Įkraunama...
Įkraunama...

Inofolic

QUOTE(Freira @ 2014 03 07, 13:22)
Nesuprantu lenkiskai sad.gif kur ieskot siuntimo?

pas juos nėra siuntimo į užsienį. čia reikėtų jiems rašyti, klausti?
čia apie siuntimą http://www.apteka-me...a-i-zwroty.html
Atsakyti
Merginos, kai geriate inofolika skiedziate ji stikline vandens ? Ar puses stiklines vandens uztenka ?
Atsakyti
Esu labai nusivylusi Inofolic. Metus laiko vartoju be pertraukos. Tačiau tai nepadėjo nei pilnam IVF, nei procedūrai su šaldytais. Ne gana to, atsirado dar ir naujų problemų. Esu įsitikinusi, kad jis tinka turint tik labai mažų problemų. Kaina didžiulė, o naudos JOKIOS (mano atveju).
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 03 07, 23:13)
Merginos, kai geriate inofolika skiedziate ji stikline vandens ? Ar puses stiklines vandens uztenka ?

as skiedziu net biski maziau nei puse stiklines mirksiukas.gif
Atsakyti
O kava irgi skaitosi kaip valgymas biggrin.gif po kavos irgi turi praeiti 2 val.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 13 kovo 2014 - 09:15
Vakar Suvalkuose Kauflando pastate esančioje vaistinėje pirkau Inofolic už 55 Zl = 45.83 Lt
4u.gif
Atsakyti
Merginos, o jums inofolika geriant mmm ciklas nesutrumpejo ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 03 25, 06:58)

Būtent sąžiningai vartojant Inofolic'ą sutrumpėjo ciklas (iki 24 c.d.) ir negana to vieno ciklo vidury "sutepė" rudom išskyrom. Tą ciklą mėnesinės buvo visiškai kitokios-rudos, smulkiais mažais krešuliukais, tokių dar niekad nesu turėjusi. Po šio įvykio mečiau šį reikalą, dabar viskas O.K.
Atsakyti

Vartoju jau antras mėnesis, ničniekas nepasikeitė 4u.gif
Atsakyti

Na, as jau vartoju antra pakuote, man ciklas nesutrumpejo, kazkaip absoliuciai jokiu pokyciu dar nepajutau, nes manau kad per trumpas vartojimas, kad ka nors efektyvaus pajusti. Gal tik kad mm neskausmingos visiskai.
P.S.
Klausiau anksciau, bet niekas neatrase, norejau paklausti ar kavos/arbatos irgi negalima gerti pries ir po pavartojant?
Atsakyti
P.S.
Klausiau anksciau, bet niekas neatrase, norejau paklausti ar kavos/arbatos irgi negalima gerti pries ir po pavartojant?
[/quote]

Na man gyd. sake grieztai tik vandeni galima, jokiu kavu ir arbatu, as laikiausi nurodymu smile.gif
Atsakyti
O man pavyzdziui ciklas labai prailgejo doh.gif Nezinau ar nuo to, bet butent nuo pradejimo vartot su ciklu visiskai negerai...
Atsakyti