Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(lauryna @ 2014 12 02, 17:34)
Tai cia mano ir idetas linkas yra. biggrin.gif   Inofolikas PL kainuoja pigiau , bet tik internetinese vaistinese. Paprastose vaistinese kainos svyruoja nuo 50 iki 60 zlotu. Aplamai visi vaistai, kosmetika ir  papildai Lenkijoje kainuoja pigiau. Inofolikas identiskas lietuviskajam, tas pats gamintojas. As vartoju ji 8 men, bet rezultatu jokiu.
Perku cia:
http://www.aptekagem...0-saszetek.html

Na supratau tada, o per tarpininkes ar jie http://www.aptekagem...0-saszetek.html siuncia i LT tiesiai?
Nes as radau per cia http://aptekawaw.pl/-p-67261.html ir siuncia tiesiai i LT uz 34zl, bet neatrase dar ar tikrai siuncia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovmoo: 02 gruodžio 2014 - 16:50
QUOTE(dovmoo @ 2014 12 02, 16:49)
Na supratau tada, o per tarpininkes ar jie http://www.aptekagem...0-saszetek.html siuncia i LT tiesiai?
Nes as radau per cia http://aptekawaw.pl/-p-67261.html ir siuncia tiesiai i LT uz 34zl, bet neatrase dar ar tikrai siuncia...

Nzn ar lenkai siuncia i Lt, as pati perkuosi , nes gyvenu PL. Parasykite paklausima del siuntimo : apteka@aptekagemini.pl
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 12 02, 18:34)
Nzn ar lenkai siuncia i Lt, as pati perkuosi , nes gyvenu PL.  Parasykite paklausima  del siuntimo : apteka@aptekagemini.pl

Na supratau dabar viska ir lauksiu tada iš apteka atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2014 12 02, 16:22)
Gal galima nuoroda butu is kur pirkot? Ir turbut i diena po 2 pakelius geriat?

taip, i diena geriu po 2 pakelius, grieztai 2 val. pries ir 1 val. po pakelio isgerimo nieko nevalgau, geriu tik vandeni, tokius nurodymus buvau gavusi is savo gydytojo pirma karta kai juos vartojau, is JAV uzsisakiau is sio psl., http://www.pregnitud...tent/pregnitude
cia ju tik kitoks pavadinimas, bet sudedamos dalys sutampa su Inofolic
Atsakyti
QUOTE(Deive999 @ 2014 12 03, 09:12)
taip, i diena geriu po 2 pakelius, grieztai 2 val. pries ir 1 val. po pakelio isgerimo nieko nevalgau, geriu tik vandeni, tokius nurodymus buvau gavusi is savo gydytojo pirma karta kai juos vartojau, is JAV uzsisakiau is sio psl., http://www.pregnitud...tent/pregnitude
cia ju tik kitoks pavadinimas, bet sudedamos dalys sutampa su Inofolic

Kiek laiko jus tuos papildus vartojate ?
As inofolika geriu tik po 1 pak, gal sakau reikia 2 pradeti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 12 04, 12:57)
Kiek laiko jus tuos papildus vartojate ?
As inofolika geriu tik po 1 pak, gal sakau reikia 2 pradeti. blush2.gif

as tik pirma savaite kaip pradejau, bet su pirmu jie man padejo tapti nestuke.gif tai geriau po 2 pakelius ir pagal gyd. nurodymus, siaip kur is JAV parsisiunciau tai ant pakuotes raso kad po 2 pakelius reikia i diena gert ant Inofolic kiek pamenu buvo parasyta 1pakutis, na bet man gyd. sake kad grieztai 2pak ir nevalgyt, negert nieko isskyrus vandeni 2val pries ir 1val po pavartojimo, labai tikiuosi si kart uzteks man siu papildu vel nestuke.gif , nereiks kreiptis pas gyd....
Atsakyti
Labos,

