Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.8

Sveikos mamytes, gal kas parduodate isaugtus akiniu remelius kuriu stikliukai neiskritinedavo, vaiko amzius 1m. ir 3men. tai turi buti su gumyte.

turime nusipirke mira flex firmos remelius, bet vaikas isimineja stiklus ir i burna, baisu palikti viena su akinukais, nesakau kad valgys ta stikla, bet isidejus i burna netycia gali praryti kai eidama kris ar pan...
Atsakyti
Sveikos,
gal kokių patarimų turite, ieškome naujos akyčių gydytojos kauno klinikuose, nes mūsų gydytojos nebėra ir nebežinau, pas ką registruotis verysad.gif
turime +4 akytes ir astigmatizma, ir pasimečiau vasarį reikia važiuoti patikrai, ar nereikia stiprinti akinukų ir pasimečiau pas ką registruotis, gal ką patarsite?
Atsakyti
Nezinau pas kokia gydytoja buvom Kauno klinikose. Kiek zinau, ji visu labai giriama, kaip labai gera vaiku gydytoja. Deja, maniskis buvo 3 kartus ir visus juos zviege nerealiai. O pradzia buvo realiai nuo ranku laikymo per prievarta.
Dabar nezinau kaip reiks ji nuvest. O is tiesu reikia eit.... unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Užrašiau pas So lu gu bie ne. Bandysim. Mano paklusni ir su visais aparatais ledžiasi apžiūrima.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2016 12 23, 21:35)
Užrašiau pas So lu gu bie ne. Bandysim. Mano paklusni ir su visais aparatais ledžiasi apžiūrima.

pas ja ir buvom. Ji labai giriama, bet mano vaikui netiko. Ir man bendravimas nelabai.
Prasymas laikyti vaiko rankas ciut ne tramdomuose marskiniuose..nuuu..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 12 24, 23:29)
pas ja ir buvom. Ji labai giriama, bet mano vaikui netiko. Ir man bendravimas nelabai.
Prasymas laikyti vaiko rankas ciut ne tramdomuose marskiniuose..nuuu..... blink.gif

Pabandysiu
Pyksimės, nes mano mergina su nauja gydytoja tiesiog nekalbės, ko klaus. Žiūrėsim, kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2016 12 25, 15:12)
Pabandysiu
Pyksimės, nes mano mergina su nauja gydytoja tiesiog nekalbės, ko klaus. Žiūrėsim, kaip seksis.

O gal jai labai patiks nauja gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 12 24, 21:29)

Lasinant lasiukus i akis ir mes laikem vaika, nes tikrai nemanau kad mazad vaikas leisis lasintis i akis.
Prie kitų aparatų ta prievarta negalima, nes visur reikia netik sedeti ramiai, bet ir klausyti ka praso daryti gyd, ar tai ziureti i aparata.
Mes ir lankomes pas Solo+gubiene.
Atsakyti
Bandysim, daug kalbu ir sakau reiks daug kalbėtis. Tikiuosi kalbės.
Atsakyti
Mes vaika viena karta esam laike pas Micku dainavoj, bet tada vaikui buvo 1 metai, tai man atrodo labai normalu siek tiek palaikyti kad daktaras i akiu dugna pasiziuretu. O dabar 7metis jau nuo 4 metu pas Sologubiene vaiksto ir tik geriausi atsiliepimai. Prievarta esam tik lasiukus lasine, nes nu neimanoma susitarti, tai ka daryt. o visa kitka 10 balu, puikiai susitaria, bendrauja, juokina. Parinkti akinukai sauniai tvarko astigmatizma, siai dienai juos dedames tik pamuoku ruosos metu 4u.gif
Atsakyti
o pas mus buvo viskas su prievarta....verysad.gif Rėkė vaikas taip, kad net baisu prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 12 30, 10:11)
o pas mus buvo viskas su prievarta....verysad.gif Rėkė vaikas taip, kad net baisu prisiminti.

Manau galima visad pasakyti, kad ateisite kita karta po 3-6men., Vaika reikia tam paruosti. Nes maniskis ir buvo iki 4m uzsiblokaves, nekalbejo su gyd. Kai klausdavo ka mato lentoj. Potruputi pradejo kalbeti smile.gif Akinukus nesioja puikiai nuo pirmos dienos. Kai pirma karta uzsidejo, jis mane pasikviete ir sako "Mama pazek kaip mes graziai atrodom" nes as ir su akinukais.

Dar sesei eile laukia pas akiu, labai issigando mazoji kai eme krauja, ir nuo to laiko rekia pas betkoki gyd nuejus, prisileidzia tik seimos gydytoja. Tai ir nezinau kaip bus. Kas akiu lasai yra ir zino, nes turejo akytes uzdegima, tai manau bus riksmo
Atsakyti