QUOTE(Akontalija @ 2014 12 12, 17:31)
Chocolate Lady,
Gal gali pasidalinti kaip pavyko pastoti? Ar inofolic padejo ar kas kita? kiek laiko lauket?
Sveikutes,
Na si vaikeli planavom ir laukem apie 2 metus, nes tiek uztruko mano problemos isaiskinimas (PKS) ir gydymas - aciu Dievui, kad suradau gydytoja kuri iskart nustate, ko kitos nemate ar nenorejo matyt, o gal iki tol jo ir nebuvo...net nezinau...Nors su pirmu vaikeliu, intensivus jo planavimas irgi uztruko apie metus ir irgi nezinau ar cia stebuklas ar padejo zoleles kurias tuo metu geriau.
Veliau kai problemos (PKS ir O nebuvimas) buvo nustatytas prasidejo gydymas: 3 men geriau kontraceptines tabletes, kad sureguliuoti menesines, kurios pas man nuo pauglystes buvo nereguliarios, po to hormono tyrimai (visi tyrimai buvo geri...
, tik progesteronas slubavo), Dufastono + Inofolic vartojimas, O stimuliacijos (su Clostilbegytu), butinos pertraukos ir taip rateliu, kol pagaliau
.
Mano atveju, po kazkiek ciklu, gydytoja pastebejo, kad man issaukti O su Dufastono ir Clostilbegyto vienos dozes nepakanka, tada nusprende vaistu dozes padvigubinti. Tai padejo - O vyko. Is pradziu Inofolic geriau po 1 pak, bet veliau gydytoja nurode gerti po du pakelius. Aisku per visa gydyma buvo daromos butinos pertraukos, nes stimuliuot buvo galima ne ilgiau kaip 3 ciklus, taip pat per visa gydyma pasitaike ir tusciu ciklu (po kontraceptiniu tableciu ir per mazos Dufastono dozes). Vat toki kelia turejau nueiti iki pastojimo.
Sunku atsakyti i klausima ar cia Inofolic padejo
, vertinu ji kaip pagalbine medziaga kuri kartu su kitais vaistais padejo man pastoti.