Naudoju inozitoli kapsulem JAV gamybos, pirktas LT internetu. Inofolic yra atitikmuo inozitolio+folio r, tik ten folio nedaug (man reikia 800ųg folio r), o kaina zymiai didesne nei perkant sudedamasias dalis atskirai. Mano inozitolis 650mg, o man reiktų 2g pagal vaisingumo gyd rekomendacija, tad kol kas geriu 2k. Brangus papildas, o inofolic kaina dar didesne. Inozitolio Vartojimo rekomendacija ant buteliuko: po 1 kapsulę valgio metu uzsigeriant vandeniu. Kai geriau "ant tuscio skrandzio"buvo blogai, nes prasidejo remuo, ypac nakti atsigulus miegoti po 2 val. pabusdavau nuo deginimo krutineje (refliuksas), kai pradejau gerti valgio metu, dabar viskas ok. Ryte nevalgant irgi bandziau, "grauzdavo skrandi". Naudoju dabar 1 men, pries pusmeti geriau 2 men (buvau nutraukus del tu baisiu simptomu, kol issiaiskinau). Ciklas reguliarus 28-30d, laukiam stebuklelio 3 metus.
Atsakyti

Ka gydytojai jums sako ? Kokios problemos del nevaisingumo ?

QUOTE(Akontalija @ 2014 12 06, 22:14)
Labos,

Naudoju inozitoli kapsulem JAV gamybos, pirktas LT internetu. Inofolic yra atitikmuo inozitolio+folio r, tik ten folio nedaug (man reikia 800ųg folio r), o kaina zymiai didesne nei perkant sudedamasias dalis atskirai. Mano inozitolis 650mg, o man reiktų 2g pagal vaisingumo gyd rekomendacija, tad kol kas geriu 2k. Brangus papildas, o inofolic kaina dar didesne. Inozitolio Vartojimo rekomendacija ant buteliuko: po 1 kapsulę valgio metu uzsigeriant vandeniu.  Kai geriau "ant tuscio skrandzio"buvo blogai, nes prasidejo remuo, ypac nakti atsigulus miegoti po 2 val. pabusdavau nuo deginimo krutineje (refliuksas), kai pradejau gerti valgio metu, dabar viskas ok. Ryte nevalgant irgi bandziau, "grauzdavo skrandi". Naudoju dabar 1 men, pries pusmeti geriau 2 men (buvau nutraukus del tu baisiu simptomu, kol issiaiskinau). Ciklas reguliarus 28-30d, laukiam stebuklelio 3 metus.

Atsakyti
Ištekėjau 29 m, po sužadėtuvių man surado auglį ( po to paaiškėjo kad tai didelė mioma, o ne piktybinis), bet prieš vestuves nuskambėjo taip - siunčiam į onkologinį, šalins gimdą, iki vestuviu buvo like 3 men, kvietimai ruosimi ir pan. viskas planuojama.. Ašaros, vyrui pasakiau, kad netekėsiu, jei būsiu be gimdos. Vyras guodė, kad tekėsi smile.gif Laimei, suradau gydytoja, kuri išoperavo tausojančiai, gimdą turiu, ištekėjau. Iškart ėmėm veikti, kai tik sugijo pooperacinis randas. Po to nustatė infekcija, išsigydėm. Nepastoju 3m, dėl viso ko, pasiaiškinti, ar nėra sąaugų, atlikau salpingografija, kiaušintakai praeinami. Dabar lyg ir aiškių priežasčių nepastoti nėra. Atlikom du stimuliacijų kursus, ruošiamės trečiam. Ovuliacija vyksta, leido Pregnyl, Otrivel, geriau kitus vaistus, bet neužkimba. Vyro turtas buvo geras, bet pakartosim vėl. Menstruacijos reguliarios. Neturėjau abortų, niekada nevartojau kontraceptikų.
Atsakyti
Chocolate Lady,
Gal gali pasidalinti kaip pavyko pastoti? Ar inofolic padejo ar kas kita? kiek laiko lauket?
Atsakyti
QUOTE(Akontalija @ 2014 12 12, 17:31)
Chocolate Lady,
Gal gali pasidalinti kaip pavyko pastoti? Ar inofolic padejo ar kas kita? kiek laiko lauket?

