Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

Sveikos merginos,

gal kuri iš jūsų planuoja užsisakineti infolic (pries tai nebespejau blush2.gif )? noreciau prisijungti prie uzsakymo.
Atsakyti
Sveikos,
Parduodu dėžutę Inofolic (iš viso 20 paketėlių), nes man jau nebereikia vartoti. Galiojimas iki 2016-03. Kam reikia AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELEGANCE @ 2015 03 14, 19:11)
Sveikos,
Parduodu dėžutę  Inofolic (iš viso 20 paketėlių), nes man jau nebereikia vartoti. Galiojimas iki 2016-03. Kam reikia AŽ  4u.gif

O nebereikia, nes padėjo nestuke.gif ? wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri planuojate Infolic uzsakyma? ax.gif Mielai prisideciau smile.gif Nors kazkaip man ji pradejus gerti ciklas truputi pailgejo,( toks ilgas jau seniai yra buves), bet dar tik pirmas menesis geriu, tai gal dar susireguliuos ir jis sutrumpes, nes 40 dienu tikrai ilgoka laukti kai planuoji kudikeli ax.gif
Atsakyti
Aš irgi prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Merginos, iherb.com yra toks Inofolic. Dedat į krepšelį 2 vnt. pritaikoma nuolaida - $17.98. Perkant už daugiau negu 20$, taikoma nuolaida siuntimui. Todėl įmetat dar ką nors iki ~20-21$ ir gaunasi visai neblogai.
Čia mano krepšelis taip atrodo
user posted image
užsakiau dar folinės rūgšties 4u.gif
Atsakyti
Aš pradėjau gerti inofolic, baiginėju gerti pirmą pakuotę. Tai ką pastebėjau, tai kad visiškai nėra jokių ov požymių, kaip ankščiau, visada pradėdavo skaudėti krūtinę ir t.t ir taip būdavo iki pat mm, dabar absoliučiai nieko nejaučiu. Ir dar nežinau ar gali būti nuo inofolic, ar čia aš prisigalvojau, bet žiauuuuuriai kaista veidas, visas net raudonas pastoviai, atrodo dega. Tai kadangi taip niekad nebūdavo tai pradedu kaltinti inofolic g.gif Gal aišku ir ne nuo jo, bet galvoju gal kažkokius hormonus veikia ar neįsivaizduoju kas čia darosi doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ir as prisijungciau orie uzsakymo ax.gif
Atsakyti
Kazkaip niekada nesu uzsakinejusi is ne lt puslapiu, ten turbut ir korteles reikia kreditines ax.gif tai mieliau prisideciau prie tu merginu, kurios tai daro ne pirma karta blush2.gif
Beto kaip suprantu tai jus uzsakinejat atskirai inozitoli ir folio rugsti.

Linutelia tokio poveikio dar neteko girdeti, gal cia nuo kazkokiu kitu papildu ar vaistu, ar kokio naujo veido kremo ( buvau syki nusipirkus viena krema, nuo kurio veidas kaisdavo ir siaip pas mane jis daznai kaista, nesuprasi nuo ko, bet kad nuo infolic kaistu tai nepastebejau? Gal daugiau kazkokiu papildu naudoji ir nuo jo toks poveikis gali būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roberta-Benedikta: 08 balandžio 2015 - 08:59
QUOTE(Linutelia @ 2015 04 07, 20:24)
Aš pradėjau gerti inofolic, baiginėju gerti pirmą pakuotę. Tai ką pastebėjau, tai kad visiškai nėra jokių ov požymių, kaip ankščiau, visada pradėdavo skaudėti krūtinę ir t.t ir taip būdavo iki pat mm, dabar absoliučiai nieko nejaučiu. Ir dar nežinau ar gali būti nuo inofolic, ar čia aš prisigalvojau, bet žiauuuuuriai kaista veidas, visas net raudonas pastoviai, atrodo dega. Tai kadangi taip niekad nebūdavo tai pradedu kaltinti inofolic  g.gif Gal aišku ir ne nuo jo, bet galvoju gal kažkokius hormonus veikia ar neįsivaizduoju kas čia darosi  doh.gif  doh.gif

Man panašus poveikis buvo nuo B grupės vitaminų komplekso. Bet poveikis buvo trumpalaikis - išgėrus po kokių 10 min. stipriai išmušdavo raudonis, bet ne tik veidą, bet ir visą kūną. Dar kvėpavimą užimdavo. Tai tik tada suvokiau, kaip greit kartais skrandis gali įsisavint medžiagas. Kadangi inozitolis yra B grupės vitaminas, gal ir logiška, kad atsiranda toks (ar panašus) pašalinis poveikis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 08, 08:58)
Kazkaip niekada nesu uzsakinejusi is ne lt puslapiu, ten turbut ir korteles reikia kreditines  ax.gif tai mieliau prisideciau prie tu merginu, kurios tai daro ne pirma karta blush2.gif

Taip, aš geriu atskirai folį ir Inositol. Gaunasi žyyymiai pigiau, negu perkant Inofolic'ą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 08, 09:58)
Kazkaip niekada nesu uzsakinejusi is ne lt puslapiu, ten turbut ir korteles reikia kreditines  ax.gif tai mieliau prisideciau prie tu merginu, kurios tai daro ne pirma karta blush2.gif

Kaip suprantu, pigiausia uzsisakineti is lenkisko puslapiuko, bet as ten visiskai nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti