QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 03 03, 14:46)
Sveikos, noreju paklausti, o PKS yra tas pats kas kai nesprogtsa folikulas? ar ne?
Pas mane pastaroji problema...todel irgi geriu inofolika pirma pakuote dar tik. Tai kiek paskaiciau, gali gerti viena pakiuka inofoliko ir viena tab folio, ar geriau negerti jei gyd nepaskyre?
Pas mane pastaroji problema...todel irgi geriu inofolika pirma pakuote dar tik. Tai kiek paskaiciau, gali gerti viena pakiuka inofoliko ir viena tab folio, ar geriau negerti jei gyd nepaskyre?
na kai man gyd. paskyre Inofolica tai sake folio nebegerti, nes ten yra pakankamai folio, tik sake grieztai laikytis rezino, gerti 2 kart per diena, nevalgyti 2val. iki pavartosi tablete ir 1val po nieko nevalgyti, o ir gerti tik vandeni galima, sake kitaip jokio poveikio ir net neverta pradeti inofolico vartojima. As laikiausi jo nurodymu ir 3 men kai vartojau Inofolica pasijutau , pas mane buvo nereguliarios mm ir nevyko ovuliacija, sie papildai viska sureguliavo ir mums pavyko
QUOTE(Deive999 @ 2014 03 03, 17:29)
na kai man gyd. paskyre Inofolica tai sake folio nebegerti, nes ten yra pakankamai folio, tik sake grieztai laikytis rezino, gerti 2 kart per diena, nevalgyti 2val. iki pavartosi tablete ir 1val po nieko nevalgyti, o ir gerti tik vandeni galima, sake kitaip jokio poveikio ir net neverta pradeti inofolico vartojima. As laikiausi jo nurodymu ir 3 men kai vartojau Inofolica pasijutau , pas mane buvo nereguliarios mm ir nevyko ovuliacija, sie papildai viska sureguliavo ir mums pavyko
Sunku patiket kad jis daro tokius stebuklus Net ir stimuliacijos nereikejo? o Tau gal PKS yra?
QUOTE(jessi_ @ 2014 03 03, 21:01)
Sunku patiket kad jis daro tokius stebuklus Net ir stimuliacijos nereikejo? o Tau gal PKS yra?
pas mane pradzioje kita problema buvo, endometrioze III stadija, del sios priezasties negalejau pastoti, po laparoskopijos man viskas issimuse is veziu, ciklas ir t.t. Inofolic padeda kiausidziu veiklai, sureguliuoja cikla, ir aplamai jis dideliu problemu negydo, nes cia tik papildas, bet padeda sureguliuoti ir veiksmingiau veikti tam tikriems moteriskiems organams, pvz. kiausidems. Jei yra rimtesniu problemu tada turi buti rimtesnis ir gydymas. Is kart ir as skeptiskai ziurejau i jo vartojima, bet pasvarscius 2oolt per men. tai ne tukstanciai uz dirbtini apvaisinima... sunku pasakyti ar buciau ar nebuciau pastojusi jei jo nebuciau gerusi, bet pastojau tada kai ji geriau
QUOTE(Deive999 @ 2014 03 03, 17:29)
Sveikinu labai optimistiskai nuteikia tokios istorijos
Pas mane irgi nevyksta ovuliacija ir nereguliarios mm...geriu dar tik pirma pakuote, viena karta per para...gaila, kad nezinojau jo vartojimo subtilybiu - gerdavau dazniausiai ryte po valgio, kartais kai prisimindavau...niekas nepasake kaip vartoti, ant pakuotes irgi neparasyta...todel galvojau, kad nera svarbu kaip ir kada...bet dabar kai pas jus pasiskaiciau gersiu, kaip sakot - rezimas, nevalgius ir tikiuosi greit sulaukti
Nors mano gine jau si cikla, kai ateis mm planuoja suleisti man ovitrelle, tai gal dar palaukti? gal ir inofoliko pakaks
QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 03 04, 09:41)
Pas mane irgi nevyksta ovuliacija ir nereguliarios mm...geriu dar tik pirma pakuote, viena karta per para...gaila, kad nezinojau jo vartojimo subtilybiu - gerdavau dazniausiai ryte po valgio, kartais kai prisimindavau...niekas nepasake kaip vartoti, ant pakuotes irgi neparasyta...todel galvojau, kad nera svarbu kaip ir kada...bet dabar kai pas jus pasiskaiciau gersiu, kaip sakot - rezimas, nevalgius ir tikiuosi greit sulaukti
Nors mano gine jau si cikla, kai ateis mm planuoja suleisti man ovitrelle, tai gal dar palaukti? gal ir inofoliko pakaks
As irgi geriu dar tik pirma pakuote. Lygei kaip ir tau, niekas neispejo, kad reikia buti nevalgius... Tai nuo dabar jau stengsiuos laikytis nurodymu nors mano pirma stimuliacija lyg ir nesekminga bus
QUOTE(jessi_ @ 2014 03 04, 10:31)
As irgi geriu dar tik pirma pakuote. Lygei kaip ir tau, niekas neispejo, kad reikia buti nevalgius... Tai nuo dabar jau stengsiuos laikytis nurodymu nors mano pirma stimuliacija lyg ir nesekminga bus
Kodel taip manai, kad nesekninga?
QUOTE(Freira @ 2014 03 04, 10:59)
Taip taip man Klimas irgi sake 2 val nevalgyt tada isgert ir po to dar valanda dar nevalgyt, ned kitaip jokio poveikio..
Na, juokas pro ašaras, aišku, kai nusiperki vaistą (ar papildą, šiuo atveju, net nesvarbu), o ten ne tik kad nėra informacinio lapelio, bet net ant dėžutės nėra parašyta, kaip vartoti. Geras dalykas tas internetas...
Įdomūs komentarai merginos, bet kažkaip galiu pasakyt džiugina... Gal net labiau pozityvumo įsikroviau...
Tik niekaip nesuprantu, kaip gydytojas negali paaiškinti kaip vartoti maisto papildą, kuris, sutikime, ne 5 litus kainuoja
Tik niekaip nesuprantu, kaip gydytojas negali paaiškinti kaip vartoti maisto papildą, kuris, sutikime, ne 5 litus kainuoja
QUOTE(borooze @ 2014 03 04, 13:52)
Įdomūs komentarai merginos, bet kažkaip galiu pasakyt džiugina... Gal net labiau pozityvumo įsikroviau...
Ar gi jie musu pinigus skaiciuoja ai skaiciuoja bet savo naudai
QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 03 04, 10:41)
Na man dar kai pasake kad nevyksta ovuliacija ir kai jau geriau inofolica prisipirkau ovuliacijos testuku kad pati isitikinciau ar vyksta ovuliacija ar dar ne, teko panaudoti tik 2 is ju, abu kartus parode kad ovuliacija vyksta ir uzkibo mazylis siaip tikrai stebiuosi, kad jusu gydytojai neinformuoja kaip gerti toki brangu papilda ji skirdami, naudokit pagal griesta rezima ir labai tikiuosi pavyks be jokiu papildomu isikisimu