Sveikos,
gal kuri nors is mergaiciu noretu prisijungti prie http://shop.mango.com/LT/mango uzsakymo?
Ar dar yra renkanciu asda kurioms truksta? prisijunciau
QUOTE(armeda @ 2013 08 17, 12:01)
Ar dar yra renkanciu asda kurioms truksta? prisijunciau
man truksta, bet tik school prekiu nors kiek reik kad turetumet
QUOTE(CaraMela @ 2013 08 17, 12:28)
man truksta, bet tik school prekiu nors kiek reik kad turetumet
Turiu 1 is school o kitos ne is ten
renku http://shop.twinings.co.uk/shop/ uzsakyma:)
ASDA jau surinkau, nebesiuskit
Sveikos mergaites
Reikia pagalbos ,kur galima butu pasiskaitineti apie yoox.com ?Noreciau is ten nusipirkti rubeliu,gal kas galite pasakyti,kaip ten su mokesciais,matau,kad nuo 150doleriu siuntimas nemokamas.
Aciu
Reikia pagalbos ,kur galima butu pasiskaitineti apie yoox.com ?Noreciau is ten nusipirkti rubeliu,gal kas galite pasakyti,kaip ten su mokesciais,matau,kad nuo 150doleriu siuntimas nemokamas.
Aciu
QUOTE(Renata M. @ 2013 08 17, 15:52)
Sveikos mergaites
Aciu
Aciu
jei žiūrite doleriais, tai siųs iš JAV. Tada priklausomai nuo sumos gali tekti mokėti PVM bei muitą. Apie juos galite pasiskaityti pirmame temos puslapyje
Jei yoox pasiriksite europinį variantą (kainos bus eurais), PVM ir muito mokėti nereiks
kai kurios prekės JAV ir pigesnės nei Europoj. Jei norim iš JAV, dažniausiai naudojamės tarpininkių paslaugomis
QUOTE(Audry @ 2013 08 17, 17:00)
jei žiūrite doleriais, tai siųs iš JAV. Tada priklausomai nuo sumos gali tekti mokėti PVM bei muitą. Apie juos galite pasiskaityti pirmame temos puslapyje
Jei yoox pasiriksite europinį variantą (kainos bus eurais), PVM ir muito mokėti nereiks
kai kurios prekės JAV ir pigesnės nei Europoj. Jei norim iš JAV, dažniausiai naudojamės tarpininkių paslaugomis
Aciu uz atsakyma ,ziurejau jav parduotuve ir bendravau su tarpininke,ji pasake,jog taksu nera
QUOTE(Renata M. @ 2013 08 17, 16:15)
Aciu uz atsakyma ,ziurejau jav parduotuve ir bendravau su tarpininke,ji pasake,jog taksu nera
jei per tarpininkę perkat, dažniausiai nereikia mokėti nei PVM, nei muito (kaip jos prasisuka nežinau). Čia aš turiu omenį Lietuvos importo PVM bei Lietuvos muitą.
Jei sakoma "taxų nėra", dažniausiai turima galvoje JAV valstijjų mokesčius. jie priklauso nuo valstijos, prekių ir pan. Pas kiekvieną tarpininkę reikia klausti dėl konkrečios parduotuvės
O kadangi užklausėte temoje perkame pačios be tarpininkių, pamaniau jog pati norite pirkti , dėl to ir paaiškinau pirmoj žinutėj apie PVM ir muitą
Prasau patarkite kur (USA) perkates kosmetikos pigiau, man reiketu veidui kremo. Noretusi geresniu firmu. Labai aciu.