Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Giedramintė @ 2013 09 13, 11:51)
Sveikos, laukiau, laukiau ir sulaukėme gandrų. Gydytoja išrašė
Folio rūgšties, kurią geriu jau antras mėnesis. Namuose turėjau
http://www.iherb.com...ggie-Caps/38067
ir gėriau. Dabar esu baisiai sunerimusi, ar nebūsiu perdozavusi. . .  Gal kas nors galite padėti? Pirmaisiais nėtumo mėnesiais juk po 400 reikia gerti tik... g.gif Labai neramu...

Giedraminte, folio rūgšties neperdozuosi, organizmas įsisavina, kiek jam reikia, o perteklių pašalina su šlapimu. Užsienio klinikos per IVF skiria 5mg, todėl tau nė trupučio nereikia nerimauti 4u.gif gali būti tik per mažai, per daug nebus, tiesa, skaičiau, kad dideli folio r. kiekiai gali išstumti iš organizmo vit B 12, todėl jei labai neramu- išsitirk, ar jo užtenka, jei trūksta- pagerk, arba bent jau bandyk vartoti kuo daugiau vitB12 turinčių produktų. Bet jei geri tik 2 mėn., tai manau, tai net nelabai ir aktualu... 4u.gif

Beje, toje nuorodoje ir yra po 400 mcg..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 13 rugsėjo 2013 - 11:56
Sveikos merginos,

nuo šiandien aš tą vaistą geriu , gavau internetu užsakytus per Vaistai.lt 62,67LTL..
Nors gydytojas man neskyrė, bet instrukcijoje parašytą, kad užtenka 1 paketelio per dieną.. tai bandysiu taip ir daryti..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 09 13, 21:55)
Giedraminte, folio rūgšties neperdozuosi, organizmas įsisavina, kiek jam reikia, o perteklių pašalina su šlapimu. Užsienio klinikos per IVF skiria 5mg, todėl tau nė trupučio nereikia nerimauti 4u.gif gali būti tik per mažai, per daug nebus, tiesa, skaičiau, kad dideli folio r. kiekiai gali išstumti iš organizmo vit B 12, todėl jei labai neramu- išsitirk, ar jo užtenka, jei trūksta- pagerk, arba bent jau bandyk vartoti kuo daugiau vitB12 turinčių produktų. Bet jei geri tik 2 mėn., tai manau, tai net nelabai ir aktualu...  4u.gif

Beje, toje nuorodoje ir yra po 400 mcg..

Ačiū Tau kaip visada Kitty 4u.gif , bet ten rašo, kad MethylTetraHydroFolate (MTHF) (Elementinė kaip 800 mikrogramų (6S)-5-methyltetrahydrofolic rūgštis.

Tiesa, dar skaičiau, kad folate ne tas pats, kas folic acid, vaistinėje, kai nunešiau parodyt tą buteliuką, tai net nežinojo vaistininkė, kas čia per sudėtis, sako -aš žinau folio rūgštį, daugiau nieko... g.gif Na, žinoma, ir nenorėjo daugiau nieko aiškinti. Tai pati kiek domėjausi internete anglų kalba. Gal kas girdėjote apie tuos skirtumus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 13 rugsėjo 2013 - 13:06
QUOTE(Ramune Ski @ 2013 09 13, 11:46)
Sveikos merginos,

nuo šiandien aš tą vaistą geriu , gavau internetu užsakytus per Vaistai.lt 62,67LTL..
Nors gydytojas man neskyrė, bet instrukcijoje parašytą, kad užtenka 1 paketelio per dieną.. tai bandysiu taip ir daryti..

