Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(jessi_ @ 2014 03 25, 10:50)
O man pavyzdziui ciklas labai prailgejo  doh.gif  Nezinau ar nuo to, bet butent nuo pradejimo vartot su ciklu visiskai negerai...

Na pas mane tai jie ir taip nera labai reguliarus... bet sis ciklas buvo 39. blink.gif aisku yra buve tokiu, bet galvojau pradejus gerti si preparat susitvarky, na gal ne taip iskarto...reikia laukti smile.gif
Atsakyti
Aš baigu gerti pirmą pakuotę, tai šis ciklas - kaip laikrodukas buvo. Pokyčiai tik tokie - kad visiškai nejaučiau PMS skausmų - nei krūtinės, nei pilvo neskaudėjo, nors šiaip visada jaučiu didelius skausmus, ypač krūtinės. 4u.gif
Atsakyti
Mano ciklas nuo 28-30 dienu pasikeite i 25. Gal cia man skrydis lektuvu 3 h itakojo, net nzn... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biryte @ 2014 03 25, 17:49)
Aš baigu gerti pirmą pakuotę, tai šis ciklas - kaip laikrodukas buvo. Pokyčiai tik tokie - kad visiškai nejaučiau PMS skausmų - nei krūtinės, nei pilvo neskaudėjo, nors šiaip visada jaučiu didelius skausmus, ypač krūtinės.  4u.gif

Man taip pat jokiu pms simptomu nebeliko, nei krutine, nei pilvo skausmai... anyc nieko schmoll.gif
Atsakyti
As naudojau daugiau negu 3menesius ir ciklas labai pailgejo nes paskutini karta buvo gruodzio 29menesines o po to jau vasario tik 19d ir vasario 21d startavau su IVF ir as jau dabar laukiuos nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
ir i diena as gerdavau po 2 pakelius inofolic
Atsakyti
QUOTE(241laukimas @ 2014 03 26, 13:56)
As naudojau daugiau negu 3menesius ir ciklas labai pailgejo nes paskutini karta buvo gruodzio 29menesines o po to jau vasario tik 19d ir vasario 21d startavau su IVF ir as jau dabar laukiuos  nestuke.gif  4u.gif
Papildyta:
ir i diena as gerdavau po 2 pakelius inofolic

O gerei inofolika kad ovuliacvija issauktu?
Atsakyti
Negirdejau, kad jis ovuliacija issauktu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*gabrielle @ 2014 03 28, 08:10)
Negirdejau, kad jis ovuliacija issauktu blink.gif

O tai kam ji skiria, kai yra problemu su ciklu, ovuliacija... ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 04 01, 12:11)
O tai kam ji skiria, kai yra problemu su ciklu, ovuliacija... ar ne? rolleyes.gif

Tai kad Inofolic skiriamas norint pagerinti kiaušialąsčių kokybę, o ne ovuliacijai iššaukti.
Atsakyti
Man jis irgi kol kas nepadėjo. Ciklas ir taip reguliarus, tačiau plona gleivinė. Nutraukiau vartojimą. Pagerino kiti vaistai ir akupunktūra, o sekantį mėnesį darysim IVF.
Dabar daktarė vėl liepia jį vartot, tai net nežinau ką daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 balandžio 2014 - 14:22
QUOTE(Iveina @ 2014 04 01, 12:41)
Tai kad Inofolic skiriamas norint pagerinti kiaušialąsčių kokybę, o ne ovuliacijai iššaukti.

Isgeriau dvi pakuotes ir ovuliacija pradejo vykti. Dar kaip tik pas daktare paklausiau tai kam jis skiriamas, ji man tiesiai sviesiai pasake, kad issaukti ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2014 04 07, 10:45)
Isgeriau dvi pakuotes ir ovuliacija pradejo vykti. Dar kaip tik pas daktare paklausiau tai kam jis skiriamas, ji man tiesiai sviesiai pasake, kad issaukti ovuliacija.

Super naujienos, lauksim rezultato nestuke.gif
Atsakyti