QUOTE(nefifi @ 2016 02 11, 20:50)
Gal kuri turite parduot Inofolic pigiau? Arba lenkišką analogą.
Sveikos mergnis, o kas čia per lenkiškas analogas? Nieko negirdėjau apie tokį Gal galima plačiau, kaip atrodo, kaip vadinasi ir kaip skiriasi kaina?
QUOTE(*Pinkė* @ 2016 02 14, 10:39)
Sveikos mergnis, o kas čia per lenkiškas analogas? Nieko negirdėjau apie tokį Gal galima plačiau, kaip atrodo, kaip vadinasi ir kaip skiriasi kaina?
Skiriasi gerokai. Va čia pvz. Tik dar apie 40 zl būna pristatymo išlaidos.
Nefifi, primink, kokiam tu mieste?
QUOTE(*Pinkė* @ 2016 02 14, 10:39)
Cia ne analogas, o originalas. Inofolika gamina lenkai, kuris zenkliai pigesnis pas juos.
Sveikos, mergaitės turiu situaciją. Turiu PKS. Ciklas reguliarus niekada nebuvo, kol negėriau KT. Paskui jas iškeičiau į Mastodynon. Ciklas nusistovėjo ties 37 dienomis. Visai neseniai radau šitą skyrelį ir pradėjau gerti Inofolic. Tik pradėjus gerti, pirmas ciklas buvo 27 dienos. Geriu toliau ir šiandien jau yra 30 cd ir mm dar nėra. Ar jums iškart ciklas stabilizavosi?... Aš jau geriu ketvirtą Inofolc dėžutę
QUOTE(Milijata @ 2016 02 16, 21:41)
Sveikos, mergaitės turiu situaciją. Turiu PKS. Ciklas reguliarus niekada nebuvo, kol negėriau KT. Paskui jas iškeičiau į Mastodynon. Ciklas nusistovėjo ties 37 dienomis. Visai neseniai radau šitą skyrelį ir pradėjau gerti Inofolic. Tik pradėjus gerti, pirmas ciklas buvo 27 dienos. Geriu toliau ir šiandien jau yra 30 cd ir mm dar nėra. Ar jums iškart ciklas stabilizavosi?... Aš jau geriu ketvirtą Inofolc dėžutę
Kiek žinau, Inofolic rekomenduoja gerti mažiausiai 3 mėnesius, kad būtų jaučiamas efektas. Man asmeniškai jis nieko nedavė, nors gėriau daugiau nei pusmetį.
O gal mmm vėluoja dėl nėštumo?
QUOTE(lemon girl @ 2016 02 17, 20:50)
Kiek žinau, Inofolic rekomenduoja gerti mažiausiai 3 mėnesius, kad būtų jaučiamas efektas. Man asmeniškai jis nieko nedavė, nors gėriau daugiau nei pusmetį.
Šiandien dariausi HCG (nes visai neturiu kantrybės laukti)... gruodžio 12 d. su vaikinu pritaikėm NLA (ovuliacijos savo neseku, bet teoriškai tai buvo maždaug tas momentėlis, jei ji apskritai vyksta). Po to sulaukiau mm (ciklas 29d), po mėnesiuko dar vienos mm (ciklas 27d), o dabar tylu ramu (jau 31 cd). Pilvą pamaudena, išskyrų daug, pilvas išsiputęs. Hm... Skaičiau, jog pasitaiko atvejų, kad kitoms mm dar kelis mėnesius pasirodo. Bet nesitiki, kad būčiau viena iš jų
QUOTE(Milijata @ 2016 02 17, 22:28)
Šiandien dariausi HCG (nes visai neturiu kantrybės laukti)...
Milijata, ar jau yra HCG rezultatai?
QUOTE(Ten @ 2016 02 14, 10:48)
Skiriasi gerokai. Va čia pvz. Tik dar apie 40 zl būna pristatymo išlaidos.
Klaipėda. Dabar per sveikis.lt radau už 13 EUR, vieną pakiuką nusipirkau, o paskui žiūrėsiu, gal pigiau rasiu.
QUOTE(nefifi @ 2016 02 18, 10:28)
Klaipėda. Dabar per sveikis.lt radau už 13 EUR, vieną pakiuką nusipirkau, o paskui žiūrėsiu, gal pigiau rasiu.
O tu nenori is iherb tiesiog pasiimt inositol paka? As turiu siaip du, bet nezinau kiek man reiks Nes vieno indo puse isbaigiau, ktias naujas stovi. Zinok tikrai geras, man patinka. O folio rugsti tai geriu atskirai. Ir gaunasi inofolic
QUOTE(lemon girl @ 2016 02 18, 11:25)
Milijata, ar jau yra HCG rezultatai?
Yra. Ir jis neigiamas. Teigiamam atsakymui pasiruošusi nebuvau, bet neigiamas kažkaip nepradžiugino O mm vis dar nėra... Prieš pusmetį turėjau užsiauginusi didelę geltonkūnio cistą. MM irgi buvo dingusios, bet buvo tepliojimų. Šįkart tylu ramu. Jau taip vargina viskas
QUOTE(Milijata @ 2016 02 19, 18:08)
Yra. Ir jis neigiamas. Teigiamam atsakymui pasiruošusi nebuvau, bet neigiamas kažkaip nepradžiugino O mm vis dar nėra... Prieš pusmetį turėjau užsiauginusi didelę geltonkūnio cistą. MM irgi buvo dingusios, bet buvo tepliojimų. Šįkart tylu ramu. Jau taip vargina viskas
Gaila. Bet ciklas nebūtinai reiškia vykstančią ovuliaciją, ypač turint diagnozuotą PKS.
Kad bent jau cistos vėl nebūtų...