Idomiai, as kai pirkau Eurovaistineje, tai isvis jokios instrukcijos nieko nebuvo, nustebino kad jokio lapelio viduje neradau. Bet daktare sake gerti po 2 pakelius i diena smile.gif Jei gersi 1 pakeli, tai prisimink, kad viename pakelyje man rodos per mazai folio rugsties visai dienos dozei.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 09 13, 12:55)
dideli folio r. kiekiai gali išstumti iš organizmo vit B 12, todėl jei labai neramu- išsitirk, ar jo užtenka,

vakar norėjau išsitirt, ar užtenka B12 kraujyje blush2.gif poliklinikos laboratorijoj (sakyčiau pigiausioj Kaune) kaina 72 Lt - noras praėjo ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio~Piliete* @ 2013 09 13, 23:16)
Idomiai, as kai pirkau Eurovaistineje, tai isvis jokios instrukcijos nieko nebuvo, nustebino kad jokio lapelio viduje neradau. Bet daktare sake gerti po 2 pakelius i diena  smile.gif Jei gersi 1 pakeli, tai prisimink, kad viename pakelyje man rodos per mazai folio rugsties visai dienos dozei.

Aš kai planavau, tai gėriau 1600mcg. 200 būtų tikrai mažoka, žinant kad dar ne visą pasisavina.
Atsakyti
Sveikutes, as Inofolic geriau po 2kart per diena, 2val pries ir 1val po isgerimo jokio maisto ir gerimu tik vanduo,griestai pagal gydytojo nurodymus, nes sake kitaip jokio poveikio ir 3men juos gerdama pasijutau nestuke.gif manau kad jie man padejo, nes nebuvo like dideliu problemu tik mm nereguliarios ir pan, tai Inofolic viska sureguliavo ir dziaugiuosi rezultatu smile.gif visoms linkiu to paties wink.gif
Atsakyti
As inofolik geriau viena menesi pries iui ir pastojau,nzn kas čia padėjo
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 10 06, 10:35)
Sveikutes, as Inofolic geriau po 2kart per diena, 2val pries ir 1val po isgerimo jokio maisto ir gerimu tik vanduo,griestai pagal gydytojo nurodymus, nes sake kitaip jokio poveikio ir 3men juos gerdama pasijutau  nestuke.gif  manau kad jie man padejo, nes nebuvo like dideliu problemu tik mm nereguliarios ir pan, tai Inofolic viska sureguliavo ir dziaugiuosi rezultatu smile.gif visoms linkiu to paties wink.gif

o inofolic nutraukete iskarti kai suzinojote kad esate nestuke.gif , ar dar kuri laika gerete?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 06, 16:41)
o inofolic nutraukete iskarti kai suzinojote kad esate  nestuke.gif , ar dar kuri laika gerete?

man taip sutapo kad diena pries pasidarant nestumo testus baigesi Inofolic'as, tai sekancia diena pasidariau nestumo 2 testus, nes norejau uztvirtinti II smile.gif ir toliau geriu tik folio rugsti, buvau pas gyd. jis sake kad pakanka dabar gert tik folio rugsti
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 10 06, 15:54)
man taip sutapo kad diena pries pasidarant nestumo testus baigesi Inofolic'as, tai sekancia diena pasidariau nestumo 2 testus, nes norejau uztvirtinti II smile.gif ir toliau geriu tik folio rugsti, buvau pas gyd. jis sake kad pakanka dabar gert tik folio rugsti

Sveikinimai tapus nestuke.gif Tai zodziu gersiu Inofolic iki paskirtos NT dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2013 10 06, 10:35)
Sveikutes, as Inofolic geriau po 2kart per diena, 2val pries ir 1val po isgerimo jokio maisto ir gerimu tik vanduo,griestai pagal gydytojo nurodymus, nes sake kitaip jokio poveikio ir 3men juos gerdama pasijutau  nestuke.gif  manau kad jie man padejo, nes nebuvo like dideliu problemu tik mm nereguliarios ir pan, tai Inofolic viska sureguliavo ir dziaugiuosi rezultatu smile.gif visoms linkiu to paties wink.gif

Kaip smagu girdėti, kad padėjo Inofolic tapti nestuke.gif . Aš geriu jau mėnesį, ir kažkaip jaučiu, kad veikia jis, reguliuoja hormonus mano, ciklas toks normalus šį mėnesį buvo, spuoguotumas pas mane lb padidėjęs dėl PKS, bet net prieš mmm naujų neiškėlė unsure.gif tikiuosi ir man, ir kitom planuojančiom mamytėm jis padės smile.gif
Atsakyti