Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(MissChili @ 2015 01 20, 10:33)
Man Inofolico poveikis pasireiske tik po puses metu. Bet tyrimai akivaizdziai rodo hormonu susitvarkyma. Aisku pastoti nesideka nes bedu tra ne tik pas mane bet ir pas MB.

Taip as irgi geriau ilgai, 5 menesius. Beje nesuklyskit pirkdamos atskirai Inozitoli - reikalingas butent MYO INOSITOL.
Mano kiausialastes buvo labai geros , nezinau ar vien jo deka bet manau prisidejo.
Atsakyti
Sutapimas ar ne nezinau,inofolik geriau menesi ir pastojau su dvynukem.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 01 20, 21:51)
Sutapimas ar ne nezinau,inofolik geriau menesi ir pastojau su dvynukem.

O kiek prieš tai nepastojote? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dovmoo @ 2015 01 15, 11:17)
Vel planuoju daryti uzsakyma Inafolic, preita syki gavosi netoli 30lt su atsiuntimais i LT, bet dabar ziuriu biski pabrangino 6 zlotais atsiuntima, bet jei kelios sakysimes tada issidalina ir nepasijaus skirtumas...
http://aptekawaw.pl/-p-67261.html
LT tuos pacius pardavineja, netgi po 75,20lt http://www.pirk.lt/m...itoliu-ir-folio

Jau uzsakiau, tai nebent po 1-2 mėnesiu dabar sakysios vel smile.gif
Atsakyti
Gal yra Vilnietė ar Panevėžietė, kuri norėtų priaijungti prie manęs darant užsakymą? smile.gif
Atsakyti
4metai ne pastojau, ir du iui buvo nesėkmingi,padariau pertrauka puses metu,pakeičiau gyditoja ir is pirmo iui pas Meskauskiene pavyko thumbup.gif pries tai menesi inofolik pageriau.
Atsakyti
QUOTE(Bry. @ 2015 01 21, 14:57)
4metai ne pastojau, ir du iui buvo nesėkmingi,padariau pertrauka puses metu,pakeičiau gyditoja ir is pirmo iui pas Meskauskiene pavyko thumbup.gif  pries tai menesi inofolik pageriau.

Tai saunus pavyzdys, kai reikia keisti savo laiku kardinaliai viską. Mes savo laiku pakeitėmė tris gydytojus, per keturis metus. Iki to dar tiek pat vis laukėm ir sprendėm tai savo rankomis smile.gif - kaip sakant savistoviai.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes wink.gif
turiu virusuotu ir atlikusiu Pregnitude, tai tokie pat papildai kaip ir Inofolic tik skirti amerikos rinkai, is ten as juos ir parsisiunciau, visu man neprireike, manyje jau plaka maza sirdute smile.gif atliko 81vnt pakeliu, tai butu 40dienu, uz visus noreciau 40EU, jei ka sudomino parasykit i AZ
linkiu visoms teigiamu rezultatu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 01 20, 12:50)
Taip as irgi geriau ilgai, 5 menesius. Beje nesuklyskit pirkdamos atskirai Inozitoli - reikalingas butent MYO INOSITOL.
Mano kiausialastes buvo labai geros , nezinau ar vien jo deka bet manau prisidejo.

tinka tas inositolis, jeigu pavadinime tiesiog Inositol, tai ir bus tas MYO. kazkur teko skaityti gamintojo komentara. tad neverta permoketi perkant LT wink.gif

http://www.iherb.com...i...r=null&ic=2

Atsakyti
Sveikos. Turiu atlikusiu virusuotu 50 paketeliu INOFOLIC. Parduociau uz 25 eurus. Rasyti i az.
Atsakyti
MERGINOS NEPIRKITE LIETUVOJE INOFOLIC PAPILDU IR NEREMKIT LIETUVOS SUKCIU lotuliukas.gif
PIRKTI IS LENKU INOFOLIC SU SIUNTIMU GAUNASI APIE 9 EURAI. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2015 01 27, 15:49)
MERGINOS NEPIRKITE LIETUVOJE INOFOLIC PAPILDU IR NEREMKIT LIETUVOS SUKCIU lotuliukas.gif
PIRKTI IS LENKU INOFOLIC SU SIUNTIMU GAUNASI APIE 9 EURAI.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na kodėl mes turime remti lenkus smile.gif, o ne LT, kelti jų ekonomiką, jų socialinį gyvenimą ir t.t. Juk LT kainos pačios žinome, kodėl tokios, todėl kad rinkos dėsniai visai kiti nei POL, su 39 mln. gyventojais. Kainos LT niekada nebus tokios kaip POL, manau čia yra visoms suprantama, kurios yra susipažinusios su elementariais ekonomikos pagrindais.

Nesakau, kad reikia pirkti iš tų tiekėjų, kurie kainą užlenkę kelis kartus, tačiau yra visai padorių tiekėjų, kur Inofolic kainuoja tik 13 Eur. Taip yra skirtumas, tačiau ar jis jau toks esminis palyginus su siuntimo laiku? Na tikrai niekada nesu žiūrėjusi į tokius nedidelius skirtumus, nes ir konsultaciją ir patarimus mes galime gauti čia LT ir Lietuvių kalba.
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2015 01 27, 16:49)
PIRKTI IS LENKU INOFOLIC SU SIUNTIMU GAUNASI APIE 9 EURAI.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif

Nelabai man patinka pavadinimas sukčiai, bet... Deja, kad gyvename šalyje kur perkamoji galia artima nuliui... Ir kaimynai mūsų ...

Geriu Inofolic 3 mėnesį (vėl), bet po vieną pakelį, nes vakare niekaip neišeina suderinti maistą... Tad iš mano patirties ciklas nuo 69 dienų sutrumpėjo iki 37... Tai man jau yra DIDELIS pasiekimas... (beje nieko additional nedarau tik infolic ryte + sportas + maisto korekcija, mėsos nevalgau jau seniai)

Ir dar dėl siuntimo, atkreipkite dėmesį, jei siunčiatės iš kur toliau žiemą ar karštą vasarą, kad temperatūrų niekas neužtikrina ir kaip tai gali daryti įtaką Jūsų užsakomam produktui 4u.gif
Atsakyti