Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Čiolienė @ 2015 02 06, 21:16)
Sveikos.

Prie visų "džiaugsmų" gydytoja šiandien dar ir PKS pamatė doh.gif. Mačiau pati kiaušides nusėtas daug folikulų,nors man tik 6CD.. ciklas reguliarus,pagal OT ir BT lyg O vyksta.. bet gal pagert infolic? Gydytoja aišku jau siūlo tik IVF,stažas jau didelis. Šypsosi kai sakau,kad dar bandysim pataisyt vyro rodiklius... o va čia dar ir mano bėdod.

Nebežinau.. esu neviltyje... verysad.gif

Aš kaip suprantu nusėta cistų, ne folikulų?

Kažkaip mano supratimu ir kiek temas seku ne tik čia, Inofolic nepatrukdė niekam...

Atsakyti
Planuoju daryti užsakymą, gal nori kas prisijungti, ziurint kiek prisijungs, bet grubiai apie 30lt gaunasi su atsiuntimu i Vilnių.
http://aptekawaw.pl/-p-67261.html
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 03 03, 11:52)
Planuoju daryti užsakymą, gal nori kas prisijungti, ziurint kiek prisijungs, bet grubiai apie 30lt gaunasi su atsiuntimu i Vilnių.
http://aptekawaw.pl/-p-67261.html

Dovmo, kaip daznai darai uzsakymus ar cia tik si karta? Nes as dabar pradejau
gerti agnucaston, bet jeigu jis neduotu man norimo rezultato, tai galvoju, kad tada reiktu irgi ismeginti infolic. Nes kiek domejausi tai vienoms mergaitems vienas geriau, kitoms kitas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roberta-Benedikta: 09 kovo 2015 - 13:29
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 03 09, 14:29)
Dovmo, kaip daznai darai uzsakymus ar cia tik si karta? Nes as dabar pradejau
gerti agnucaston, bet jeigu jis neduotu man norimo rezultato, tai galvoju, kad tada reiktu irgi ismeginti infolic. Nes kiek domejausi tai vienoms mergaitems vienas geriau, kitoms kitas  smile.gif

Na jau trecia karta uzsakineju, kaip pati i pabaiga einu tada ir uzklausiu gal kas kartu noretu, dabar jau uzsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 03 09, 14:41)
Na jau trecia karta uzsakineju, kaip pati i pabaiga einu tada ir uzklausiu gal kas kartu noretu, dabar jau uzsakiau smile.gif

Supratau, reiskiasi pavelavau schmoll.gif Kita karta tikiuosi nepaveluosiu, jeigu dar uzsakinesi mirksiukas.gif
O gal greitai suzinosi gera naujiena nestuke.gif ir daugiau nebereikes ju vartoti, sito ir linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 03 09, 15:04)
Supratau, reiskiasi pavelavau schmoll.gif  Kita karta tikiuosi nepaveluosiu, jeigu dar uzsakinesi  mirksiukas.gif 
O gal greitai suzinosi gera naujiena nestuke.gif  ir daugiau nebereikes ju vartoti, sito ir linkiu  wub.gif

Hm, būtinai pranešiu jei tik dar užsakinėsiu, o taip norėtusi jau nebeužsakinėti, kaip ir visoms čia esančioms manau labai norisi greičiau sulaukti tų gandrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 03 09, 15:13)
Hm, būtinai pranešiu jei tik dar užsakinėsiu, o taip norėtusi jau nebeužsakinėti, kaip ir visoms čia esančioms manau labai norisi greičiau sulaukti tų gandrų smile.gif

Nors ir mielai prisijungciau prie sekancio uzsakymo, vis del to linkiu, kad jo neprireiktu ir manau nei vienos rasancios siame skyrelyje nera, kuri nenoretu sulaukti 2 bruksneliu NT. Todel labai smagu suzinoti, kad kazkuriai merginai pasiseke smile.gif Linkiu ir tau nenuleisti ranku ir kad si uzsakyta infolico porcija atnestu, taip norima rezultata nestuke.gif
O kiek jau laiko ji geri ? Ir kiek laiko meginate susilaukti vaikelio?
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 03 09, 16:08)
Nors ir mielai prisijungciau prie sekancio uzsakymo, vis del to linkiu, kad jo neprireiktu ir manau nei vienos rasancios siame skyrelyje nera, kuri nenoretu sulaukti 2 bruksneliu NT. Todel labai smagu suzinoti, kad kazkuriai merginai pasiseke smile.gif Linkiu ir tau nenuleisti ranku ir kad si uzsakyta infolico porcija atnestu, taip norima rezultata  nestuke.gif 
O kiek jau laiko ji geri ? Ir kiek laiko meginate susilaukti vaikelio?

Kad daug neišsipletoti ne į temą tai, geriu nuo grupdžio pabaigos, bet po kol kas rezultato nera, bet tikėti reikia visada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2015 03 09, 17:43)
Kad daug neišsipletoti ne į temą tai, geriu nuo grupdžio pabaigos, bet po kol kas rezultato nera, bet tikėti reikia visada  4u.gif

Paprastai rezultatas buna ne anksciau kaip po triju menesiu, todel labai tiketina, jog si menesi nestuke.gif. To ir linkiu wub.gif
Atsakyti
Mergaitės po kiek geriate? g.gif Aš geriu po vieną į dieną. Gal po du reikėtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 03 10, 09:28)
Mergaitės po kiek geriate?  g.gif  Aš geriu po vieną į dieną. Gal po du reikėtų?  g.gif

As po 2 pakelius geriu kasdien. Neseniai tik pradejau, tai negaliu pasakyt, ar yra koks poveikis smile.gif
Atsakyti
Geriu beveik metus (tiesa, su pertraukom kelių sav) - FSH rodė gerokai pamažėjusį. Tiesa, kiek teko skaityt literatūroj, su vaistais numažintas FSH visai nereiškia, kad kiaušialąstės kokybė stebuklingai pagerėjo.
Nors nėštumo šiaip ar taip nėra. Bet pas mus ir vyre bėdos.
Geriu po pakelį per dieną - ryte valandą prieš valgį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 10 kovo 2015 - 10:39