Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Merginukee @ 2014 06 05, 21:23)
tai jei sureguliavo cikal ir vyksta ovuliacija tai anskciau ar veliau bus rezultatas smile.gif

tikekimes mergyt blush2.gif ,ir tau to paties linkiu ir visoms cia laukiancioms savo stebuklelio 4u.gif
Atsakyti
Inofolica geriu jau 5 pakuote. 1 pak. per diena plius 1 tablete folio. Nu ziuresim kaip cia bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 06 06, 08:53)
Inofolica geriu jau 5 pakuote. 1 pak. per diena plius 1 tablete folio. Nu ziuresim kaip cia bus. biggrin.gif

as geriu po du tai tikiuos gero efekto smile.gif
Atsakyti
as geriu 4-5 men kazkur... kolkas nieko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 06 06, 10:58)
as geriu 4-5 men kazkur... kolkas nieko gero g.gif

o kokiu nors nusiskundimu buvo del ciklo?
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 06 06, 10:56)
o kokiu nors nusiskundimu buvo del ciklo?

PKS, nereguliarus ciklas, ov nevyksta.

Pliusas apmazejo spuogeliu, ir oda ne taio riebaluojasi. kolkas ciklo nesureguliavo
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 06 06, 12:19)
PKS, nereguliarus ciklas, ov nevyksta.

Pliusas apmazejo spuogeliu, ir oda ne taio riebaluojasi. kolkas ciklo nesureguliavo

o gerei po viena pakeli? ar du? gal per maza doze, man gydytoja tai padvigubino ir sake gerti po 2, tada ir folio reikiamas kiekis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 06 06, 11:23)
o gerei po viena pakeli? ar du? gal per maza doze, man gydytoja tai padvigubino ir sake gerti po 2, tada ir folio reikiamas kiekis smile.gif

po 2 nuo pat pradziu geriu:)
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 06 06, 12:47)
po 2 nuo pat pradziu geriu:)

tai matyt jusu atveju nepadeda, o gal dar pades smile.gif as tai labai tikiuos bent kazkokio efekto, istikruju pinigai nemazi investutoi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 06 05, 11:01)
gaila kad jau nusipirkau i prieki pora pakuociu tikrai paimsiu smile.gif o sakykit ka jum konkreciai padare inofolic ir po kiek geret? man paskyre gerti po 2 per diena, pas mane irgi PKS ir visai nera menesiniu, tai dabar svarstau kaip cia man pades ar ne  g.gif  noretusi kad ovuliacija pradetu vykti ir uzkibtu stebuklas smile.gif

QUOTE(tulpele23 @ 2014 06 05, 16:55)
sveikute,kaip smagu skaityti tokias geras zinias,pas amne ir PKS,geriu jau 6 men tai sureguliavo mmm kurios nebuvo reguliarios tai labai tikiiuosi kad ir jis man pades,gal galetum papasakot kiek laiko negalejot pastoti,,ir pas tave mmm buvo reguliarios?ir kiek pakeliu per diena gerei>aciu labai lauksiu atsakymo 4u.gif

Turiu PKS n metu, gyd buvo skyrus gert KT, sake, jau kai planuosim vaikus, juos nutraukt ir tada bus labai lengva pastot... Nutraukus buvo tik blogiau.. doh.gif mm nebudavo po 2-3 men, jokio reguliarumo. Pastoti bandem 1,5 metu. Tada gyd rekomendavo pagert Inofolic, ir duphastona. Duphastona sugeriau 10tableciu, kad issauktu mm, ir daugiau jo negeriau, netiko jis man, dbr nepamenu kas ten man dares. Geriau inofolic viena pakeli tik atsikelus (tada 1val nieko neimdavau i burna) ir viena pakeli einant miegot (2val po valgio). Pagerejo savijauta, ciklas susitvarke labai greitai, mm nebuvo tokios slykscios kaip anksciau, jau antra menesi pastebejau, kad ovuliacija vyksta (naudojau ovuliacijos testukus ir pagal gleives), pries tai nieko panasaus nebuvo. Dar matavau temperatura, pagal ja irgi rode ivykusia ovuliacija.. Po sito ciklo ir pastojau blush2.gif
Linkiu visoms nenuleisti ranku, svarbiausia - pozityvus nusiteikimas. Man turbut padejo viskas, ir temp.matavimas, ir ov.testukai ir aisku inofolic, tiesiog stebejau, kas vyksta su mano kunu..
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2014 06 10, 09:26)
Turiu PKS n metu, gyd buvo skyrus gert KT, sake, jau kai planuosim vaikus, juos nutraukt ir tada bus labai lengva pastot... Nutraukus buvo tik blogiau.. doh.gif  mm nebudavo po 2-3 men, jokio reguliarumo. Pastoti bandem 1,5 metu. Tada gyd rekomendavo pagert Inofolic, ir duphastona. Duphastona sugeriau 10tableciu, kad issauktu mm, ir daugiau jo negeriau, netiko jis man, dbr nepamenu kas ten man dares. Geriau inofolic viena pakeli tik atsikelus (tada 1val nieko neimdavau i burna) ir viena pakeli einant miegot (2val po valgio). Pagerejo savijauta, ciklas susitvarke labai greitai, mm nebuvo tokios slykscios kaip anksciau, jau antra menesi pastebejau, kad ovuliacija vyksta (naudojau ovuliacijos testukus ir pagal gleives), pries tai nieko panasaus nebuvo. Dar matavau temperatura, pagal ja irgi rode ivykusia ovuliacija.. Po sito ciklo ir pastojau  blush2.gif 
Linkiu visoms nenuleisti ranku, svarbiausia - pozityvus nusiteikimas. Man turbut padejo viskas, ir temp.matavimas, ir ov.testukai ir aisku inofolic, tiesiog stebejau, kas vyksta su mano kunu..

labai grazi patirtis smile.gif labai tikiuosi ir as kad inofolic pades reikalus pataisyt smile.gif stebiu save visais imanomais budais tai ovuliacija jei bus tikrai pamatysiu smile.gif tokios istorijos pozityviu minciu sukuria smile.gif
Atsakyti
sveikos, bandysiu ir aš Inofolicą, tik norėjau paklaust: jūs jį geriat ištisai kiekvieną dieną, ar tik nuo tam tikros CD?...
dėžutėje 20 pakelių, tai čia kažin paskaičiuota, kad "tipo" vienam ciklui, ar tiesiog tik tiek idėta..

Atsakyti