Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Supreme @ 2013 10 09, 23:10)
Kaip smagu girdėti, kad padėjo Inofolic tapti  nestuke.gif . Aš geriu jau mėnesį, ir kažkaip jaučiu, kad veikia jis, reguliuoja hormonus mano, ciklas toks normalus šį mėnesį buvo, spuoguotumas pas mane lb padidėjęs dėl PKS, bet net prieš mmm naujų neiškėlė  unsure.gif tikiuosi ir man, ir kitom planuojančiom mamytėm jis padės smile.gif

as tai jokio efekto nejauciu, mano mmm kokios buvo tokios ir yra smile.gif baigiu gerti 3 pakuote
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 10, 07:34)
as tai jokio efekto nejauciu, mano mmm kokios buvo tokios ir yra  smile.gif baigiu gerti 3 pakuote

O geriate vieną ar du kartus dienoj? Aš geriu vieną ryte ir vieną vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 10 10, 08:53)
O geriate vieną ar du kartus dienoj?  Aš geriu vieną ryte ir vieną vakare smile.gif

labai teisingai, ir reikia du kartus ant tuscio skrandzio ir po jo nevalgyt dar bent pusvalanduka 4u.gif
O jeigu 1 karta dienoj tai tada butinai tik vakare ant tuscio skrandzio
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 10 10, 08:53)
O geriate vieną ar du kartus dienoj?  Aš geriu vieną ryte ir vieną vakare smile.gif

gyd. liepe gerti po 1 pakeli i diena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 10, 08:55)
labai teisingai, ir reikia du kartus ant tuscio skrandzio ir po jo nevalgyt dar bent pusvalanduka  4u.gif
O jeigu 1 karta dienoj tai tada butinai tik vakare ant tuscio skrandzio

as geriu ryte, pavalgau pusrycius, palaukiu 2 val. isgeriu inofolic ir tada po geros valandeles valgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2013 09 13, 14:04)
Ačiū Tau kaip visada Kitty  4u.gif , bet ten rašo, kad MethylTetraHydroFolate (MTHF) (Elementinė kaip 800 mikrogramų (6S)-5-methyltetrahydrofolic rūgštis.

Tiesa, dar skaičiau, kad folate ne tas pats, kas folic acid, vaistinėje, kai nunešiau parodyt tą buteliuką, tai net nežinojo vaistininkė, kas čia per sudėtis, sako  -aš žinau folio rūgštį, daugiau nieko... g.gif Na, žinoma, ir nenorėjo daugiau nieko aiškinti. Tai pati kiek domėjausi internete anglų kalba. Gal kas girdėjote apie tuos skirtumus?

Giedraminte, sorry, kažkaip praleidau tavo žinutę, tau jau nebeaktualu turbūt.. Bet šiaip tai viskas ten tas pats, kaip suprantu, http://en.wikipedia.org/wiki/Folate

QUOTE(Tino @ 2013 09 13, 17:49)
vakar norėjau išsitirt, ar užtenka  B12 kraujyje  blush2.gif poliklinikos laboratorijoj (sakyčiau pigiausioj Kaune) kaina 72  Lt - noras praėjo  ax.gif  lotuliukas.gif

taip taip, ir aš tiek mokėjau, čia turbūt Šilainių poliklinikoje>
Atsakyti
Sveikos,

skaitinėju apie inofolicą, paskaičiau www.inofolic.it idomiai raso ... kazkaip nesusidariau dar jokios nuomones (nei labai neigiamso nei labai teigiamos), bet B8 vitaminas kazkaip mane zavi ... gal pavysk cikla susiderint nors ir KT vartoju dabar ... bet kaina doh.gif nors pigiausiai radau apie 59 ... doh.gif ...

Atsakyti
Pradėjau vartot Inofolic, bet vartoju kartą dienoj kartais po valgio, kartais - prieš, nes informaciniam lapelyje jokios konkrečios info, kaip jį vartot, o ir ginė nieko konkretaus neužsiminė.Tiesiog kartą per dieną. Kodėl rašot, kad geriant ne ant tuščio skrandžio - jokio efekto?
Atsakyti
QUOTE(zalgte @ 2013 08 08, 17:46)
Labas, esu naujokė šiame puslapyje. Pradėjau domėtis prispyrus bėdai,  t. y. nesulaukiam gandrų jau 3 metus. VK išrašė inofolic, gal žinote, ar verta juos gerti? 4u.gif Na ne patys brangiausi papildai, bet ir nepigūs.  g.gif  Butu šaunu išgirsti Jusu nuomonę bigsmile.gif

Mum padėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguilera @ 2014 03 02, 22:09)
Mum padėjo  mirksiukas.gif

Mums taip pat padejo.

Geriau viena pakuti ryte, kita vakare. ir butinai ant tuscio skrandzio. Man taip buvo rekomendaves vaisingumo specelistas. Pas mane PKS. Tai kai ji naudojau man oda buvo issivalius svari. Geriau apie 4 menesius. Ir kai pastojau 3menesius geriau. Man taip rekomendavo gydytojas.

Ir dar reikia tiketi nestuke.gif
Atsakyti
Nepadeda.
3 mėnesius pagėriau, tada buvo 2 mėnesių pertrauka ir dabar 8-tas mėnuo kaip vėl geriu... Geriu du kartus per dieną, skaičiuodama valandas. Jokio poveikio nepastebėjau nei odai, nei ciklui. Gal pradžioj kažkiek nervus apramino, bet atrodo kad ir šitas poveikis jau silpsta...
Atsakyti
As norimo rezultato siulaukiau, esu nestuke.gif, bet ar inofolic padejo ar kas kita nezinau biggrin.gif nes tuo metu geriau ivairius papildus.
Atsakyti
Sveikos, noreju paklausti, o PKS yra tas pats kas kai nesprogtsa folikulas? ar ne? blush2.gif blush2.gif
Pas mane pastaroji problema...todel irgi geriu inofolika pirma pakuote dar tik. Tai kiek paskaiciau, gali gerti viena pakiuka inofoliko ir viena tab folio, ar geriau negerti jei gyd nepaskyre?
Atsakyti