Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(BaltosSnaigės @ 2015 04 30, 19:54)
Tiesiog ginekologė pasiūlė pamėginti pagerti inofolico, kodėl konkrečiai neįvardijo.
Kadangi ne trumpai visai jau planuojame (prasidėjo 7 ciklas) tai ir norisi mėginti viską, kad tik padėtųsmile.gif
Įdomumo dėlei šio ciklo grafikas:
http://tevu-darzelis...088@1504014e55d
ir praėjusio ciklo:
http://tevu-darzelis...088@15022808ce8
Skirtumas akivaizdus, nėra nenormalių temperatūros šokinėjimų, todėl manau kad Inofolicas sutvarkė čia man:))

Sakot jums pailgėjo ciklas? labai tikiuosi kad man taip nebus, nes ir taip jau ne iš trumpųjų (30 dienų).
Ar ir kitoms nuo Inofolico pailgėjo ciklas?

Pagal grafikelius, tai panasu, kad jis jums tikrai tinka, tai nemanau, kad turetu būti kazkokiu blogu pokyciu. Gal mano atveju ir ne nuo jo issireguliavo ciklas, o tiesiog buvo toks sutapimas, bus matyti kaip bus su antru ciklu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, padejo man sis vaistas pastoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 13 gegužės 2015 - 23:40
QUOTE(kleja30 @ 2015 05 11, 17:14)
Sveikos, padejo man sis vaistas pastoti

Sveikinu thumbup.gif O kiek laiko ji gerete iki pavyko nestuke.gif ir kiek laiko pries jo vartojima nepavyko pastoti ?
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 05 12, 08:28)
Sveikinu  thumbup.gif O kiek laiko ji gerete iki pavyko nestuke.gif  ir kiek laiko pries jo vartojima nepavyko pastoti ?

Ilgai nepavyko, kokie 5 metai, tada praejau visus tyrimus ir dare gimdos nuotrauka. Tai manau kad ir tai prisidejo, kiausintakius pravale. Dar paskyre gerti ovuliacija skatinancius, nuo ju antra menesi buvo hypereakcija, uzaugo gigantiskos cistos is tu kiausineliu. Hiperstimuliacija tai vadinasi. Kartais pasitaiko. Bet ta menesi ir pastojau, deja po 2 men persileidau. Tada gudytojai beliko pasoulyt tik Inofolic'a. Geriau tik du kursus ir nebaigus antrojo suzinojau kad laukiuos. Naturaliai smile.gif Galbut jis padejo issaugot kiausineli kas zino.
Tai tokia trumpa istorija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kleja30 @ 2015 05 14, 00:16)
Ilgai nepavyko, kokie 5 metai, tada praejau visus tyrimus ir dare gimdos nuotrauka. Tai manau kad ir tai prisidejo, kiausintakius pravale. Dar paskyre gerti ovuliacija skatinancius, nuo ju antra menesi buvo hypereakcija, uzaugo gigantiskos cistos is tu kiausineliu. Hiperstimuliacija tai vadinasi. Kartais pasitaiko. Bet ta menesi ir pastojau, deja po 2 men persileidau. Tada gudytojai beliko pasoulyt tik Inofolic'a. Geriau tik du kursus ir nebaigus antrojo suzinojau kad laukiuos. Naturaliai smile.gif Galbut jis padejo issaugot kiausineli kas zino.
Tai tokia trumpa istorija smile.gif

Tai ilgai nepavyko, uz tai tik dar labiau dziugina, kai po tiek laiko laukimo pagaliau pasiseka smile.gif Labai nuosirdziai sveikinu 4u.gif Tikiuosi, kad ir as ji vartoju ne bereikalo smile.gif
Atsakyti
Aš vis pasidžiaugti ateinu smile.gif Ciklas toliau sėkmingai trumpėja ir kokybiškėja, 31 diena mano rekordas smile.gif

Geriu sąžiningai: 2 pakeliai ryte ant tuščio ir pusvalandį nieko nevalgau / negeriu. Vakare valanda po valgio ir taip pat nieko nevalgau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2015 05 15, 15:39)
Aš vis pasidžiaugti ateinu smile.gif Ciklas toliau sėkmingai trumpėja ir kokybiškėja, 31 diena mano rekordas smile.gif

