QUOTE(Merginukee @ 2014 06 05, 11:01)
gaila kad jau nusipirkau i prieki pora pakuociu tikrai paimsiu
o sakykit ka jum konkreciai padare inofolic ir po kiek geret? man paskyre gerti po 2 per diena, pas mane irgi PKS ir visai nera menesiniu, tai dabar svarstau kaip cia man pades ar ne
noretusi kad ovuliacija pradetu vykti ir uzkibtu stebuklas
QUOTE(tulpele23 @ 2014 06 05, 16:55)
sveikute,kaip smagu skaityti tokias geras zinias,pas amne ir PKS,geriu jau 6 men tai sureguliavo mmm kurios nebuvo reguliarios tai labai tikiiuosi kad ir jis man pades,gal galetum papasakot kiek laiko negalejot pastoti,,ir pas tave mmm buvo reguliarios?ir kiek pakeliu per diena gerei>aciu labai lauksiu atsakymo
Turiu PKS n metu, gyd buvo skyrus gert KT, sake, jau kai planuosim vaikus, juos nutraukt ir tada bus labai lengva pastot... Nutraukus buvo tik blogiau..
mm nebudavo po 2-3 men, jokio reguliarumo. Pastoti bandem 1,5 metu. Tada gyd rekomendavo pagert Inofolic, ir duphastona. Duphastona sugeriau 10tableciu, kad issauktu mm, ir daugiau jo negeriau, netiko jis man, dbr nepamenu kas ten man dares. Geriau inofolic viena pakeli tik atsikelus (tada 1val nieko neimdavau i burna) ir viena pakeli einant miegot (2val po valgio). Pagerejo savijauta, ciklas susitvarke labai greitai, mm nebuvo tokios slykscios kaip anksciau, jau antra menesi pastebejau, kad ovuliacija vyksta (naudojau ovuliacijos testukus ir pagal gleives), pries tai nieko panasaus nebuvo. Dar matavau temperatura, pagal ja irgi rode ivykusia ovuliacija.. Po sito ciklo ir pastojau
Linkiu visoms nenuleisti ranku, svarbiausia - pozityvus nusiteikimas. Man turbut padejo viskas, ir temp.matavimas, ir ov.testukai ir aisku inofolic, tiesiog stebejau, kas vyksta su mano kunu..