Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

Sveikos,merginps. Turiu likusiu, virusuotu inofolic 50 paketeliu. Parduociau uz 110 lt. Rasyti i az.
Atsakyti
QUOTE(ingw123 @ 2014 07 01, 10:07)
Sveikos,merginps. Turiu likusiu, virusuotu inofolic 50 paketeliu. Parduociau uz 110 lt. Rasyti i az.

Sveikinimai!! Kiek laiko vartojot inofolic ir del kokiu bedeliu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pažiūrėjau, kad buvau nerašiusi, jog ir mums kleckutę pavyko pagaut vartojant inofolic.
Gėriau 2-3 mėn, pagal K rekomendacijas: 2k dienoj ant tuščio skrandžio. Turėjau PKS, žirnį gaudėm 1,5 m.
Kitai ginei, kai papasakojau, tai ji sakė, kad nemažai žino tokių, kuriom jis padeda. smile.gif
Atsakyti
Nepastebejote, jums nuo inofoliko medziagu apykaita nepagreitejo ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 07 02, 07:27)

Nea, po 4 mėn vartojimo - nei pagreitėjusios apykaitos, nei nėštumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 07 02, 08:27)
Geriu jį nuo rugsėjo, bet tokio dalyko nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 07 02, 08:27)

As pastebejau, kad pagreitejo, nukrito like gramukai nereikalingi smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites, na kagi ir as jungiuosi i Jusu rata. Jau 1 metai ir 9 menesiai kaip zirniuko is viso nepagaunu sad.gif pradejau gerti inofolic, ziuresim ar jis nors kiek pagelbes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbarra @ 2014 07 10, 17:02)
Laba diena mergaites, na kagi ir as jungiuosi i Jusu rata. Jau 1 metai ir 9 menesiai kaip zirniuko is viso nepagaunu sad.gif pradejau gerti inofolic, ziuresim ar jis nors kiek pagelbes smile.gif

Tikekimes ilgai netruksi ir pranesi dziugias naujienas smile.gif
As ji geriu menesi laiko ir va jau sianien pasidariau progesterono tyrima, ovuliacija ivykusi buvo, man jis veikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbarra @ 2014 07 10, 16:02)

O kokia nepastojimo priezastis ? Lankotes pas gydytojus ?
Papildyta:
QUOTE(Katytea @ 2014 07 11, 20:33)
Tikekimes ilgai netruksi ir pranesi dziugias naujienas smile.gif
As ji geriu menesi laiko ir va jau sianien pasidariau progesterono tyrima, ovuliacija ivykusi buvo, man jis veikia drinks_cheers.gif

Pries inofolika O neivykdavo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 07 11, 21:54)
O kokia nepastojimo priezastis ? Lankotes pas gydytojus ?
Papildyta:
Pries inofolika O neivykdavo ? g.gif

Taip, pas mane bedeles del ov...Pirma kart stimuliavo, pastojau. Dabar vel viskas tas pats. Daktaras paskyre gerti juos, pasak jo pradedam naturalia stimuliacija, o jei nepavyks su ja, tada vaistais kaip ir pirma syki. Pasidariau siandien idomumo delei kokia situacija ir ziuriu ji ivykusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katytea @ 2014 07 11, 21:50)
Taip, pas mane bedeles del ov...Pirma kart stimuliavo, pastojau. Dabar vel viskas tas pats. Daktaras paskyre gerti juos, pasak jo pradedam naturalia stimuliacija, o jei nepavyks su ja, tada vaistais kaip ir pirma syki. Pasidariau siandien idomumo delei kokia situacija ir ziuriu ji ivykusi smile.gif

Geros zinios . 4u.gif
Atsakyti