QUOTE(BaltosSnaigės @ 2015 04 29, 20:26)
Labas vakaras
Pradėjau gerti ir aš Inofolic.
Gineklogė užsiminė, kad reikia gerti po 1 paketėlį per dieną, bet paskaitinėjusi forumą nusprendžiau gerti po 2.
Kaip suprantu geriat 2h prieš tai nevalgius ir po to 1h nevalgyti, taip?
Ne viską perskaičiau, tai labai įdomu per kiek laiko pavyko pastoti geriant inofolic?
Kadangi kol kas geriu dar tik 10 dienų, tai vienintelis ką pastebėjau kad mm požymiai pasijaučia gerokai vėliau. Anksčiau po O praėjus kokiom 5 dienom pradėdavo skaudėti pilvą, krūtinė labai jautri būdavo, dabar tik likus 3 dienom iki mm pajutau skaudančią krūtinę ir pilvo skausmą. Tai bent jau tokį pliusą kol kas įžvelgiu. Be to praeitą mėn matavau BT tai buvo ganėtinai dideli BT svyravimai ir šokinėjimai, o šį mėn matuojant labai gražiai ir tvarkignai kilo BT, be jokių šokinėjimų, tiek kad dabar jau pradėjo kristi.. bet kažkaip manau kad ir prie BT susinormalizavimo prisidėjo Inofolic.
O del ko jums skyre Inofolic? As dar irgi nelabai seniai geriu, gal apie 2 men, bet kaip gerti jus supratote teisingai 2 val pries Inofolic ir 1 val po jo nevalgyt. Man tai nezinau ar tikrai del jo, bet pagreitejo siek tiek medziagu apykaita, po mm buvo labai ilgas tepliojimas, ko niekada nebudavo (na bent jau tokio ilgo tepliojimo, tai tikrai niekada). Ir pats ciklas pailgejo. Bent jau pirmas ciklas su inofoliku, (nes pradejau gerti ne nuo ciklo pradzios, tai del to nepilno ciklo nieko negaliu pasakyti), bet sekantis pilnas ciklas, tai tikrai buvo ilgas, ziuresiu, kaip bus sitas. BKT pradejau irgi matuoti tik si cikla, tai nezinau, kaip grafikelis butu atrodes pries ji vartojant, bet dabar pas mane jis su gana nemazais suoliais
O jeigu jums susitvarke BKT, reiskiasi viska darote teisingai