Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(KittyKitty @ 2013 09 04, 15:03)
Aš inositolį + folį vartoju, bet inositolis pas mane miltukais. Parašyta, kad 1/4 arbatinio šaukštelio yra 730 mg, tai norint gauti du gramus, išeina maždaug šaukštelis (nepilnai)
aš ir geriu ryte, bet turiu dar vaistukų, kuriuos irgi reikia gerti ryte ir po kurių irgi reikia daryti pertrauką, o po valandos valgyti man jau irgi per vėlu, todėl valgau greičiau ir nesuku galvos, išgeriu daugiau negu reikia, tai jei ir pasisavins mažiau dėl maisto, bus tas pats.

tai jus gal inositoli is uzsienio siunciaties?nes as lietuvoje tik tablete radau pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 04, 19:07)
tai jus gal inositoli is uzsienio siunciaties?nes as lietuvoje tik tablete radau pirkti  verysad.gif

Taip 4 USD siuntimas ir jeigu milteliai tai va http://www.iherb.com...-8-oz-227-g/126, gaunasi apie 22 USD, iki 28 USD muito nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 04, 20:07)
tai jus gal inositoli is uzsienio siunciaties?nes as lietuvoje tik tablete radau pirkti  verysad.gif

taip, iš užsienio, seniai jokių papildų neperku LT. Aš asmeniškai per tarpininkes iš Vitacost siunčiu, per Iherb galima tiesiai atsisiųsti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 09 05, 14:04)
taip, iš užsienio, seniai jokių papildų neperku LT. Aš asmeniškai per tarpininkes iš Vitacost siunčiu, per Iherb galima tiesiai atsisiųsti. 4u.gif

o gal jus i asmenini pastuka galetumete atsiusti tarpininku kontaktus, nes as nelabai zinau kaip is uzsienietisku psl. parsisiusti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos.

Sekmes visoms planuojancioms 4u.gif As nezinau, ar man butent inofolic padejo, bet negalejom pastoti ilgai, o pagerus inofolic kiek maziau nei 3 men uzkibo lelyte wub.gif

QUOTE(FilMar @ 2013 09 04, 07:50)
Sveikos.

Inofolic reikia vartoti po du pakelius per diena ir butinai pries vartojima dvi valandas nevalgyti ir po suvartojimo dar viena val pabuti alkanai, tada buna geresnis isisavinimo mechanizmas,geriant du pakelius inofolic per diena papildomaifolio rugsties nereikia gerti. sekmes visoms planuojancioms  4u.gif

Ir man taip pat liepta gerti buvo drinks_cheers.gif

O kazkuri maciau saket, kaip galima isgyventi tiek nevalgius, tai juk atsikeliate ryte nevalgiusios visa nakti, iskart isgeriat pakeli inofolic'o ir po valandziukes jau galit valgyti. As budavo atsikeliu apie 6val ryto, isgeriu pakeli, paskui normaliu laiku prabudus 7val ryto jau galiu pusryciauti. Jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pasaulio~Piliete*: 12 rugsėjo 2013 - 13:26
QUOTE(Renalta @ 2013 09 06, 08:57)
o gal jus i asmenini pastuka galetumete atsiusti tarpininku kontaktus, nes as nelabai zinau kaip is uzsienietisku psl. parsisiusti  blush2.gif

atsakysiu čia, nes daug kas klausia.

Aš preku per čia:

http://www.supermama...howtopic=939587

viskas surašyta pirmame puslapyje. Iš esmės tai viskas labai paprasta, atsidarote parduotuvės adresą, sudedate į krepšelį prekes, krepšelio kopiją nusiunčiate nurodytu adresu ir laukiate skaičiukų, tada pervedate pinigus ir gaunate prekes, ir viskas. 4u.gif

Pasaulio piliete, suprantama, tik jei ryte anksti reikia į darbą, tai nedaug kas turbūt keliasi tiek iš anksto, aš kai eidavau nuo 8 į darbą, tai nuo atsikėlimo iki pusryčių ir pusvalandžio nepraeidavo. bet nemanau, kad tai yra taip svarbu, be to, vakare galima nevalgyti 2 val iki miego (ir visai sveika:) )

a..tik dabar supratau, atsikeliate, išgeriate ir tada einate miegoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 12 rugsėjo 2013 - 14:15
QUOTE(*Pasaulio~Piliete* @ 2013 09 12, 14:26)
Sveikos.

