Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Lamelaa @ 2014 05 27, 22:58)
Sveikos. Kaip manot ar galiu pradėti gerti Inofolic, jei mano dienų jau nuo vasario galo nėr, o dabar kaip tik su Duphastonu bandau jas iššaukti vėl?  g.gif

Gali 4u.gif
Atsakyti
Inofolic yra geris! Man tikrai tikrai padejo pastoti su PKS, ir uzteko saziningai pagerti tik 2men.. Tikrai nesitikejau tokio efekto. Turiu dar likusias 4 pakuotes, nes buvau uzsipirkus 3men kursui.. Gal kam reik, perleisciau pigiau 4u.gif Kaunas, AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2014 06 05, 11:13)
Inofolic yra geris! Man tikrai tikrai padejo pastoti su PKS, ir uzteko saziningai pagerti tik 2men.. Tikrai nesitikejau tokio efekto. Turiu dar likusias 4 pakuotes, nes buvau uzsipirkus 3men kursui.. Gal kam reik, perleisciau pigiau 4u.gif  Kaunas, AZ  4u.gif

gaila kad jau nusipirkau i prieki pora pakuociu tikrai paimsiu smile.gif o sakykit ka jum konkreciai padare inofolic ir po kiek geret? man paskyre gerti po 2 per diena, pas mane irgi PKS ir visai nera menesiniu, tai dabar svarstau kaip cia man pades ar ne g.gif noretusi kad ovuliacija pradetu vykti ir uzkibtu stebuklas smile.gif
Atsakyti
apie inofoliak labai geru atsiliepimu turiu, vyksta o man dabar, menesines reguliarios, gleivine natur cikle 12-14 mm labai dziugiuos, kad supermamose radau vienos merginos zinute apie inofolika, nusipirkau atskirom dalim miltukus ir foli ir tikrai super dalykas smile.gif pastot ir pastojau, tik gaila nesivyste
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2014 06 05, 13:56)
apie inofoliak labai geru atsiliepimu turiu, vyksta o man dabar, menesines reguliarios, gleivine natur cikle 12-14 mm labai dziugiuos, kad supermamose radau vienos merginos zinute apie inofolika, nusipirkau atskirom dalim miltukus ir foli ir tikrai super dalykas smile.gif pastot ir pastojau, tik gaila nesivyste

o kai negeret nebuvo O? as geriu jau beveik menuo tai labai noriu kad situacija bent kiek pataisytu smile.gif
Atsakyti
nea, neturejau o, neturejau ir menesiniu nuo 2 iki 6 menesiu budavau be menesiniu, dingdavo kaip i bala, abu pastojimai buvo vartojant papildus, pirma, kai geriau agnus castus, o antras su inofolicu, nzn inofolikas man tikria geriau, menesines 30-35 dienu skirtumu buna, kai budavo menesiais ner, tai man cia jau didelis pliusas papildui, nes ka kitko esu gerus nebuvo taip sureguliave man niekas, tik dieta, bet o tada kazi ar budavo
as geriu nuo spalio man regis, o gal nuo rugsejo, kazkaip ten po persileidimo greit nusipirkau miltus tuos, bet ir ner kad baisiai saziningai, buna pamirstu, buna tarpas kai reikejo palaukt kada atsius juos, bet tikrai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2014 06 05, 14:17)
nea, neturejau o, neturejau ir menesiniu nuo 2 iki 6 menesiu budavau be menesiniu, dingdavo kaip i bala, abu pastojimai buvo vartojant papildus, pirma, kai geriau agnus castus, o antras su inofolicu, nzn inofolikas man tikria geriau, menesines 30-35 dienu skirtumu buna, kai budavo menesiais ner, tai man cia jau didelis pliusas papildui, nes ka kitko esu gerus nebuvo taip sureguliave man niekas, tik dieta, bet o tada kazi ar budavo
as geriu nuo spalio man regis, o gal nuo rugsejo, kazkaip ten po persileidimo greit nusipirkau miltus tuos, bet ir ner kad baisiai saziningai, buna pamirstu, buna tarpas kai reikejo palaukt kada atsius juos, bet tikrai patenkinta esu  thumbup.gif

o koki kieki gerei? nes as geriu cia pirktus tai po 2 per diena smile.gif tokios istorijos mane gerai nuteikia ir daugiau vilties duoda smile.gif
Atsakyti
as cia paskaicius Kitty kazkada kazkur rasius, kad vartoja Vitacost Inositol tai ji ir perkuosi, plius folio rugsti 5 mg pas man kazkokia Stada firma
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2014 06 05, 11:13)
Inofolic yra geris! Man tikrai tikrai padejo pastoti su PKS, ir uzteko saziningai pagerti tik 2men.. Tikrai nesitikejau tokio efekto. Turiu dar likusias 4 pakuotes, nes buvau uzsipirkus 3men kursui.. Gal kam reik, perleisciau pigiau 4u.gif  Kaunas, AZ  4u.gif

sveikute,kaip smagu skaityti tokias geras zinias,pas amne ir PKS,geriu jau 6 men tai sureguliavo mmm kurios nebuvo reguliarios tai labai tikiiuosi kad ir jis man pades,gal galetum papasakot kiek laiko negalejot pastoti,,ir pas tave mmm buvo reguliarios?ir kiek pakeliu per diena gerei>aciu labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
tulpele23 kaip suprantu tau geriant inofolic susireguliavo mm? as geriu po 2 pakelius tai labia tikiuos kad man pareguliuos smile.gif irgi pks turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 06 05, 20:40)
tulpele23 kaip suprantu tau geriant inofolic susireguliavo mm? as geriu po 2 pakelius tai labia tikiuos kad man pareguliuos smile.gif irgi pks turiu  ax.gif

tikrai sureguliavo ,tai jau didelis pliusas,dabar labai tikiuosi teigiamu rezultatu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpele23 @ 2014 06 05, 21:14)
tikrai sureguliavo ,tai jau didelis pliusas,dabar labai tikiuosi teigiamu rezultatu nestuke.gif

tai jei sureguliavo cikal ir vyksta ovuliacija tai anskciau ar veliau bus rezultatas smile.gif
Atsakyti