Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 04 07, 09:45)
Isgeriau dvi pakuotes ir ovuliacija pradejo vykti. Dar kaip tik pas daktare paklausiau tai kam jis skiriamas, ji man tiesiai sviesiai pasake, kad issaukti ovuliacija.

Aš garantuoju, kad ji neteisingai informavo. Man vyksta O (anksčiau ar vėliau), aš dažnai turiu daug folių, bet ginė man išrašė Inofolic todėl, kad pagal mano FSH foliai gali būti nekokybiški, prasta kiaušialąsčių kokybė, kaip ir sakė Iveina.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 04 07, 13:09)
Aš garantuoju, kad ji neteisingai informavo. Man vyksta O (anksčiau ar vėliau), aš dažnai turiu daug folių, bet ginė man išrašė Inofolic todėl, kad pagal mano FSH foliai gali būti nekokybiški, prasta kiaušialąsčių kokybė, kaip ir sakė Iveina.

Na pas mane foliai vystosi, bet nebudavo ovuliacijos, daugiau kaip metus laiko. Po dvieju pakuociu inofolico ji atsirado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 04 07, 14:16)
Na pas mane foliai vystosi, bet nebudavo ovuliacijos, daugiau kaip metus laiko. Po dvieju pakuociu inofolico ji atsirado 4u.gif

Gali būti, kad apskritai Jūsų folikulų kokybė buvo tokia, kad jie net nebręsdavo, o tuo pačiu nevykdavo ir ovuliacija. O kai jų kokybė nuo inofilic stipriai pagerėjo, tai pradėjo vykti ir ovuliacija. Tokia mano logika.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 04 07, 14:20)
Gali būti, kad apskritai Jūsų folikulų kokybė buvo tokia, kad jie net nebręsdavo, o tuo pačiu nevykdavo ir ovuliacija. O kai jų kokybė nuo inofilic stipriai pagerėjo, tai pradėjo vykti ir ovuliacija. Tokia mano logika.

Įkišiu ir aš savo trigrašį 4u.gif Pas mane irgi ir folių būdavo, ir O vykdavo. Gyd.K. inofolic skyrė tam tikslui, kaip Iveina ir rašo - kad kokybiškiau ten viskas būtų bigsmile.gif
Atsakyti
Papasakosiu iš savo patirties. Inofolic vartoju jau metai laiko, be pertraukos, kasdien po 1 paketėlį. Ir atsitiko taip, kad visai neseniai porą mėnesių iš eilės man problemų iškilo su ovuliacija: pirmą mėnesį jos visai nebuvo, o antrajį nevisai aišku - jei buvo, tai nepilnavertė. Tad manau, Inofolic tikrai ne ovuliacijai skirtas. Ir apskritai man jis abejotinos reikšmės, nebent toms, pas kurias labai minimalios problemos.
Ką pastebėjau - akivaizdžiai pagerėjo veido, kaklo odos būklė. Ankščiau turėdavau spuogelių tam tikrom ciklo dienom.
Atsakyti
Aš bandžiau ne vienerius metus, o per tą laiką ko tik mes neišbandėm, bet pradėjus gert Inofolic pastojau iš trečio ciklo thumbup.gif Jau buvau prisipirkusi į priekį, nes nesitikėjau taip greitai pastoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 balandžio 2014 - 15:10
aš inofolic geriu jau beveik metus... kai kada paskaičiavus išlaidas ir trukmę pagalvoju, kad kaži ar jie tikrai tokie veiksmingi, tačiau remiantis progesterono tyrimais (kai nebuvo sekamas visas ciklas) ovuliacijos įvyksta smile.gif tik paskutiniai keli ciklai labai išilgėjo... anksčiau buvo apie 28-30 dienų, dabar jau vos ne du mėnesiai... tam įtakos galėjo turėt ir svorio numetimas, už ką gavau gerokai barti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2014 04 09, 21:01)
aš inofolic geriu jau beveik metus... kai kada paskaičiavus išlaidas ir trukmę pagalvoju, kad kaži ar jie tikrai tokie veiksmingi, tačiau remiantis progesterono tyrimais (kai nebuvo sekamas visas ciklas) ovuliacijos įvyksta smile.gif tik paskutiniai keli ciklai labai išilgėjo... anksčiau buvo apie 28-30 dienų, dabar jau vos ne du mėnesiai... tam įtakos galėjo turėt ir svorio numetimas, už ką gavau gerokai barti tongue.gif

Man paskutinis ciklas is 30-40 dienu sutrumpejo iki 21 g.gif labai keistai ir netiketai
Atsakyti
Nu kaip visoms skirtingai… 4menesius nuosirdziai vartoju (2k per diena) tai kad nesutrumpino ciklo tai tikrai ( nors pries tai dar KT kursa turejau, buvo sureguliuota 28 dienu, o pries kT 34 cd budavo) tai dabar po KT kurso ir po Inofolic tai jau 34 cd ir mm dar nera doh.gif Tai kad nesutrumptino tai tiksliai, bijau kad dar nebutu isilgine g.gif nes NT aisku neigiami ir tikrai ne del nestuke.gif vel daugiau nei menesi tenka laukt mm doh.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos 4u.gif

labai daug prisiskaičiau apie Inositol ( kuris yra Inofolic maisto papilduose) rusų kalba. Kas skaito rusiškai, tai čia yra informacija:
apie inozitol

kiek supratau iš visų straipsnių, tai jis rekomenduojamas:
1. Moterims, palaikyti kiaušidžių funkciją
2. Moterims, kurios ruošiasi IVF procedūrai. Tai pat pažymima, kad ir vyro spermai jis turi teigiamą poveikį.
3. PKS turinčioms moterims

bet, kaip supratau, turi būti MYO INOSITOL g.gif
skaičiau ir apie Inositol, tai ten bendrai parašyta, kad visam organizmui jis reikalingas.
Tai pat siūlo ji vartoti kartu su E vitaminų ir B4

nagrinėju toliau... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 29 balandžio 2014 - 15:17
QUOTE(Famili @ 2014 04 29, 16:16)
Laba diena, merginos 4u.gif

labai daug prisiskaičiau apie Inositol ( kuris yra Inofolic maisto papilduose) rusų kalba. Kas skaito rusiškai, tai čia yra informacija:
apie inozitol

kiek supratau iš visų straipsnių, tai jis rekomenduojamas:
1. Moterims, palaikyti kiaušidžių funkciją
2. Moterims, kurios ruošiasi IVF procedūrai. Tai pat pažymima, kad ir vyro spermai jis turi teigiamą poveikį.
3. PKS turinčioms moterims

bet, kaip supratau, turi būti MYO INOSITOL  g.gif
skaičiau ir apie Inositol, tai ten bendrai parašyta, kad visam organizmui jis reikalingas.
Tai pat siūlo ji vartoti kartu su E vitaminų ir B4

nagrinėju toliau... cool.gif

labai ačiū už gera informacija, galvoju ir aš apie jį, bet vis va abejonių atsiranda ar jis man reikalingas g.gif kad nepakenks tai faktas manau tik kaina nemaža stabdo šiek tiek
Atsakyti
O kokios bėdos kankina? Pas mane tai PKS, gydytojas rekomendavo
Atsakyti