Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.8

QUOTE(Erikauzas @ 2013 11 14, 21:34)
Sveika,
Jums čia pagerėjo ar pablogėjo?
Pirmą kartą vaiko vaiko +3 ir 1.25,gydytoja pasakė,kad pagerėjo skyrė +2.5 ir +0,75.Dabar išgyrė,kad šaunuolė viskas tvarkosi,bet skyrė +2.75 ir +1.0
Visiškai nenusimanau apie tuos stiprumus,bet žiūrint į prieš tai tai mano manymu ne pagerėjo,bet pablogėjo. g.gif

Pagal gydytojos kalbas supratau,kad situacija nesikeicia jau nuo vasario men.Nei gereja,nei blogeja.Tai gal tie stiprumai gydo kiek nors blush2.gif Nes mums dadejo po 0.5 ant abieju akyciu.

O sunui kai tikrinome rugseji akytes tai sake per viena eilute jau geriau mato.O pastoviai akinukus pradejo nesioti nuo kovo men..Aisku jo akinukai silpnesni +1 ir +1.25.

Aisku noretusi daugiau aiskumo,bet manau su praktika daugiau ir suprasime smile.gif Nes su akinukais pradejome draugauti vasario men.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2013 11 15, 09:02)
Pagal gydytojos kalbas supratau,kad situacija nesikeicia jau nuo vasario men.Nei gereja,nei blogeja.Tai gal tie stiprumai gydo kiek nors blush2.gif Nes mums dadejo po 0.5 ant abieju akyciu.

O sunui kai tikrinome rugseji akytes tai sake per viena eilute jau geriau mato.O pastoviai akinukus pradejo  nesioti nuo kovo men..Aisku jo akinukai silpnesni +1 ir +1.25.

Aisku noretusi daugiau aiskumo,bet manau su praktika daugiau ir suprasime smile.gif Nes su akinukais pradejome draugauti vasario men.

Mano su akinukais draugauja 3 metus.Reikės pradėti daugiau klausinėti,nes man neaiškus tų pliusiukų pridėjimas,galvojau,kad mažės kol bus iki nulio:)
Mums paskyria atvykimą kas 2mėn.Lankėmės lapkričio 7d.Dabar gruodį/sausį turim pasirodyti.Ar visi taip dažnai lankotės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2013 11 15, 11:06)
Mano su akinukais draugauja 3 metus.Reikės pradėti daugiau klausinėti,nes man neaiškus tų pliusiukų pridėjimas,galvojau,kad mažės kol bus iki nulio:)
Mums paskyria atvykimą kas 2mėn.Lankėmės lapkričio 7d.Dabar gruodį/sausį turim pasirodyti.Ar visi taip dažnai lankotės? ax.gif

Mes kas pusę metų lankomės.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 11 15, 10:51)
Mes kas pusę metų lankomės.

Man keistas tas dažnumas,aš ir galvoju,kad būtų pats tas kas pusmetį.
Gal,kad privačiai,mokėti reikia,tai ir vizitai dažni.
Atsakyti
Mes privaciai dabar einam,nes kai po poliklinika pavaiksciojom tai ojoj joi diagnoze buvo.O pradzioje ir nesidave labai gerai patikrinama.Bet dabar sake ateiti pavasari.
Atsakyti
Ziuriu daugiausia raso toliaregiu mamytes smile.gif

Musu privaciam pasake, kad vaikus guldo i ligonine akiu stiprinimui (atseit mankstos ir t.t.)
At tai tiesa?
Gal kas zinot, susiduret?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Atėjo laikas keistia kinukus, nes savo senuosisu geruosius išaugo verysad.gif Patarkit prašau kur Vilniuje yra pakankamai didelis vaikiškų rėmelių pasirinkimas. Mano merginai 3,5 m. Domina tokie su prailgintom užlenkiamom ausytėm.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka @ 2013 11 18, 14:45)
Ziuriu daugiausia raso toliaregiu mamytes  smile.gif

Musu privaciam pasake, kad vaikus guldo i ligonine akiu stiprinimui (atseit mankstos ir t.t.)
At tai tiesa?
Gal kas zinot, susiduret?