Sekmes visoms planuojancioms  4u.gif As nezinau, ar man butent inofolic padejo, bet negalejom pastoti ilgai, o pagerus inofolic kiek maziau nei 3 men uzkibo lelyte  wub.gif
Ir man taip pat liepta gerti buvo  drinks_cheers.gif

O kazkuri maciau saket, kaip galima isgyventi tiek nevalgius, tai juk atsikeliate ryte nevalgiusios visa nakti, iskart isgeriat pakeli inofolic'o ir po valandziukes jau galit valgyti. As budavo atsikeliu apie 6val ryto, isgeriu pakeli, paskui normaliu laiku prabudus 7val ryto jau galiu pusryciauti. Jokiu problemu  mirksiukas.gif

sveikute,sveikinu sulaukus stebuklelio, wub.gif as ir geriu inofolic menesi jau,ilgai nepastoju pas mane PKS,norejau paklausti kokios pas jus problemos buvo ir kiek laiko nesulauket stenuklio aisku jei nepaslaptis..... 4u.gif
Atsakyti
KittyKitty, aha gal biski neaiskiai parasiau smile.gif atsikeldavau anksciau kad greit isgerti miltelius ir vel i lova snausti. Sunkoka taip buvo keltis rytais ir paskui skaiciuoti vakare valandas iki kada galima valgyti biggrin.gif bet verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio~Piliete* @ 2013 09 12, 21:14)
KittyKitty, aha gal biski neaiskiai parasiau  smile.gif atsikeldavau anksciau kad greit isgerti miltelius ir vel i lova snausti. Sunkoka taip buvo keltis rytais ir paskui skaiciuoti vakare valandas iki kada galima valgyti  biggrin.gif bet verta  smile.gif

o darbe negalima vaistu isgerti? g.gif as pvz pavalgau ryte pusrycius atvaziuoju i darba palaukiu 2 val. tada isgeriu inofolic, palaukiu dar 1 val ir ziurek jau pietus ir jokia kancia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 09 12, 14:14)
atsakysiu čia, nes daug kas klausia.

Aš preku per čia:

http://www.supermama...howtopic=939587

viskas surašyta pirmame puslapyje. Iš esmės tai viskas labai paprasta, atsidarote parduotuvės adresą, sudedate į krepšelį prekes, krepšelio kopiją nusiunčiate nurodytu adresu ir laukiate skaičiukų, tada pervedate pinigus ir gaunate prekes, ir viskas. 4u.gif

Pasaulio piliete, suprantama, tik jei ryte anksti reikia į darbą, tai nedaug kas turbūt keliasi tiek iš anksto, aš kai eidavau nuo 8 į darbą, tai nuo atsikėlimo iki pusryčių ir pusvalandžio nepraeidavo. bet nemanau, kad tai yra taip svarbu, be to, vakare galima nevalgyti 2 val iki miego (ir visai sveika:) )

a..tik dabar supratau, atsikeliate, išgeriate ir tada einate miegoti...

labai labai jums aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 09 13, 06:34)
o darbe negalima vaistu isgerti?  g.gif as pvz pavalgau ryte pusrycius atvaziuoju i darba palaukiu 2 val. tada isgeriu inofolic, palaukiu dar 1 val ir ziurek jau pietus ir jokia kancia  smile.gif

Vajetau as gi tik pasakiau kaip as darydavau, galvojau gal kam irgi toks budas patiks. Ypac tokioms kaip as, kurios simta kartu per nakti keliasi. Nesakiau gi kad cia vienintelis budas milteliams gerti doh.gif kaip kam patogiau taip ir darom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 09 05, 09:34)
Taip 4 USD siuntimas ir jeigu milteliai tai va http://www.iherb.com...-8-oz-227-g/126, gaunasi apie 22 USD, iki 28 USD muito nera  4u.gif

o kuriam laikui jums tos dezutes uztenka?jus geriate 1 karta per diena ar 2?
Atsakyti
Sveikos, laukiau, laukiau ir sulaukėme gandrų. Gydytoja išrašė
Folio rūgšties, kurią geriu jau antras mėnesis. Namuose turėjau
http://www.iherb.com...ggie-Caps/38067
ir gėriau. Dabar esu baisiai sunerimusi, ar nebūsiu perdozavusi. . . Gal kas nors galite padėti? Pirmaisiais nėtumo mėnesiais juk po 400 reikia gerti tik... g.gif Labai neramu...
Atsakyti