Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Dalia23 @ 2015 01 28, 10:21)
Na kodėl mes turime remti lenkus smile.gif, o ne LT, kelti jų ekonomiką, jų socialinį gyvenimą ir t.t. Juk LT kainos pačios žinome, kodėl tokios, todėl kad rinkos dėsniai visai kiti nei POL, su 39 mln. gyventojais. Kainos LT niekada nebus tokios kaip POL, manau čia yra visoms suprantama, kurios yra susipažinusios su elementariais ekonomikos pagrindais.

Nesakau, kad reikia pirkti iš tų tiekėjų, kurie kainą užlenkę kelis kartus, tačiau yra visai padorių tiekėjų, kur Inofolic kainuoja tik 13 Eur. Taip yra skirtumas, tačiau ar jis jau toks esminis palyginus su siuntimo laiku? Na tikrai niekada nesu žiūrėjusi į tokius nedidelius skirtumus, nes ir konsultaciją ir patarimus mes galime gauti čia LT ir Lietuvių kalba.

As su jumis visiskai sutinku tuo klausimu, bet as tikrai nemokesiu 2,5 karto brangiau, tik del to kad paremciau LT ekonomika. As ir taip ja remiu... lotuliukas.gif
QUOTE(borooze @ 2015 01 28, 10:27)
drinks_cheers.gif

Nelabai man patinka pavadinimas sukčiai, bet... Deja, kad gyvename šalyje kur perkamoji galia artima nuliui... Ir kaimynai mūsų ...

Geriu Inofolic 3 mėnesį (vėl), bet po vieną pakelį, nes vakare niekaip neišeina suderinti maistą... Tad iš mano patirties ciklas nuo 69 dienų sutrumpėjo iki 37... Tai man jau yra DIDELIS pasiekimas... (beje nieko additional nedarau tik infolic ryte + sportas + maisto korekcija, mėsos nevalgau jau seniai)

Ir dar dėl siuntimo, atkreipkite dėmesį, jei siunčiatės iš kur toliau žiemą ar karštą vasarą, kad temperatūrų niekas neužtikrina ir kaip tai gali daryti įtaką Jūsų užsakomam produktui  4u.gif

Na ir man sukciai negrazus zodiz, galima ji pakeisti zulikais lotuliukas.gif bet deja tokios realijos.
ir tikrai nepirksiu dezutes uz 75 (22,00 eu)LT. kai tris dezutes atsisiunciau uz 28 eu.
As turiu kur pinigus ir kitus deti 4u.gif

Siaip tai norejau paklausti kaip teisingai ji gerti? g.gif ant tuscio skranzio? kiek iki valgymo laiko? rolleyes.gif seniai geriau, pamirsau biskiuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 29 sausio 2015 - 10:36
Sveikos 4u.gif užsisakiau 60 pak. ir aš ax.gif Kaip ten su vartojimu? Prieš 2h nevalgius ir po 2h nevalgyti? g.gif Geriausia prieš miega tikriausiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2015 01 29, 21:20)
Sveikos  4u.gif užsisakiau 60 pak. ir aš  ax.gif Kaip ten su vartojimu? Prieš 2h nevalgius ir po 2h nevalgyti?  g.gif Geriausia prieš miega tikriausiai  bigsmile.gif

Laba, man gydytojas rekomendavo 2val pries ir 1val po nieko nevalgyti ir negerti isskyrus vandeni, sio rezimo laikiausi ir man pavyko jau antra kart, sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2015 01 29, 11:34)
As su jumis visiskai sutinku tuo klausimu, bet as tikrai nemokesiu 2,5 karto brangiau, tik del to kad paremciau LT ekonomika. As ir taip ja remiu... lotuliukas.gif

Na ir man sukciai negrazus zodiz, galima ji pakeisti zulikais  lotuliukas.gif  bet deja tokios realijos.
ir tikrai nepirksiu dezutes uz 75 (22,00 eu)LT. kai tris dezutes atsisiunciau uz 28 eu.
As turiu kur pinigus ir kitus deti 4u.gif

Siaip tai norejau paklausti kaip teisingai ji gerti? g.gif ant tuscio skranzio? kiek iki valgymo laiko? rolleyes.gif seniai geriau, pamirsau biskiuka

aš geriu ryte ir po to 1 val nevalgau...

QUOTE(Deive999 @ 2015 01 30, 00:21)
Laba, man gydytojas rekomendavo 2val pries ir 1val po nieko nevalgyti ir negerti isskyrus vandeni, sio rezimo laikiausi ir man pavyko jau antra kart, sekmes wink.gif

man atrodo taip ir reikia smile.gif thumbup.gif o jei dar 2 kart rezultatas - taip ir reikės gert...

Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2015 01 30, 00:21)

man gydytojas ir taip liepe gerti smile.gif
Atsakyti
Inofolikas yra lenkiskas produktas, del to Pl kainuoja pigiau. Taciau, pigiau tik uzsakant internetu, vaistinese kainos nuo 60 iki 70 zl. Internetu perku po 28 zl.
Geriu inofolika jau metai laiko, po 1 pakeli. Jokiu rezultatu kol kas nematau, ciklas yra koks ir buves. Gal reikia pradeti dabar po 2 pak. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi, gal kam nors pagelbės ax.gif
Mano ciklas buvo baisiai nereguliarus, apie 74 d. doh.gif ginė pasiūlė pagerti Inofolicą po du pakelius (vieną ryte, kitą vakare, dvi valandas iki gėrimo ir valandą po išgėrimo jokio maisto, tik vanduo). Geriu jau panašiai pusmetis ir mmm susitvarkė, dabar jau panašu į realybę, po 28-32 d thumbup.gif aišku pas mane dar rado prolaktiną padidėjusį, tai geriu ir Bromokriptiną po 1 tabletę. Tai tiksliai nežinau kuris iš jų pagrinde padėjo, o gal abu padarė savo 4u.gif taigi geriu toliau ir laukiu stebuklo wub.gif 4u.gif sėkmės mergaitės, nepraraskit vilties 4u.gif
Atsakyti
Pradejau gerti inofolic ir as smile.gif nors gine nieko nesake, kad pries geriant ir po negalima valgyti kelias valandas..... g.gif tiesiog pasake, kad po 1 pakeli i diena gerti.. g.gif tai galvoju, kodel manes neinformavo apie tai, nes geriau as ji kad ir pavalgius, kol neatejau i si foruma... g.gif idomu, kokia priezastis to, kad butinai reikia pries ir po buti tusciu skrandziu? geriau ji organizmas pasisavina..?

beje, mm mano kaip lakrodis, visada reguliarios, OV testai irgi rodo ovuliacija, bet nepavyksta 5men gandru pagauti, tad nusprendziau ismeginti infolic... nes jau neramu darosi...
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2015 02 03, 22:15)
Pradejau gerti inofolic ir as smile.gif  nors gine nieko nesake, kad pries geriant ir po negalima valgyti kelias valandas..... g.gif  tiesiog pasake, kad po 1 pakeli i diena gerti.. g.gif  tai galvoju, kodel manes neinformavo apie tai, nes geriau as ji kad ir pavalgius, kol neatejau i si foruma... g.gif  idomu, kokia priezastis to, kad butinai reikia pries ir po buti tusciu skrandziu? geriau ji organizmas pasisavina..?
beje, mm mano kaip lakrodis, visada reguliarios, OV testai irgi rodo ovuliacija, bet nepavyksta 5men gandru pagauti, tad nusprendziau ismeginti infolic... nes jau neramu darosi...

5 men tai tikrai nera ilgai dar, bet jei mm vyksta reguliariai ir ovuliacija vyksta, tai siulyciau issitirti vyro turteli, gal ten yra bedu?
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2015 02 04, 07:25)
5 men tai tikrai nera ilgai dar, bet jei mm vyksta reguliariai ir ovuliacija vyksta, tai siulyciau issitirti vyro turteli, gal ten yra bedu?

o kur galima issitirti vyro turteli? speju privaciose klinikose? ar brangiai tai kainuoja...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2015 02 04, 12:16)
o kur galima issitirti vyro turteli? speju privaciose klinikose? ar brangiai tai kainuoja...? g.gif

na mes tyremes kaskur pries 2metus, privacioje klinikoje, manau dauguma ju tiria, tada mums kainavo 90-100lt, dabar kainu nzn, tikrai internete turetumet rasti tiek kainas tiek poliklinikas, deja siu tyrimu niekas nekompensuoja, bet jei nesidaret tai vertetu pasidaryti
Atsakyti
Sveikos.

Prie visų "džiaugsmų" gydytoja šiandien dar ir PKS pamatė doh.gif. Mačiau pati kiaušides nusėtas daug folikulų,nors man tik 6CD.. ciklas reguliarus,pagal OT ir BT lyg O vyksta.. bet gal pagert infolic? Gydytoja aišku jau siūlo tik IVF,stažas jau didelis. Šypsosi kai sakau,kad dar bandysim pataisyt vyro rodiklius... o va čia dar ir mano bėdod.

Nebežinau.. esu neviltyje... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 06 vasario 2015 - 20:19