QUOTE(Dalia23 @ 2015 01 28, 10:21)
Na kodėl mes turime remti lenkus , o ne LT, kelti jų ekonomiką, jų socialinį gyvenimą ir t.t. Juk LT kainos pačios žinome, kodėl tokios, todėl kad rinkos dėsniai visai kiti nei POL, su 39 mln. gyventojais. Kainos LT niekada nebus tokios kaip POL, manau čia yra visoms suprantama, kurios yra susipažinusios su elementariais ekonomikos pagrindais.
Nesakau, kad reikia pirkti iš tų tiekėjų, kurie kainą užlenkę kelis kartus, tačiau yra visai padorių tiekėjų, kur Inofolic kainuoja tik 13 Eur. Taip yra skirtumas, tačiau ar jis jau toks esminis palyginus su siuntimo laiku? Na tikrai niekada nesu žiūrėjusi į tokius nedidelius skirtumus, nes ir konsultaciją ir patarimus mes galime gauti čia LT ir Lietuvių kalba.
Nesakau, kad reikia pirkti iš tų tiekėjų, kurie kainą užlenkę kelis kartus, tačiau yra visai padorių tiekėjų, kur Inofolic kainuoja tik 13 Eur. Taip yra skirtumas, tačiau ar jis jau toks esminis palyginus su siuntimo laiku? Na tikrai niekada nesu žiūrėjusi į tokius nedidelius skirtumus, nes ir konsultaciją ir patarimus mes galime gauti čia LT ir Lietuvių kalba.
As su jumis visiskai sutinku tuo klausimu, bet as tikrai nemokesiu 2,5 karto brangiau, tik del to kad paremciau LT ekonomika. As ir taip ja remiu...
QUOTE(borooze @ 2015 01 28, 10:27)
Nelabai man patinka pavadinimas sukčiai, bet... Deja, kad gyvename šalyje kur perkamoji galia artima nuliui... Ir kaimynai mūsų ...
Geriu Inofolic 3 mėnesį (vėl), bet po vieną pakelį, nes vakare niekaip neišeina suderinti maistą... Tad iš mano patirties ciklas nuo 69 dienų sutrumpėjo iki 37... Tai man jau yra DIDELIS pasiekimas... (beje nieko additional nedarau tik infolic ryte + sportas + maisto korekcija, mėsos nevalgau jau seniai)
Ir dar dėl siuntimo, atkreipkite dėmesį, jei siunčiatės iš kur toliau žiemą ar karštą vasarą, kad temperatūrų niekas neužtikrina ir kaip tai gali daryti įtaką Jūsų užsakomam produktui
Na ir man sukciai negrazus zodiz, galima ji pakeisti zulikais bet deja tokios realijos.
ir tikrai nepirksiu dezutes uz 75 (22,00 eu)LT. kai tris dezutes atsisiunciau uz 28 eu.
As turiu kur pinigus ir kitus deti
Siaip tai norejau paklausti kaip teisingai ji gerti? ant tuscio skranzio? kiek iki valgymo laiko? seniai geriau, pamirsau biskiuka