Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

Geriu Inofolic 8 mėn. Pradžioje gėriau po 1 pakėtėlį į dieną, paskui po 2 (taip liepė gydytojas). Kol kas pastoti nepavyko. Pastoti negaliu jau 10 metų dėl neaiškių priežasčių (ir pas mane, ir pas vyrą viskas normoje, bent jau gydytojai nieko neranda).
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 02 11, 20:50)
Gal kuri turite parduot Inofolic pigiau? Arba lenkišką analogą.

Sveikos mergnis, o kas čia per lenkiškas analogas? Nieko negirdėjau apie tokį g.gif Gal galima plačiau, kaip atrodo, kaip vadinasi ir kaip skiriasi kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pinkė* @ 2016 02 14, 10:39)
Sveikos mergnis, o kas čia per lenkiškas analogas? Nieko negirdėjau apie tokį  g.gif Gal galima plačiau, kaip atrodo, kaip vadinasi ir kaip skiriasi kaina?  ax.gif

Skiriasi gerokai. Va čia pvz. Tik dar apie 40 zl būna pristatymo išlaidos.

Nefifi, primink, kokiam tu mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ten: 14 vasario 2016 - 10:48
QUOTE(*Pinkė* @ 2016 02 14, 10:39)
Sveikos mergnis, o kas čia per lenkiškas analogas? Nieko negirdėjau apie tokį  g.gif Gal galima plačiau, kaip atrodo, kaip vadinasi ir kaip skiriasi kaina?  ax.gif

Cia ne analogas, o originalas. Inofolika gamina lenkai, kuris zenkliai pigesnis pas juos.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif turiu situaciją. Turiu PKS. Ciklas reguliarus niekada nebuvo, kol negėriau KT. Paskui jas iškeičiau į Mastodynon. Ciklas nusistovėjo ties 37 dienomis. Visai neseniai radau šitą skyrelį ir pradėjau gerti Inofolic. Tik pradėjus gerti, pirmas ciklas buvo 27 dienos. Geriu toliau ir šiandien jau yra 30 cd ir mm dar nėra. Ar jums iškart ciklas stabilizavosi?... Aš jau geriu ketvirtą Inofolc dėžutę
Atsakyti
QUOTE(Milijata @ 2016 02 16, 21:41)
Sveikos, mergaitės smile.gif turiu situaciją. Turiu PKS. Ciklas reguliarus niekada nebuvo, kol negėriau KT. Paskui jas iškeičiau į Mastodynon. Ciklas nusistovėjo ties 37 dienomis. Visai neseniai radau šitą skyrelį ir pradėjau gerti Inofolic. Tik pradėjus gerti, pirmas ciklas buvo 27 dienos. Geriu toliau ir šiandien jau yra 30 cd ir mm dar nėra. Ar jums iškart ciklas stabilizavosi?... Aš jau geriu ketvirtą Inofolc dėžutę

Kiek žinau, Inofolic rekomenduoja gerti mažiausiai 3 mėnesius, kad būtų jaučiamas efektas. Man asmeniškai jis nieko nedavė, nors gėriau daugiau nei pusmetį.
O gal mmm vėluoja dėl nėštumo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2016 02 17, 20:50)
Kiek žinau, Inofolic rekomenduoja gerti mažiausiai 3 mėnesius, kad būtų jaučiamas efektas. Man asmeniškai jis nieko nedavė, nors gėriau daugiau nei pusmetį.
O gal mmm vėluoja dėl nėštumo?  mirksiukas.gif

Šiandien dariausi HCG (nes visai neturiu kantrybės laukti)... gruodžio 12 d. su vaikinu pritaikėm NLA smile.gif (ovuliacijos savo neseku, bet teoriškai tai buvo maždaug tas momentėlis, jei ji apskritai vyksta). Po to sulaukiau mm (ciklas 29d), po mėnesiuko dar vienos mm (ciklas 27d), o dabar tylu ramu (jau 31 cd). Pilvą pamaudena, išskyrų daug, pilvas išsiputęs. Hm... Skaičiau, jog pasitaiko atvejų, kad kitoms mm dar kelis mėnesius pasirodo. Bet nesitiki, kad būčiau viena iš jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milijata @ 2016 02 17, 22:28)
Šiandien dariausi HCG (nes visai neturiu kantrybės laukti)...

Milijata, ar jau yra HCG rezultatai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ten @ 2016 02 14, 10:48)
Skiriasi gerokai. Va čia pvz. Tik dar apie 40 zl būna pristatymo išlaidos.
Nefifi, primink, kokiam tu mieste?

Klaipėda. Dabar per sveikis.lt radau už 13 EUR, vieną pakiuką nusipirkau, o paskui žiūrėsiu, gal pigiau rasiu.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 02 18, 10:28)
Klaipėda. Dabar per sveikis.lt radau už 13 EUR, vieną pakiuką nusipirkau, o paskui žiūrėsiu, gal pigiau rasiu.

O tu nenori is iherb tiesiog pasiimt inositol paka? As turiu siaip du, bet nezinau kiek man reiks blush2.gif Nes vieno indo puse isbaigiau, ktias naujas stovi. Zinok tikrai geras, man patinka. O folio rugsti tai geriu atskirai. Ir gaunasi inofolic biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2016 02 18, 11:25)
Milijata, ar jau yra HCG rezultatai?  smile.gif

Yra. Ir jis neigiamas. Teigiamam atsakymui pasiruošusi nebuvau, bet neigiamas kažkaip nepradžiugino smile.gif O mm vis dar nėra... Prieš pusmetį turėjau užsiauginusi didelę geltonkūnio cistą. MM irgi buvo dingusios, bet buvo tepliojimų. Šįkart tylu ramu. Jau taip vargina viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milijata @ 2016 02 19, 18:08)
Yra. Ir jis neigiamas. Teigiamam atsakymui pasiruošusi nebuvau, bet neigiamas kažkaip nepradžiugino smile.gif O mm vis dar nėra... Prieš pusmetį turėjau užsiauginusi didelę geltonkūnio cistą. MM irgi buvo dingusios, bet buvo tepliojimų. Šįkart tylu ramu. Jau taip vargina viskas  unsure.gif

Gaila. Bet ciklas nebūtinai reiškia vykstančią ovuliaciją, ypač turint diagnozuotą PKS.
Kad bent jau cistos vėl nebūtų...
Atsakyti