Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(zalgte @ 2013 08 13, 09:22)
O Jums nei vienai nėra šalutinio poveikio nuo Inofolic?  4u.gif Nes aš pradėjusi gerti pradėjau viduriuoti ir nesuprantu, ar nuo šitų paplidų, ar vis ką nors ne taip suvalgau  g.gif

O kas darosi? Man tai viskas gerai, gėriau ir LT pirktus Inofolic, irgi viskas gerai lyg ir:hm
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 13, 09:03)
O kas darosi? Man tai viskas gerai, gėriau ir LT pirktus Inofolic, irgi viskas gerai lyg ir:hm

na aš dar papildomai geriu ir vitaminą E, gal čia jis mano organizmui nelabai patinka blush2.gif
Na viduriuoju ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalgte: 13 rugpjūčio 2013 - 14:21
QUOTE(zalgte @ 2013 08 13, 15:20)
na aš dar papildomai geriu ir vitaminą E, gal čia jis mano organizmui nelabai patinka  blush2.gif
Na viduriuoju ir tiek  verysad.gif

Hmm..sunku pasakyti, aš labai daug papildų geriu ir man nieko nesidaro, tainežinau, o ilgai tęsiasi? Negali būti susiję su mityba (obuoliai, daržovės ar pan.)?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 13, 22:19)
Hmm..sunku pasakyti, aš labai daug papildų geriu ir man nieko nesidaro, tainežinau, o ilgai tęsiasi? Negali būti susiję su mityba (obuoliai, daržovės ar pan.)?

Na tęsėsi kelias dienas, bet neapsikentusi vakar ryte išgėriau vaistų tai dar nebuvau tualeta rimtam reikalui ax.gif
Papildyta:
Tai nejau nei viena neturite kuo pasidalinti dėl inofolic vartojimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zalgte @ 2013 08 14, 09:14)
Tai nejau nei viena neturite kuo pasidalinti dėl inofolic vartojimo?  g.gif

o kuo čia gali pasidalinti? blink.gif pašalinių poveikių nuo tokių medžiagų, kaip inositolis ir folio rūgštis nebūna, o čia panašu, kad gana naujas produktas, tad jeigu kas gera, tai dar geria neilgai. tik neseniai visi gydytojai pradėjo jį siūlyti. aš irgi geriu jau 2-3 mėn.: pradžioj pagėriau vieną LT už 75lt, bet paskui atsisiunčiau inositolį atskirai, folį atskirai ir geriu.
jis gerina kiaušialąsčių kokybę, o to mes nepamatysim be IVF darymo. kaip matom, kol kas geriančių jį ir staiga pastojusių nėra verysad.gif o jeigu ir pastotume, tai nebūtinai dėl jo, nes mes geriam daug papildų, o nepastojimo priežastys neaiškios ilgus metus, tad tas Inofolic, mano nuomone, mums kaip drambliui bonbonkė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 08 14, 10:25)
o kuo čia gali pasidalinti?  blink.gif  pašalinių poveikių nuo tokių medžiagų, kaip inositolis ir folio rūgštis nebūna, o čia panašu, kad gana naujas produktas, tad jeigu kas gera, tai dar geria neilgai. tik neseniai visi gydytojai pradėjo jį siūlyti. aš irgi geriu jau 2-3 mėn.: pradžioj pagėriau vieną LT už 75lt, bet paskui atsisiunčiau inositolį atskirai, folį atskirai ir geriu.
jis gerina kiaušialąsčių kokybę, o to mes nepamatysim be IVF darymo. kaip matom, kol kas geriančių jį ir staiga pastojusių nėra  verysad.gif o jeigu ir pastotume, tai nebūtinai dėl jo, nes mes geriam daug papildų, o nepastojimo priežastys neaiškios ilgus metus, tad tas Inofolic, mano nuomone, mums kaip drambliui bonbonkė  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif manau, jis gali būti svarbus prieš IVF (na, bent jau tikiuosi blush2.gif ), o dėl šalutinio poveikio sutinku: dešimtys ar daugiau papildų per dieną, leidžiami nežmoniški hormonų kiekiai, narkozės, progesterono žvakutės, kraują skystinantys vaistai, visokios akupunktūros – ką jau čia pajusi dėl tokio nekalto preparato, šimtas metų irnesakyk.gif
Atsakyti
INOFOLIC vartoju po 1 paketėlį per dieną. Siunčiuosi iš vaistine.lt. Esu skaičiusi kažkuriame forume, kad prieš jį vartojant reikia būti nevalgius 1-2 val., jį suvartojus taip pat negalima valgyti 1-2 val. Tai aš jį geriu gerokai po vakarienės. Šalutinio poveikio nepastebėjau. Tik tai, kad gerokai silpnesni pilvo maudimai prieš tas dienas, paskutinės mėnesinės buvo gerokai gausesnės, o ir ciklas paskutinis sutrumpėjo. Bet visa tai gal ir ne dėl INOFOLIC.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as irgi vaziuosiu i LT atostogu, tai reikes isigyti inofolic 4u.gif nes UK cia niekur neradau, nebent E-bay unsure.gif girdejau kelioms panelems padejo, na bet kartais irgi nesuprasi zmogau nuo ko - juk teisingai sakot, vartojam visko daug ir nezinia kas is tikruju padeda 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 08 27, 21:13)
sveikutes 4u.gif
as irgi vaziuosiu i LT atostogu, tai reikes isigyti inofolic 4u.gif nes UK cia niekur neradau, nebent E-bay unsure.gif girdejau kelioms panelems padejo, na bet kartais irgi nesuprasi zmogau nuo ko - juk teisingai sakot, vartojam visko daug ir nezinia kas is tikruju padeda 4u.gif

Hmmm, keista, turetu buti g.gif ir tikrai geresnis nei lietuviskas Inofolic - yra jo bent jau amerikoniskasis variantas tai vadinasi Pregnitude.. Gal ir pas jus sis yra.. Nes skirtumas tikrai yra - turejau ir lietuviska, dabar amerikoniska geriu - liet. tai kaip smecta gertum - o amerikoniskas visai be skonio ir visai istirpsta vandenyje
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 08 27, 22:13)
sveikutes 4u.gif

Inofolic yra Inositol + folio rūgštis. Susiperki atskirai ir tiek. Inositol UK tikrai rasi, manau.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2013 08 28, 11:08)
Inofolic yra Inositol + folio rūgštis. Susiperki atskirai ir tiek. Inositol UK tikrai rasi, manau.

o kiek is viso per diena folio rugsties geri Kitty? 4u.gif minejai kad nemazai 4u.gif kiek jau skaitosi per daug? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 08 28, 11:00)
o kiek is viso per diena folio rugsties geri Kitty? 4u.gif minejai kad nemazai 4u.gif kiek jau skaitosi per daug? 4u.gif

5 mg. Per daug nebus, nes perteklius šalinasi su šlapimu, tik gali sumažėti vit B12, todėl reikia pavartoti papildomai. 4u.gif
Atsakyti