Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(rosali @ 2015 07 31, 15:01)
as nezinau ka daryti, perskambinau i poliklinika- manoji menesi atostogaus. kitos siandien jau nedirba. ka daryti merginos, geriu i diena po 1 tablete 50-ies, o tth darytas 06-15 rodo 17.  ar didinti ar palikti kaip yra, bet jei neissaugosiu?

As galiu tik pasakyti ka man sake daryti nestumo atveju, jeigu labai greitai nepavyktu atvykti pas endokrinologe, tai as geriu po 75mg tai man liepe gerti 100mg ir kai tik galesiu tada atvykti pas ja. Manau, kad jeigu nestumas tikrai yra, tai didinti reiktu, bet va kiek tiksliai bijau kazka ir sakyti, nes juk nesu gydytoja. Meginkit ieskoti kuo greiciau kitos gydytojos, kuri galetu jus priimti.
Atsakyti
Na ka.. pradejau ir as gert si stebukla.. nors mano gyd sake, kad stebuklu jis nepadarys.. bet as tikiu, kad gali padaryt.. tiksliau man stebuklo net nereik.. tiesiog, kad sureguliuotu cikla ir O pagertintu.. smile.gif ziuresim.. blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 07 31, 15:20)
As galiu tik pasakyti ka man sake daryti nestumo atveju, jeigu labai greitai nepavyktu atvykti pas endokrinologe, tai as geriu po 75mg tai man liepe gerti 100mg ir kai tik galesiu tada atvykti pas ja. Manau, kad jeigu nestumas tikrai yra, tai didinti reiktu, bet va kiek tiksliai bijau kazka ir sakyti, nes juk nesu gydytoja. Meginkit ieskoti kuo greiciau kitos gydytojos, kuri galetu jus priimti.

as manau kad tai nera labai itin pavojingas vaistas, kurio kazkaip pavartojus gali labai kazkas nutikti, beto jei leidzia nescioms vartoti ir net butina. kol as sulauksiu pirmadienio, nes be jo nieko nebus, man reikia galbut vietoj 50 gerti 75. sakykite o cia gerti viena tablete ir kitos ketvirtadali, ar pirkti kita tiroksina kur butu dezute 75mg? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti

beto vakar pas gine buvau, patvirtino, kad nestumas yra 4u.gif israse skubu siuntima poliklinikai ir pirmadieni vaziuosiu, sako be talonelio iskart turetu priimti, vaistu dozei pakeisti. bet ta kiekviena diena atrodo tokia ilga ir labai nedrasi, jausmas toks kad reikia tikriausiai gerti didesni kieki vaisto, ir svarbi kiekviena diena. beto sake dabar inofolico nebegerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosali: 01 rugpjūčio 2015 - 10:01
QUOTE(rosali @ 2015 08 01, 11:00)
beto vakar pas gine buvau, patvirtino, kad nestumas yra  4u.gif  israse skubu siuntima poliklinikai ir pirmadieni vaziuosiu, sako be talonelio iskart turetu priimti, vaistu  dozei pakeisti. bet ta kiekviena diena atrodo tokia ilga ir labai nedrasi, jausmas toks kad reikia tikriausiai gerti didesni kieki vaisto, ir svarbi kiekviena diena. beto sake dabar inofolico nebegerti.

Sveikinu, del nestumo 4u.gif
Jeigu turite dar po 50mg tiroksino, tai skaldykite ir gerkite pvz 1 ir ketvirtadali kitos, o paskui nusipirksite ir reikiamo kiekio. Tikiuosi,kad viskas jums bus gerai. Sekmes pas gydytoja. Tai inofolika turbut reikia gerti tik iki pastojimo, nors kitom merginom ir nestumo pradzioj liepe gerti, na bet cia turbut labai individualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roberta-Benedikta: 03 rugpjūčio 2015 - 12:29
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 08 03, 13:27)
Sveikinu, del nestumo  4u.gif
Jeigu turite dar po 50mg tiroksino, tai skaldykite ir gerkite pvz 1 ir ketvirtadali kitos, o paskui nusipirksite ir reikiamo kiekio. Tikiuosi,kad viskas jums bus gerai. Sekmes pas gydytoja. Tai inofolika turbut reikia gerti tik iki pastojimo, nors kitom merginom ir nestumo pradzioj liepe gerti, na bet cia turbut labai individualu.

