QUOTE(rosali @ 2015 10 16, 13:41)
Arba didelis sutapimas arba jis man labai suveikė, nes gėriau tik 2 mėnesius po du paketėlius per dieną ir pastojau. Pas mane taippogi PKS.
Bet taip saziningai atgeret?
nu tu blem.. as dabar kuri jau laika negeriu.. reik gal susiimt ir vel pradet normaliai gert..
Papildyta:
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 10 14, 13:37)
Nebutinai reikia gerti stimmuliuojamus vaistus ir tik tada leistis sprogdukus, juk jeigu viskas uzauga be tableciu, tai kam jas gerti? Ir man dabar yra skirti tik sprogdukai, be stimuliuojamu tableciu
beto jeigu 45nmol tai vistiek nera pilnaverte ovuliacija kaip ir pas mane buvo 41, cikle be sprogduku, o su sprodukais 85,84
, kiek zinau turetu buti ne maziau 60 progesteronas, kad butu galima laikyti, kad ivyko pilnaverte ovuliacija. Geriant inofolika, tai manau turetu buti dominuojantis folikulas, bent jau pas mane buna, o jeigu nebuna pas jus, tai gal tada ir tikslinga skirti stimuliacija, kad jis atsirastu.
jus nieko nemaisot.. ? Is kur tokie skaiciai?
su 60 prg jau dazniausia buna nescia moteris.. bent jau as kai buvau pastojus buvo 65nmol.. pilnaverte O laikoma nuo 30nmol..
ir papildomai tada dufo nereik gert.. o del tik sprogduku, tai kls keliu skirtingu gyd nuomones, tai abi sake, kad nieks taip nedaro ir tik sprogduku neleidzia
nes man ir toks kls buvo iskiles.. tai dabar galutinai pasimeciau kaip ten yr is tikro.. o jum toks didelis prg buvo ir? Nieko?
Pas mane geriant inofocil 1men buvo O ir buvo dominuojantis, grazus folis.. o kita men nebuvo O, ta prasme prg net nesieke 2nmol.. su echo net nesekiau