Geriu sąžiningai: 2 pakeliai ryte ant tuščio ir pusvalandį nieko nevalgau / negeriu. Vakare valanda po valgio ir taip pat nieko nevalgau smile.gif

Labai saunu, kad viskas i gera thumbup.gif Belieka laukti kitu teigiamu rezultatu nestuke.gif
Man kol kas teko padeti i sona Inofolica, nes pirma reikia skydliaukes veikla susireguliuoti, tikiuosi tai labai ilgai neuzsites ir tada jau vel galesiu grizti prie sio papildo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar yra svarbu kada pradėti vartoti Inofolic? Ar galiu pradėti nuo ciklo pradžios? Mano gyd. dabar atostogauja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 05 18, 11:55)
Labai saunu, kad viskas i gera  thumbup.gif  Belieka laukti kitu teigiamu rezultatu  nestuke.gif
Man kol kas teko padeti i sona Inofolica, nes pirma reikia skydliaukes veikla susireguliuoti, tikiuosi tai labai ilgai neuzsites ir tada jau vel galesiu grizti prie sio papildo  ax.gif

Laba, o kaip jums Roberta su skydliauke kokie rezultatai tyrimu, kokia beda? Klausiu nes man taip pat blogai su skydliauke, bet tik liepos 15 eisiu pas gydytoja.

O gine liepe gerti inofolika, tai geriu. O jus sakote dejote ji i sona tai ir idomu. ax.gif 4u.gif kiek laiko bandote pastoti?
Papildyta:
QUOTE(ronikea @ 2015 06 22, 14:48)
Sveikos,
ar yra svarbu kada pradėti vartoti Inofolic? Ar galiu pradėti nuo ciklo pradžios? Mano gyd. dabar atostogauja...  smile.gif

Laba smile.gif as manau, kad ji gali gerti pradeti bet kada, juk tai ne hormonai ar koks svarbus vaistas, tai maisto papildas. gal jam ir yra tinkamesnis laikas, naudingesnis kada pradeti, bet as tiesiog nusipirkau ir pradejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosali @ 2015 06 27, 12:52)
Laba, o kaip jums Roberta su skydliauke kokie rezultatai tyrimu, kokia beda? Klausiu nes man taip pat blogai su skydliauke, bet tik liepos 15 eisiu pas gydytoja.

O gine liepe gerti inofolika, tai geriu. O jus sakote dejote ji i sona tai ir idomu.  ax.gif  4u.gif kiek laiko bandote pastoti?

Sveika, pas mane autoimuninis tiroiditas, TTH buvo beveik 8, tai kai nuejau pas endokrinologe ji man pasake, kad kol kas geriau nesistengti pastoti, o pirma sutvarkyti skydliauke, nes pastojus gali būti didele tikimybe persileidimui ar apsigimimams, todel nusprendziau, kad pirma bent truputi susireguliuosi savo TTH ir tik tada toliau imsiu gerti inofolika, beto dabar geriu kruva visokiu kitokiu papildu, organizmo valymui ir pan. tai jau cia butu visko per daug smile.gif As pas endokrinologe uzsirasius liepos 23 d.
O pastoti jau meginu daugiau nei 6 metai, iki siol is vis jokiu aiskiu priezasciu nebuvo rasta, dabar tikiuosi, kad trukde skydliauke ir ja sutvarkius pagaliau pasiseks smile.gif
O jus skydliaukes tyrimus daretes ar darysite kai nueisit pas endokrinologe, nes gal pas jus nera taip daug nukrype nuo normos? Kiek jus laiko meginate susilaukti vaikelio? Beje kai vaiksciojau i VK, tai man del skydliaukes nieko nesake, kad reikia ja tvarkyti, nors jau tada buvo virs normos. Taigi LT yra ta beda, kad kiekvienas ziuri tik savo sriti ir beveik niekas neziuri i organizma kaip i visuma.
Taigi inofoliko neatsisakau, tik kaip jau minejau kuriam laukui truputi padedu i sali smile.gif nes manau, kad jo man dar prireiks smile.gif na nebnet i vyktu stebuklas nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 06 29, 08:46)
Sveika, pas mane autoimuninis tiroiditas, TTH buvo beveik 8, tai kai nuejau pas endokrinologe ji man pasake, kad kol kas geriau nesistengti pastoti, o pirma sutvarkyti skydliauke, nes pastojus gali būti didele tikimybe persileidimui ar apsigimimams, todel nusprendziau, kad  pirma bent truputi susireguliuosi savo TTH ir tik tada toliau imsiu gerti inofolika, beto dabar geriu kruva visokiu kitokiu papildu, organizmo valymui ir pan. tai jau cia butu visko per daug smile.gif  As pas endokrinologe uzsirasius liepos 23 d.
O pastoti jau meginu daugiau nei 6 metai, iki siol is vis jokiu aiskiu priezasciu nebuvo rasta, dabar tikiuosi, kad trukde skydliauke ir ja sutvarkius pagaliau pasiseks smile.gif
O jus skydliaukes tyrimus daretes ar darysite kai nueisit pas endokrinologe, nes gal pas jus nera taip daug nukrype nuo normos? Kiek jus laiko meginate susilaukti vaikelio? Beje kai vaiksciojau i VK, tai man del skydliaukes nieko nesake, kad reikia ja tvarkyti, nors jau tada buvo virs normos. Taigi LT yra ta beda, kad kiekvienas ziuri tik savo sriti ir beveik niekas neziuri i organizma kaip i visuma.
Taigi inofoliko neatsisakau, tik kaip jau minejau kuriam laukui truputi padedu i sali smile.gif nes manau, kad jo man dar prireiks smile.gif na nebnet i vyktu stebuklas  nestuke.gif  smile.gif

