QUOTE(feruska @ 2014 02 04, 08:46)
Sveikos mamytes,
Manoji irgi labai norejo nuo saules akinuku nupirkau ir nenesioja sako nepatogu o pats stiklas kainuoja 20 litu brangiau nei paprastas. Bent man tiek kainavo. Tik reikia remeli rinkti kiek galima maziau gaubta kitaip sako negali ideti, o keliuose optikos salonuose isvis sake nededam i nuo saules akinius stiklu su dioptrijom.
Manoji irgi labai norejo nuo saules akinuku nupirkau ir nenesioja sako nepatogu o pats stiklas kainuoja 20 litu brangiau nei paprastas. Bent man tiek kainavo. Tik reikia remeli rinkti kiek galima maziau gaubta kitaip sako negali ideti, o keliuose optikos salonuose isvis sake nededam i nuo saules akinius stiklu su dioptrijom.
Ir as nezinau, kiek tas vaikas tuos akinukus nesiotu. Bet man labai gaila vaiko, kai slidinejan ji sako, kad skauda akis nuo sniego spindejimo. As ir pati nesidedu saules akiniu, kad butume lygios Labai mastau apie spalva keiciancius stikliukus. Ryt gal uzvaziuosiu i optika paklausineti. O del pinigu mums ne beda. Gyvenam ne Lietuvoj, tai didziaja kainos dali uz sikliuku keitima apmoka savivaldybe.