QUOTE(Sawanna @ 2016 09 30, 18:16)
Iki siol neismoko (ka tik suejo 7eri jam). Esme tame, kad nusivalyt jis gal ir nusivalytu tvarkingai, bet jis niekad nejaucia arba tiesiog nekreipia demesio, jog akiniai purvini. Niekaip neisivaizduoju kaip jam ta iproti isugdyt.
Isvis dabar kai isejo i mokykla, eme skustis ir klausti kada jau gales be akiniu eit - mat jau isgirdo pirmasias patycias del to..
siaubas, nemaniau, kad jau pirmoj klasej tas vargas prasides
QUOTE(PUPA13 @ 2016 10 02, 15:21)
Laba.11m ir dar nesivalo pats.Gal ne del to ,kad nemoka,Bet nekreipia demesio,vienodai rodo ar jie svarus ar ne.
O kas liecia patycias del akinuku,tai maniau kad akiniai dabar yra norma ir patyciu ta tema nebebuna.Kazkaip liudna uz vaiku ziauruma
Juk akinukus nesioja tikrai daug vaiku ir ju daugeja.As abiem vaikuciams aiskinu,kad ju akytes serga ir turbut visada teks nesioti akinukus.
Maniškei 6 m. Iki šiol aš dar ir nemokinau jos valytis, darželyje auklėtojos jau buvo įpratę 1 kart nuvalyti, kad po miego švarius užsidėti. O dabar išėjo į priešmokyklinę grupę, kita auklėtoja, aš jai užsiminiau, paprašiau, kad nuvalytų, sakau paduos mergaitė servetėlę (nes liepė spintelėje laikyti), bet maniškė dar prieš paprašant buvo davus jai valyti, tai ji leptelėjo, "tai dar pati nevalai?" Nu ir viskas, dukra dabar nelabai jai nori duoti valyti, arba pamiršta, tai grįžta su belenkaip užterliotais per visą dieną. Kartais pati bando, bet nelabai gerai nusivalo, trūksta kruopštumo ir bijau, kad sulaužys
O poreikio pačiai nusiimti ir valytis namuos pvz, tai irgi nėra, jau baisūs būna, o jei dzin
O dėl patyčių kol kas ptiu ptiu ptiu, bet nieko, dar neišgirdo. Daržely ne ji viena grupėje su akiniais, brolis ir pusbroliai 2 irgi su akiniais, daug pas mus akiniuotų. Kai nori su planšetu žaisti, aš jai sakau, kad ilgai akytės nepasveiks ir reiks ilgai akinius nešioti, tai ji man "o aš ir noriu juos nešioti "