Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Famili @ 2015 04 08, 12:10)
Taip, aš geriu atskirai folį ir Inositol. Gaunasi žyyymiai pigiau, negu perkant Inofolic'ą  4u.gif

O kokia kaina mėnesiui gaunasi perkant atskirai? ax.gif

QUOTE(odes @ 2015 04 08, 15:44)
Kaip suprantu, pigiausia uzsisakineti is lenkisko puslapiuko, bet as ten visiskai nieko nesuprantu doh.gif

Pirkau iš lenkiško puslapio, nors nė vieno žodžio nežinau. Viskas labai paprasta, tik kelis žodžius reiks išsiversti smile.gif Bet tikrai nieko baisaus ir sudėtingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 04 08, 17:43)
O kokia kaina mėnesiui gaunasi perkant atskirai? ax.gif
Pirkau iš lenkiško puslapio, nors nė vieno žodžio nežinau. Viskas labai paprasta, tik kelis žodžius reiks išsiversti smile.gif Bet tikrai nieko baisaus ir sudėtingo 4u.gif

O gal artimiausiu metu planuojate uzsakineti? Turbut atsiuntimas gautusi pigesnis, daugiau siunciant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 09, 10:51)
O gal artimiausiu metu planuojate uzsakineti? Turbut atsiuntimas gautusi pigesnis, daugiau siunciant  ax.gif

Aš į UK siunčiausi smile.gif
Iškart užsisakiau 10 dėžučiu, tai gavosi po ~8 eurus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 04 09, 11:23)
Aš į UK siunčiausi smile.gif
Iškart užsisakiau 10 dėžučiu, tai gavosi po ~8 eurus 4u.gif

Tikrai pigiau gaunasi, nes cia uz tokia kainele niekur nera schmoll.gif Tik aisku UK tai man visai ne i ta puse biggrin.gif reikia, kad i LT kas nors siustusi ax.gif
Atsakyti
Gal žinote, ar galima Inofolic vartoti nėštumo metu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 04 13, 19:17)
Gal žinote, ar galima Inofolic vartoti nėštumo metu? ax.gif

Man asmeniškai ginė liepė nebenaudoti kai tik pasakiau, kad laukiuosi. Liepė vartoti vien folinę rūgštį. Geriau pasitarkit su savo gydytoja 4u.gif didžiausi sveikinimai tapus nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pinkė* @ 2015 04 13, 21:57)
Man asmeniškai ginė liepė nebenaudoti kai tik pasakiau, kad laukiuosi. Liepė vartoti vien folinę rūgštį. Geriau pasitarkit su savo gydytoja  4u.gif  didžiausi sveikinimai tapus  nestuke.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Inofolic puslapy rašo, jog galima vartoti. Na iki vizito pas gydytoja ir toliau naudosiu, o paskui kaip lieps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melutia @ 2015 04 14, 10:54)
Ačiū  4u.gif
Inofolic puslapy rašo, jog galima vartoti. Na iki vizito pas gydytoja ir toliau naudosiu, o paskui kaip lieps smile.gif

Kai kurios merginos raso, kad naudojo ir pradzioje nestumo, nes joms taip rekomendavo ginekologe, taciau infolic yra inozitolis+ folio rugstis, ir kiek skaiciau nerekomenduojama naudoti nestumo metu, nebent rekomendavo ginekologas del to, kad nera pakankamai istirtas inozitolio poveikis vaisiaus vystymuisi.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Pradėjau gerti ir aš Inofolic.
Gineklogė užsiminė, kad reikia gerti po 1 paketėlį per dieną, bet paskaitinėjusi forumą nusprendžiau gerti po 2.
Kaip suprantu geriat 2h prieš tai nevalgius ir po to 1h nevalgyti, taip?
Ne viską perskaičiau, tai labai įdomu per kiek laiko pavyko pastoti geriant inofolic?
Kadangi kol kas geriu dar tik 10 dienų, tai vienintelis ką pastebėjau kad mm požymiai pasijaučia gerokai vėliau. Anksčiau po O praėjus kokiom 5 dienom pradėdavo skaudėti pilvą, krūtinė labai jautri būdavo, dabar tik likus 3 dienom iki mm pajutau skaudančią krūtinę ir pilvo skausmą. Tai bent jau tokį pliusą kol kas įžvelgiu. Be to praeitą mėn matavau BT tai buvo ganėtinai dideli BT svyravimai ir šokinėjimai, o šį mėn matuojant labai gražiai ir tvarkignai kilo BT, be jokių šokinėjimų, tiek kad dabar jau pradėjo kristi.. bet kažkaip manau kad ir prie BT susinormalizavimo prisidėjo Inofolic. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2015 04 29, 20:26)
Labas vakaras  4u.gif