Sveikutes,
Na si vaikeli planavom ir laukem apie 2 metus, nes tiek uztruko mano problemos isaiskinimas (PKS) ir gydymas - aciu Dievui, kad suradau gydytoja kuri iskart nustate, ko kitos nemate ar nenorejo matyt, o gal iki tol jo ir nebuvo...net nezinau...Nors su pirmu vaikeliu, intensivus jo planavimas irgi uztruko apie metus ir irgi nezinau ar cia stebuklas ar padejo zoleles kurias tuo metu geriau. lotuliukas.gif
Veliau kai problemos (PKS ir O nebuvimas) buvo nustatytas prasidejo gydymas: 3 men geriau kontraceptines tabletes, kad sureguliuoti menesines, kurios pas man nuo pauglystes buvo nereguliarios, po to hormono tyrimai (visi tyrimai buvo geri... lotuliukas.gif, tik progesteronas slubavo), Dufastono + Inofolic vartojimas, O stimuliacijos (su Clostilbegytu), butinos pertraukos ir taip rateliu, kol pagaliau nestuke.gif.
Mano atveju, po kazkiek ciklu, gydytoja pastebejo, kad man issaukti O su Dufastono ir Clostilbegyto vienos dozes nepakanka, tada nusprende vaistu dozes padvigubinti. Tai padejo - O vyko. Is pradziu Inofolic geriau po 1 pak, bet veliau gydytoja nurode gerti po du pakelius. Aisku per visa gydyma buvo daromos butinos pertraukos, nes stimuliuot buvo galima ne ilgiau kaip 3 ciklus, taip pat per visa gydyma pasitaike ir tusciu ciklu (po kontraceptiniu tableciu ir per mazos Dufastono dozes). Vat toki kelia turejau nueiti iki pastojimo. doh.gif
Sunku atsakyti i klausima ar cia Inofolic padejo g.gif , vertinu ji kaip pagalbine medziaga kuri kartu su kitais vaistais padejo man pastoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolate_Lady @ 2014 12 12, 21:18)
Sveikutes,
Na si vaikeli planavom ir laukem apie 2 metus, nes tiek uztruko mano problemos isaiskinimas (PKS) ir gydymas - aciu Dievui, kad suradau gydytoja kuri iskart nustate, ko kitos nemate ar nenorejo matyt, o gal iki tol jo ir nebuvo...net nezinau...Nors su pirmu vaikeliu, intensivus jo planavimas irgi uztruko apie metus ir irgi nezinau ar cia stebuklas ar padejo zoleles kurias tuo metu geriau.  lotuliukas.gif 
Veliau kai problemos (PKS ir O nebuvimas) buvo nustatytas prasidejo gydymas: 3 men geriau kontraceptines tabletes, kad sureguliuoti menesines, kurios pas man nuo pauglystes buvo nereguliarios, po to hormono tyrimai (visi tyrimai buvo geri... lotuliukas.gif, tik progesteronas slubavo), Dufastono + Inofolic vartojimas, O stimuliacijos (su Clostilbegytu), butinos pertraukos ir taip rateliu, kol pagaliau nestuke.gif.
Mano atveju, po kazkiek ciklu, gydytoja pastebejo, kad man issaukti O su Dufastono ir Clostilbegyto vienos dozes nepakanka, tada nusprende vaistu dozes padvigubinti. Tai padejo - O vyko. Is pradziu Inofolic geriau po 1 pak, bet veliau gydytoja nurode gerti po du pakelius. Aisku per visa gydyma buvo daromos butinos pertraukos, nes stimuliuot buvo galima ne ilgiau kaip 3 ciklus, taip pat per visa gydyma pasitaike ir tusciu ciklu (po kontraceptiniu tableciu ir per mazos Dufastono dozes). Vat toki kelia turejau nueiti iki pastojimo.  doh.gif
Sunku atsakyti i klausima ar cia Inofolic padejo  g.gif , vertinu ji kaip pagalbine medziaga kuri kartu su kitais vaistais padejo man pastoti.  4u.gif

Ačiū labai už istoriją smile.gif))
Atsakyti