Įkraunama...
Įkraunama...

Akyčių problemos.Tema Nr.8

QUOTE(feruska @ 2014 02 04, 08:46)
Sveikos mamytes,
Manoji irgi labai norejo nuo saules akinuku nupirkau ir nenesioja sad.gif sako nepatogu o pats stiklas kainuoja 20 litu brangiau nei paprastas. Bent man tiek kainavo. Tik reikia remeli rinkti kiek galima maziau gaubta kitaip sako negali ideti, o keliuose optikos salonuose isvis sake nededam i nuo saules akinius stiklu su dioptrijom.

Ir as nezinau, kiek tas vaikas tuos akinukus nesiotu. Bet man labai gaila vaiko, kai slidinejan ji sako, kad skauda akis nuo sniego spindejimo. As ir pati nesidedu saules akiniu, kad butume lygios biggrin.gif Labai mastau apie spalva keiciancius stikliukus. Ryt gal uzvaziuosiu i optika paklausineti. O del pinigu mums ne beda. Gyvenam ne Lietuvoj, tai didziaja kainos dali uz sikliuku keitima apmoka savivaldybe.
Atsakyti
Sveiki, vis paskaitinėju kaip jums čia sekasi, o pati parašyti nebeparašau smile.gif pas mus naujienos tokios, kad esame po operacijos, operavom vieną akytę ir rezultatu tikrai džiaugiamės, nes žiūrim tiesiai bigsmile.gif Operavo mus Žukauskas, apie jį esu kuo geriausios nuomonės, toliau gydysimės ir žiūrėsim, mūsų dioptrijos +3, ir su akinukais ir be jų matome tą patį 4u.gif dar gal be akinukų į tolį net geriau g.gif
vasarai turime fotochrominius akinius, mums jie nepakeičiami, nes dukrytės akytės labai jautrios šviesai ax.gif tai kaip einame į lauką ar kur vykstame nešiojame juos, o šiaip visada su savimi nešiojamės ir paprastus akinukus, nes aš patalpoje linkusi vis tiek perkeisti akinukus į paprastus, nei nešioti fotochrominius... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2014 02 04, 17:57)
Sveiki, vis paskaitinėju kaip jums čia sekasi, o pati parašyti nebeparašau  smile.gif  pas mus naujienos tokios, kad esame po operacijos, operavom vieną akytę ir rezultatu tikrai džiaugiamės, nes žiūrim tiesiai bigsmile.gif Operavo mus Žukauskas, apie jį esu kuo geriausios nuomonės, toliau gydysimės ir žiūrėsim, mūsų dioptrijos +3, ir su akinukais ir be jų matome tą patį 4u.gif  dar gal be akinukų į tolį net geriau g.gif
vasarai turime fotochrominius akinius, mums jie nepakeičiami, nes dukrytės akytės labai jautrios šviesai ax.gif  tai kaip einame į lauką ar kur vykstame nešiojame juos, o šiaip visada su savimi nešiojamės ir paprastus akinukus, nes aš patalpoje linkusi vis tiek perkeisti akinukus į paprastus, nei nešioti fotochrominius...  ax.gif

Labai aciu uz komentara aciuks.gif Nes savo gimines, draugu ar pazistamu rate neturim nei vieno vaikucio, kuris nesiotu akinukus. Jus man padejot apsispresti. Ryt vaziuosiu uzsakyti nauju akinuku su fotochrominiais stikliukais. O senieji ir liks.

Dziugu del opercijos. thumbup.gif O del Zukausko ir as esu pacios geriausios nuomones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vkr: 04 vasario 2014 - 18:35
QUOTE(DdoviliuxX @ 2014 02 04, 18:57)
Sveiki, vis paskaitinėju kaip jums čia sekasi, o pati parašyti nebeparašau  smile.gif  pas mus naujienos tokios, kad esame po operacijos, operavom vieną akytę ir rezultatu tikrai džiaugiamės, nes žiūrim tiesiai bigsmile.gif Operavo mus Žukauskas, apie jį esu kuo geriausios nuomonės, toliau gydysimės ir žiūrėsim, mūsų dioptrijos +3, ir su akinukais ir be jų matome tą patį 4u.gif  dar gal be akinukų į tolį net geriau g.gif
vasarai turime fotochrominius akinius, mums jie nepakeičiami, nes dukrytės akytės labai jautrios šviesai ax.gif  tai kaip einame į lauką ar kur vykstame nešiojame juos, o šiaip visada su savimi nešiojamės ir paprastus akinukus, nes aš patalpoje linkusi vis tiek perkeisti akinukus į paprastus, nei nešioti fotochrominius...  ax.gif