Pradėjau gerti ir aš Inofolic.
Gineklogė užsiminė, kad reikia gerti po 1 paketėlį per dieną, bet paskaitinėjusi forumą nusprendžiau gerti po 2.
Kaip suprantu geriat 2h prieš tai nevalgius ir po to 1h nevalgyti, taip?
Ne viską perskaičiau, tai labai įdomu per kiek laiko pavyko pastoti geriant inofolic?
Kadangi kol kas geriu dar tik 10 dienų, tai vienintelis ką pastebėjau kad mm požymiai pasijaučia gerokai vėliau. Anksčiau po O praėjus kokiom 5 dienom pradėdavo skaudėti pilvą, krūtinė labai jautri būdavo, dabar tik likus 3 dienom iki mm pajutau skaudančią krūtinę ir pilvo skausmą. Tai bent jau tokį pliusą kol kas įžvelgiu. Be to praeitą mėn matavau BT tai buvo ganėtinai dideli BT svyravimai ir šokinėjimai, o šį mėn matuojant labai gražiai ir tvarkignai kilo BT, be jokių šokinėjimų, tiek kad dabar jau pradėjo kristi.. bet kažkaip manau kad ir prie BT susinormalizavimo prisidėjo Inofolic. smile.gif

O del ko jums skyre Inofolic? As dar irgi nelabai seniai geriu, gal apie 2 men, bet kaip gerti jus supratote teisingai 2 val pries Inofolic ir 1 val po jo nevalgyt. Man tai nezinau ar tikrai del jo, bet pagreitejo siek tiek medziagu apykaita, po mm buvo labai ilgas tepliojimas, ko niekada nebudavo (na bent jau tokio ilgo tepliojimo, tai tikrai niekada). Ir pats ciklas pailgejo. Bent jau pirmas ciklas su inofoliku, (nes pradejau gerti ne nuo ciklo pradzios, tai del to nepilno ciklo nieko negaliu pasakyti), bet sekantis pilnas ciklas, tai tikrai buvo ilgas, ziuresiu, kaip bus sitas. BKT pradejau irgi matuoti tik si cikla, tai nezinau, kaip grafikelis butu atrodes pries ji vartojant, bet dabar pas mane jis su gana nemazais suoliais g.gif O jeigu jums susitvarke BKT, reiskiasi viska darote teisingai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Turiu likusią nepraimtą inositolio pakuotę, jei kam reikia, prašau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 30, 07:24)
O del ko jums skyre Inofolic? As dar irgi nelabai seniai geriu, gal apie 2 men, bet kaip gerti jus supratote teisingai 2 val pries Inofolic ir 1 val po jo nevalgyt. Man tai nezinau ar tikrai del jo, bet pagreitejo siek tiek medziagu apykaita, po mm buvo labai ilgas tepliojimas, ko niekada nebudavo (na bent jau tokio ilgo tepliojimo, tai tikrai niekada). Ir pats ciklas pailgejo. Bent jau pirmas ciklas su inofoliku, (nes pradejau gerti ne nuo ciklo pradzios, tai del to nepilno ciklo nieko negaliu pasakyti), bet sekantis pilnas ciklas, tai tikrai buvo ilgas, ziuresiu, kaip bus sitas. BKT pradejau irgi matuoti tik si cikla, tai nezinau, kaip grafikelis butu atrodes pries ji vartojant, bet dabar pas mane jis su gana nemazais suoliais  g.gif O jeigu jums susitvarke BKT, reiskiasi viska darote teisingai  4u.gif

Tiesiog ginekologė pasiūlė pamėginti pagerti inofolico, kodėl konkrečiai neįvardijo.
Kadangi ne trumpai visai jau planuojame (prasidėjo 7 ciklas) tai ir norisi mėginti viską, kad tik padėtųsmile.gif
Įdomumo dėlei šio ciklo grafikas:
http://tevu-darzelis...088@1504014e55d
ir praėjusio ciklo:
http://tevu-darzelis...088@15022808ce8
Skirtumas akivaizdus, nėra nenormalių temperatūros šokinėjimų, todėl manau kad Inofolicas sutvarkė čia man:))

Sakot jums pailgėjo ciklas? labai tikiuosi kad man taip nebus, nes ir taip jau ne iš trumpųjų (30 dienų).

Ar ir kitoms nuo Inofolico pailgėjo ciklas?

Atsakyti