QUOTE(Mazule @ 2013 09 19, 08:16)
Sveikutė
visų pirma jums reikia pozityviai ir ramiai nusteikti - astigmatizmas įgimtas, jį reikia kuo anksčiau koreguoti - dažnu atveju išaugamas, taip kad įkalbėkit mergaitę akinukus nešioti - pati sakykite, kokia ji graži, leiskite jai išsirinkti akinukus, dėkliuką, padarykite gražių foto...Tokio amžiaus vaikai dar nesišaipo darželiuose vieni iš kitų - daug sunkiau akinukus užsidėti mokyklinukui.
Aš saviškę labai lengvai įkalbėjau akinukus užsidėti (mums tiek pat metų ir tokia pati diagnozė) - jau mėnuo, kaip nešiojam Žinoma - lengvinantis faktoriu tai, kad aš su akiniais
O mažiukui irgi skubiai tikrinkite akytes
Jei jūs iš Vilniaus -rekomenduočiau vieną labai šaunią daktarę
visų pirma jums reikia pozityviai ir ramiai nusteikti - astigmatizmas įgimtas, jį reikia kuo anksčiau koreguoti - dažnu atveju išaugamas, taip kad įkalbėkit mergaitę akinukus nešioti - pati sakykite, kokia ji graži, leiskite jai išsirinkti akinukus, dėkliuką, padarykite gražių foto...Tokio amžiaus vaikai dar nesišaipo darželiuose vieni iš kitų - daug sunkiau akinukus užsidėti mokyklinukui.
Aš saviškę labai lengvai įkalbėjau akinukus užsidėti (mums tiek pat metų ir tokia pati diagnozė) - jau mėnuo, kaip nešiojam Žinoma - lengvinantis faktoriu tai, kad aš su akiniais
O mažiukui irgi skubiai tikrinkite akytes
Jei jūs iš Vilniaus -rekomenduočiau vieną labai šaunią daktarę
Tikrinom profilaktiskai dukrai akytes ir ka astigmatizmas, israse akinukus. Verke labai ji, kad nenoriu, nenesiosiu. Bet optikoj, kol plete vyzdzius issirinko servetele, dekliuka, remelius ir aprimo. Kol pagamino akinukus, per savaite, apsiprato su mintim, kad reiks nesioti. Dabar jau viskas gerai.
Tik va ir mazelei kai ziurejo, sake matosi polinkis i astigmatizma, po metu liepe ateiti vel pasitikrinti.
O geros gydytojos kontaktu ir mes noretume