O sakykite, kaip jums sake mazdaug del ko reikia gerti didesni kieki? Kaip sunku viskas, gavau skubu siuntima, bet niekas nepriima visi atostogauja, kiti uzsieme. o privaciai pasiule rugpjucio 20 diena, kai praktiskai ir manoji is atostogu grizta. ech doh.gif schmoll.gif siaubas su gydytojais. unsure.gif nezinau ar paciai imti ir gerti daugiau, jei pas mane tth tok sdidelis buvo pries pastojant. ka jus darytumete, ar cia pavojinga? blush2.gif
Papildyta:

kazin seimos gydytoja parasytu stipresniu vaistu recepta? ryt bandysiu nuvykti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosali: 03 rugpjūčio 2015 - 12:35

O jums paskyre daugiau gerti, jei pastosite del to kad pas jus irgi tth virsija norma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosali: 03 rugpjūčio 2015 - 12:51
QUOTE(rosali @ 2015 08 03, 13:50)
O jums paskyre daugiau gerti, jei pastosite del to kad pas jus irgi tth virsija norma?

Mano tth geriant vaistus dabar jau normoje, bet sake nestumo atveju moters organizmui daugiau reikia ir siaip ivairiu medziagu, tiek vitaminu, tiek ir viso kito, tame tarpe ir tiroksino, kiek tiksliai doze didinti turi nustatyti gydytojas, bet mano atveju sake,kad 25mg galiu padidinti ir pati iki atvykstant pas gydytoja.
Keista, kad nei vieno gydytojo negalite rasti, gal meginkite i didesni miesta nuvaziuoti, juk neatostogauja visi Lietuvos gydytojai.
Atsakyti
Merginos, gal apie skydliaukę kalbėkit tam skirtoj temoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos, geriu Inofolic jau trečią mėnesį smile.gif
Nežinau, ar sutapimas, nes buvo ir kitų veiksnių, bet hormonų santykis tarp LH ir FSH pagerėjo. Dar blogas, bet pokytis žymus.
Ir čia netyčia akis užkliuvo už senos žinutės. Mano FSH ir taip mažas, o čia rašo, kad Inofolic jį dar mažina, ar kažką ne taip supratau?

QUOTE(nefifi @ 2015 03 10, 12:38)
Geriu beveik metus (tiesa, su pertraukom kelių sav) - FSH rodė gerokai pamažėjusį. Tiesa, kiek teko skaityt literatūroj, su vaistais numažintas FSH visai nereiškia, kad kiaušialąstės kokybė stebuklingai pagerėjo.
Nors nėštumo šiaip ar taip nėra. Bet pas mus ir vyre bėdos.

Atsakyti
Na ka.. liepos pab pradejau gert sita stebukla.. nezinau sutapimas ar ne, bet si men kaip ir vyksta O, ko senaaaaaai jau nebuvo.. gleivine puiki, folis irgi bigsmile.gif nejau tik tiek reikejo.. tikrai gersiu toliau.. blogiau nebus..o ir manau, kad jis man tikrai i nauda labai thumbup.gif
Atsakyti
Na ka, galiu pasidalinti savo patirtimi.. geriu nepilnai 2men kazkur .. nieks kol kas neuzkibo, bet bent jau si cikla buvo pilnaverte O, ko seniau nebudavo is vis ir ciklas sutrumpejo iki 28d bigsmile.gif zesim kas toliau.. thumbup.gif
Atsakyti