Pati vaikystej esu vaiksciojus i poliklinika kasdien akiu mankstom (as trumparege), bet su ligoninem nesu susidurus situo klausimu.
O kodel neisklausinejot ten kur jums taip sake? Jei sako, kad guldo tai matyt ne siaip sau.

QUOTE(Crazy Lady @ 2013 11 20, 14:05)
Sveikos smile.gif

Atėjo laikas keistia kinukus, nes savo senuosisu geruosius išaugo verysad.gif  Patarkit prašau kur Vilniuje yra pakankamai didelis vaikiškų rėmelių pasirinkimas. Mano merginai 3,5 m. Domina tokie su prailgintom užlenkiamom ausytėm.

Ačiū labai 4u.gif

Plastikiniu ieskot ar gal jau su metaliniu remeliu?
Mano keturmetis dar nesioja plastikinius butent su tokiom uzlenkiamom ausytem, tai mes juos pirkom Fielmann'e. Nepasakyciau, kad pasirinkimas didelis, bet kitose optikose irgi gausaus pasirinkimo neuzmaciau, na bent jau kurie mums tiktu.
Kai reik keist suluzusius tai dazniausiai vis tiek tenka uzsakineti, kad atsiustu, nebent pasiseka, kad tuo momentu buna atsiveze viena kita remeli.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2013 11 20, 14:47)
Mano keturmetis dar nesioja plastikinius butent su tokiom uzlenkiamom ausytem, tai mes juos pirkom Fielmann'e. Nepasakyciau, kad pasirinkimas didelis, bet kitose optikose irgi gausaus pasirinkimo neuzmaciau, na bent jau kurie mums tiktu.
Kai reik keist suluzusius tai dazniausiai vis tiek tenka uzsakineti, kad atsiustu, nebent pasiseka, kad tuo momentu buna atsiveze viena kita remeli.. g.gif

nžn gal labiau plastmasinių norėčiau, bet kad pasirinkimo jokio doh.gif radau 2 metaliniais rėmais akinių išparduotuvėj, bet man jie kažkaip nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2013 11 20, 14:47)

O kodel neisklausinejot ten kur jums taip sake? Jei sako, kad guldo tai matyt ne siaip sau.

Cia mums sake privaciame, faina (maloni) gydytoja, bet tokia nekonkreti, daug informacijos ir nesuteike, tik sake jog girdejo kad guldo.
Gal nueisime i poliklinika ir pasiklausim savo gydytojos, vistiek jei guldo-turi gauti siuntima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2013 11 20, 13:05)
Sveikos smile.gif

Atėjo laikas keistia kinukus, nes savo senuosisu geruosius išaugo verysad.gif  Patarkit prašau kur Vilniuje yra pakankamai didelis vaikiškų rėmelių pasirinkimas. Mano merginai 3,5 m. Domina tokie su prailgintom užlenkiamom ausytėm.

Ačiū labai 4u.gif

Bent Kaune mano manymu didziausias pasirinkimas optometrijos centre. Nes kitur tai neka turi, gal as taip uztaikiau.

Mamytes gal galit papasakot apie zvairumo operacija, kiek laiko guli ligoninej koks gyjimo procesas
Atsakyti
QUOTE(feruska @ 2013 11 25, 14:59)
Bent Kaune mano manymu didziausias pasirinkimas optometrijos centre. Nes kitur tai neka turi, gal as taip uztaikiau.
Mamytes gal galit papasakot apie zvairumo operacija, kiek laiko guli ligoninej koks gyjimo procesas

Žinau tokį atvėjį. Ketvirtadienį ryte atvyko į ligoninę, penktadienį padarė operaciją, šeštadienį išleido namo. Mergaitėi 2 metukai buvo.
Atsakyti