. Viskas kaip 6-8 men. vaikui... Dar idedu i "maitintuva" sausaini su obuoliu ar bananu, tada ragauja... Kitaip isvemia viska! Tikriausiai jautrus gomurys, pajaucia rimtesni trupini ir...
Gerti irgi nemoka
Ciulpimo refleksa prarades, tai dabar bandau duoti
issilaistanti puodeli su snapeliu, bet sedziu salia ir priziuriu... Vandens negeria, tik zaidzia, sultis megsta, bet jos su cukrum, tai nesinori daug duoti... Misinuka t.y. Aptamil piena 1+, lyg siolei geria is svirksto.
P.S. gimusi bandziau glausti ir pati maitinti, bet nesusidare vaikiui vakuumas, tad nusitraukinejau. Faktas, kad gyd. atima vaika ir supila misinuka... Man teko pakovoti, kad gautu tik mano piena, nors zinau, kad buvo ir misinuku girdytas...