Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

žiūrėkite, kokį myo-inositol radau. 100 g apie 30 Lt be siuntimo. jeigu orientuotis į inofolic dozę, tai 100 g=50 paketėlių. o didesnis svoris dar pigiau. tik gal ne labai patogu, kad reikia pačiai matuotis dozę

ar tiesa, kad inofolic šalutinis poveikis - svorio metimas? kaip kam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 03 06, 09:40)
žiūrėkite, kokį myo-inositol radau. 100 g apie 30 Lt be siuntimo. jeigu orientuotis į inofolic dozę, tai 100 g=50 paketėlių. o didesnis svoris dar pigiau. tik gal ne labai patogu, kad reikia pačiai matuotis dozę

ar tiesa, kad inofolic šalutinis poveikis - svorio metimas? kaip kam? blush2.gif

Nenukrito nei 1 kg ax.gif o nedupykciau pora kg numest ant pavasario g.gif oj ne nenoriu numest, kaip tik noriu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 03 05, 17:38)
Katausė, aš tai pasimečiau doh.gif
inositol iš iherb gaunasi labai palankia kaina g.gif bet ar čia tas pats? inofolic puslapyje minimas myo-inositol. radau porą straispnių apie skirtingus inositolio tipus ir jų poveikį esant skirtingiems negalavimams
http://altmedicine.a.../a/Inositol.htm
https://www.lef.org/...syndrome_02.htm kaip tik apie PKS
bet kartu daug kur rašoma inositol (skliauteliuose myo-inositol)
tai dar labiau susimakalavau, ar galima inofolic pakeisti iherbiniu inositol+folio rūgštis?

Aš domėjausi ir štai ką suradau:

Inositol

dar žinomas kaip: myo-inositol, meso-Inositol, Scyllo-inositol, Muco-Inositol, i-Inositol, Allo-inositol, Myoinositol, epi-Inositol

Tai taip išeina, kad visi 8 pavadinimai yra sinonimai, nes turi vienodą molekulinę sandarą ir masę g.gif :

http://pubchem.ncbi....ec_rcs#itabs-2d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 06 kovo 2014 - 12:00
QUOTE(Arelija @ 2014 03 06, 11:56)
Tai taip išeina, kad visi 8 pavadinimai yra sinonimai, nes turi vienodą molekulinę sandarą ir masę g.gif :

aš irgi jau nemažai perverčiau info ir susidariau nuomonę, kad visdėlto čia ne sinonimai, o inositolio rūšys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 03 06, 10:40)

Aš inofolic vartojau apie 3 mėn., vieną kartą per parą. Labai anksti pajutau jo poveikį, tarp jų ir svorio kritimą. Nepasakyčiau, kad aš labai daug numečiau, gal tik 2 - 3 kg. Bet nieko daugiau ir nedariau, kad jis kritsų, valgiau kaip anksčiau, judėjau taip pat ne dauiau nei visada. Inositolis šiek tiek pagreitina medžiaų apykaitą. Tiesa, man sumažėjo saldumynų poreikis.
Atsakyti
Jeigu tenka daznai buti Lenkijoje , inofolikas ten pigiau kainuoja. As mokejau 40 zlt.

Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 03 06, 17:45)
Jeigu  tenka daznai buti Lenkijoje , inofolikas ten pigiau kainuoja. As mokejau 40 zlt.

O geras g.gif papigiai visai! Nors kazkada buvau camelijoj akcija uzgaudzius po 42 lt
Atsakyti

Man taip pat gydytoja rekomendavo gerti Inofolic, kaip tik šiandien pirma diena, kai pradėjau juos gerti.

QUOTE(lauryna @ 2014 03 06, 17:45)
Jeigu  tenka daznai buti Lenkijoje , inofolikas ten pigiau kainuoja. As mokejau 40 zlt.

Kokia gera žinia - o kokioje vaistinėje Lenkijoje pirkote Inofolic už tokią gerą kainą? Kaip tik po poros savaičių važiuosim į Lenkiją 4u.gif Kiek ieškojau internetu pirkti iš lenkų - tokios kainos niekur neužmačiau. O pas juos lygiai taip pat Inofolic vadinasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 03 06, 09:40)
žiūrėkite, kokį myo-inositol radau. 100 g apie 30 Lt be siuntimo.

Visai geros kainos, tik ne LT doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 07 kovo 2014 - 09:59
QUOTE(biryte @ 2014 03 06, 22:11)
Man taip pat gydytoja rekomendavo gerti Inofolic, kaip tik šiandien pirma diena, kai pradėjau juos gerti.
Kokia gera žinia - o kokioje vaistinėje Lenkijoje pirkote Inofolic už tokią gerą kainą? Kaip tik po poros savaičių važiuosim į Lenkiją  4u.gif Kiek ieškojau internetu pirkti iš lenkų - tokios kainos niekur neužmačiau. O pas juos lygiai taip pat Inofolic vadinasi? smile.gif

Sveika,

As gyvenu Lenkijoje. Inofolica pirkau internetu. Pasiziurekite gal jie ir i Lt siuncia.Nes tikrai labai gera kaina.
http://www.apteka-me...ic-20-sasz.html

Papildyta:
QUOTE(biryte @ 2014 03 06, 22:11)

Man taip pat profilaktiskai rekomendavo inofolica gerti, bet kazkaip vis delsiau. Sugeriau pregnacare 3 pakuotes, dabar pradedu inofolica.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 07 kovo 2014 - 11:11
QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 03 07, 09:59)
Visai geros kainos, tik ne LT  doh.gif

siuntimas į LT 0.20 svaro, mokėjimas paypalu rolleyes.gif nieko baisaus iš tikrųjų
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 03 07, 11:13)
Sveika,

As  gyvenu Lenkijoje. Inofolica pirkau internetu. Pasiziurekite gal jie ir i Lt siuncia.Nes tikrai labai gera kaina.
http://www.apteka-me...ic-20-sasz.html
Papildyta:
Man taip pat profilaktiskai rekomendavo inofolica gerti, bet kazkaip vis delsiau. Sugeriau pregnacare 3 pakuotes, dabar pradedu inofolica.

Nesuprantu lenkiskai sad.gif kur ieskot siuntimo?
Atsakyti