Smagu girdeti thumbup.gif

Atsakyti
tikrai ačiū už tokius teigiamus, padrąsinančius komentarus thumbup.gif
Atsakyti
Laba,o sakykite kada jau nusprendzia kad reikia zvairuojancia akyte operuoti?Tada kai jau su akinukais tiesiai neziuri?Nes mes su akinukais tai graziai ziurim,o be akinuku kai arti kazka ziuri tada ji pabega I vidu,kai I toki ziuri lyg viskas ir normaliai.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2014 02 05, 12:56)
Laba,o sakykite kada jau nusprendzia kad reikia zvairuojancia akyte operuoti?Tada kai jau su akinukais tiesiai neziuri?Nes mes su akinukais tai graziai ziurim,o be akinuku kai arti kazka ziuri tada ji pabega I vidu,kai I toki ziuri lyg viskas ir normaliai.

Taip, operuoja dazniausiai tada, jeigu akiniai netaiso zvairumo, t.y. pabega akyte net per akinius. Jei per juos ziuri tiesiai - vadinasi padeda akiniai ir gydoma jais.
Atsakyti
Dekui uz ats.,kolkas uztenka akinuku,o ateiti neaisku kaip bus ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nelabai supratau o pardavineti senus akinukus negalima? mano zhinute pratrinta. savo laikais ash labai ieshkojau kur ir kokius akinukus pigiau nupirkti, todel ir parashiau i shi foruma

Beje Zukauskas jis tik Kaune, cia tas toks storulis chirurgas, kur senamiesti klinika turi,nes mes Vilniuje ir mums zadejo 3 akyciu lazerine korekcija jei dangstymai nepakoreguos, pirmas dvi operacijas darem uzsienyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irene Matuiz: 18 vasario 2014 - 11:16
QUOTE(Irene Matuiz @ 2014 02 18, 11:15)
Sveikos merginos, nelabai supratau o pardavineti senus akinukus negalima? mano zhinute pratrinta. savo laikais ash labai ieshkojau kur ir  kokius akinukus pigiau nupirkti, todel ir parashiau i shi foruma
Beje Zukauskas jis tik Kaune, cia tas toks storulis chirurgas, kur senamiesti klinika turi,nes mes Vilniuje ir mums zadejo 3 akyciu lazerine korekcija jei dangstymai nepakoreguos, pirmas dvi operacijas darem uzsienyje

Galima, bet tik Skelbimu forume, pvz skiltyje Vaikiska technika, ar savo tema galite sukurti. O labiausiai tai patarciau Musumazyliuose deti. Ar kur kitur. As tai uz pirkima devetu akinuku smile.gif Labai gaila, kad mazai kas parduoda.

I tema noreciau paklausti, ka manote apie stiklinius lesius 4meciui? Gal kas turit? Pazystami 2meciui nupirko stiklinius, o mes pradejom nuo 3m akinius nesioti, bet as nedrisau tokiu pirkti.
Atsakyti
Skelbimams yra atskira tema "vaikų sveikatos" skyrelyje, tereikia paieškoti http://www.supermama...;#entry65438713 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2014 02 18, 12:15)

Na Zukauskas toks apkunus, bet man rodos Vilniuj jis neturi klinikos, tik kartais atvaziuoja pakonsultuoti Liremoj.
O ir operacijas jis daro ne lazerines, o mikrochirurgines ir tik Kaune.

QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 18, 12:30)
I tema noreciau paklausti, ka manote apie stiklinius lesius 4meciui? Gal kas turit? Pazystami 2meciui nupirko stiklinius, o mes pradejom nuo 3m akinius nesioti, bet as nedrisau tokiu pirkti.

Manau priklauso nuo vaiko ir nuo aplinkos. As tai saviskiui dar neperku nei stikliniu lesiu, nei metaliniu remeliu, nes paprasciausiai baisu, kad darzelyje nesusizalotu, jei kas nors pastums, pargrius ir pan.. Uztenka ir taip, jau buvo atvejis, kai tik uzsidejes naujus akinius, ta pacia diena grizo su didziausiu ibrezimu per pati viduri, nes lauke pargriuvo ant medzio sakos - teko iskart keist doh.gif o jei suduztu..
Atsakyti