Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.8

Sveikutes 4u.gif
As cia naujoke sitoj temutej.. Tiesiog netiketai paiskejo kad dukrytes 6m viena akyte +1, kita net +7 sad.gif Buvom klinikose pas Aukstikalniene. Israse akinukus pastoviai nesioti. Ir sake dengti sveika aki po 2val kasdien. Man toks klausimas o kai akinukus nesiosim reiks dengti sveika akyte su ar nuemus akinukus? Kazkaip nepaklausiau gydytojos... ax.gif
Atsakyti
Jei nešiosit akinukus, tai su akinukais ir dengimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidacka:) @ 2015 06 11, 20:46)
Sveikutes  4u.gif
As cia naujoke sitoj temutej.. Tiesiog netiketai paiskejo kad dukrytes 6m viena akyte +1, kita net +7 sad.gif Buvom klinikose pas Aukstikalniene. Israse akinukus pastoviai nesioti. Ir sake dengti sveika aki po 2val kasdien. Man toks klausimas o kai akinukus nesiosim reiks dengti sveika akyte su ar nuemus akinukus? Kazkaip nepaklausiau gydytojos...  ax.gif

Sveiki,
uzdengiat akyte, tuomet uzdedat akinukus ir taip nesiojat wink.gif
Atsakyti
Aciu! 4u.gif Ar yra mamyciu, kuriu vaikiukam taip buvo? Idomu pasidalint patirtim... 4u.gif
Atsakyti
Domina akyciu dengimas ir mus labai. Liepe dengti. Informacijos prisiskaičiau daug apie dengimą, priezastis ir pan. Tik labai įdomu, ar dengimas daro stebuklus, ar akyters taisosi sparčiai. Gal mamos, kurios ilgiau vaikučiam dengia akytes, ar mato pagerejimą, ir po kiek laiko rezultatas matosi. Mano paneles 1 akyte zvairuoja, darosi tinginė, tarp akyčių didelio dioptrijų skirtumo nėra. Akinukus nesiojam seniai nuo 1m ir 3 men. Akyte vis dar zvairuoja, dioptrios nemazeja. O taip norisi, kad viskas tik į gerą eitų.
Atsakyti
mes dengiam jau keletą metų, dengėm abi akytes, o dabar beliko tik vieną dengti smile.gif ir liko jau nedidelis žvairumo laipsnis ir tos vienos thumbup.gif Tik svarbu degt kaip liepia, mes tai jau labai sažiningai tą dirbam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nester @ 2015 06 17, 19:44)
mes dengiam jau keletą metų, dengėm abi akytes, o dabar beliko tik vieną dengti  smile.gif ir liko jau nedidelis žvairumo laipsnis ir tos vienos thumbup.gif Tik svarbu degt kaip liepia, mes tai jau labai sažiningai tą dirbam rolleyes.gif

o nuo kokio amziaus pradejote dengti? Ar pliusas didelis buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zyzliuke: 18 birželio 2015 - 20:11
mūsų +3, bet buvo nemažas žvairumas, nuo 7 menesiu dengiam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nester: 18 birželio 2015 - 20:52
Mes dengiam jau apie 4 metus. Tiesa, is pradziu reikejo daug ilgiau, dabar minimaliai - 1val per diena. Kaip tik laukiam vizito pas Zukauska, turiu itarimu(labai viliuos, kad pasitvirtins), kad dioptrijos pasikeite, nes vaikas eme pats sakyt, kad geriau mato ir ryte atsikeles net iskart nebeiesko akiniu kaip anksciau.Tiesa, zvairavimo dar yra, bet su laiku gal geres, gyd perspejo, kad daug kas ir nuo akies augimo/vystymosi priklauso.
Atsakyti
Mano panelytei greit 4 m, tik pradesim dengti, tik akinukus senai nesiojam, nuo 1m 3 men. O kokio "didumo" zvairumas tai nezinau. Turbut ilgai teks dengti. O taip norejosi iki mokyklos pagydy akytes.
Atsakyti
Saviškei irgi dengiam vieną akytę, bet ne dėl žvairumo, o dėl to, kad viena akytė didžiulį minusą turi, tinginė yra, todėl dengdami gerąją stengiamės priversti dirbti blogąją. Dengiam po visą dieną 6 dienas per savaitę. Pradėjom nuo poros valandų, paskui ilginome iki pusdienio, dabar va visą dieną.
Atsakyti
QUOTE(Zyzliuke @ 2015 06 19, 19:36)
Mano panelytei greit 4 m, tik pradesim dengti, tik akinukus senai nesiojam, nuo 1m 3 men. O kokio "didumo" zvairumas tai nezinau. Turbut ilgai teks dengti. O taip norejosi iki mokyklos pagydy akytes.

Iki mokyklos zvairuma pagydyt mazai sansu.Mane nuteike, kad galutinis rezultatas bus matyt artejant paauglystei, kai akis nustos augti - apie 12/13 metus. Nors aisku kiekvieno situacija skirtinga, zvairumo laipsniai irgi skiriasi, vystymasis nevienodas..todel remtis kitu patirtimi - ne visada teisinga.
Atsakyti