Labas rytas 4u.gif smile.gif teisingai tada darote dėl inofilic, nes irgi manau, jei valote organizmą ir tuo pačiu jį geriate, tai tikėtina, kad ir jį išvalote smile.gif na aš kadangi žinau, kad visada liepia atsinešti tyrimus padarytus, tai jau pasidariau prieš porą savaičių, štai rezultatai:

TTH 17,83 mIU/l normų ribos (0,27-4,2)
FT4 10,80 pmol/l (12-22)
ATPO 459,6 kIU/l (iki 34)

TTH blogas ir ATPO koks baisus.
Pagal skaičius žinau, kad man autoimuninis tiroiditas. verysad.gif daugiau, kaip ir nežinau. Jo pasekoje iš hormoninio tyrimo matyti, kad LH didelis.

O Jūs darėtės hormoninius kitus tyrimus ne skydliaukės?

Mes dar neilgai planuojam, MB netiki kaip taip sunku yra pastoti, man stresą kelia blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(rosali @ 2015 06 29, 09:32)
Labas rytas  4u.gif  smile.gif  teisingai tada darote dėl inofilic, nes irgi manau, jei valote organizmą ir tuo pačiu jį geriate, tai tikėtina, kad ir jį išvalote  smile.gif  na aš kadangi žinau, kad visada liepia atsinešti tyrimus padarytus, tai jau pasidariau prieš porą savaičių, štai rezultatai:

TTH 17,83 mIU/l normų ribos (0,27-4,2)
FT4 10,80 pmol/l (12-22)
ATPO 459,6 kIU/l (iki 34)

TTH blogas ir ATPO koks baisus.
Pagal skaičius žinau, kad man autoimuninis tiroiditas.  verysad.gif daugiau, kaip ir nežinau. Jo pasekoje iš hormoninio tyrimo matyti, kad LH didelis.

O Jūs darėtės hormoninius kitus tyrimus ne skydliaukės?

Mes dar neilgai planuojam, MB netiki kaip taip sunku yra pastoti, man stresą kelia  blush2.gif

Jeigu neseniai planuojat, tai tikrai nereikia kol kas dar stresuoti, o ATPO pas jus tikrai dar nera toks baisus, pas mane virs 1300, svarbiau, kad jums numustu TTH, nes jis tikrai labai jau didelis, kiek zinau norint pastoti geriausia kai jis buna apie 1, tai manau, kad padirbeti teks ne viena men. kol ji numus ir tik tada testi planavima.
O siaip tai manau yra baisesniu ligu nei autoimuninis tiroiditas smile.gif Ir del sunkumo pastoti tikrai nereiketu galvoti, kad tai sunku, nes buna kad ir po pirmo karto pasiseka, siaip jei esate jauna, tai pastojimui skirtas laikas netgi 2 metai, tai manau laiko dar turite ir tikrai stresuoti nereikia, nes stresas kenkia ne tik groziui smile.gif
Atsakyti