QUOTE(isdykusS @ 2015 08 22, 11:55)
Sveikos,
Perskaiciau tema, bet ats i mane dominancius klausimus neradau..
Tai paklausiu: dukrytei beveik 2men, ir zvairuoja viena akyte (vis pabega i vid akies kamputi).. Visur raso, kad iki 6men tai normalu, praeis ir t.t.
Betgi vistiek neramu.. Ko galima butu imtis, kad padet tai akytei laikytis tiesiai? Gal geraja akyte palaikyt kazkiek laiko uzdengta?
Perskaiciau tema, bet ats i mane dominancius klausimus neradau..
Tai paklausiu: dukrytei beveik 2men, ir zvairuoja viena akyte (vis pabega i vid akies kamputi).. Visur raso, kad iki 6men tai normalu, praeis ir t.t.
Betgi vistiek neramu.. Ko galima butu imtis, kad padet tai akytei laikytis tiesiai? Gal geraja akyte palaikyt kazkiek laiko uzdengta?
Labas.
Visai gali buti, kad praeis - bent jau gyd sako, kad iki 6men kudikiams tai normalu, todel nieko nedaro, tik stebi.
Kita vertus, as irgi pastebejau jau 4 men saviskiui, mane visi ramino, kad normalu, gyd liepe ateiti po 2 men, po to dar po 2men, po to sulaukus metu..ir visgi nepraejo, akinuku ir gydymo neisvengem. Bet nemanau, kad bent vienas gydytojas lieptu dengti aki 2 men kudikiui. Tiesiog stebekit ir reguliariai rodykit medikams.
O as irgi pasiguosiu biski..taip norejau sulaukti geru ziniu is Zukausko, nes pagaliau sulaukem jo konsultacijos, bet deja - zvairumo kampas vel padidejo, netgi gali buti, jog teks kartot operacija Gera zinia tik ta, kad matymo tai nepaveike ir su akiniais mato gerai. Bet mano vaikas jau auga ir iki tol ramiai gyvenes su akiniais dabar eme klausineti kada gales vaikscioti be ju..o as negaliu pazadeti, kad isvis kada nors gales..liudna kazkaip