gal kas galit ka gero ar nelabai apie siuos batus pasakyt http://grupinis.lt/v...te=supermama.lt
Na aš su Tukiu draugauju, jei kas su PA turit reikalų is iš ASDA galit užsakyti, duokit žinią
p.s. aš niekada nerašau savo emailo čia viešai (kur siųsti užsakymą), jei kam įdomu dėl užsakymo, visada yra AŽ tik tiek, kad gal geriau būtų su PA draugaut, norint iki 09 01 gauti, tai šiuo atveju aš jungčiausi prie užsakančios per PA.
p.s. aš niekada nerašau savo emailo čia viešai (kur siųsti užsakymą), jei kam įdomu dėl užsakymo, visada yra AŽ tik tiek, kad gal geriau būtų su PA draugaut, norint iki 09 01 gauti, tai šiuo atveju aš jungčiausi prie užsakančios per PA.
Pirmadienį SD užsakinėju.Kaunas
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 08 15, 14:35)
Merginos sėkimngai perka UK adresu (Tukio, PA), tad nelabai apsimoka ir siūstis tiesiai į LT ar kooperuotis
Per Tuki tikrai pirkti negalima, perka tik pati Lina.Nezinau kaip PA
Todel mes sekmingai kooperuojames ir siunciames tiesiai i LT
QUOTE(laurita99as @ 2013 08 15, 22:59)
ziema buvo kazkokiu problemu, tai gaudavosi tas pats, kad pirkti i LT ar su tarpininkavimo mokesciu.
as zinau 2 mergaites, kurios sekmingai liepa apsipirko per tuki ir jau gavo i LT. tai dabar galvoju kad neapsimoka per ten pirkti i LT, rinkti 30 vnt. ir persiuntineti.
QUOTE(laurita99as @ 2013 08 15, 22:59)
pirkau visai nesenai per Tukį, siuntą gavau sėkmingai
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 08 15, 23:12)
pirkau visai nesenai per Tukį, siuntą gavau sėkmingai
tai reiskia vel galima
nes buvo toks metas, kai Lina rase, kad jos adresu pirkti negalima, gali nupirkti tik ji pati
QUOTE(laurita99as @ 2013 08 15, 23:20)
tai reiskia vel galima
nes buvo toks metas, kai Lina rase, kad jos adresu pirkti negalima, gali nupirkti tik ji pati
manau cia netyciniai pasisekimai - ten su jais buvo problemos, ir Lina sutare, kad pirks tik ji, jei jie pastebes vel skirtingu pavardziu srauta tuo adresu - vel uzblokuos Jei Lina sake kad pirkti jos adresu is sios parduotuves negalima - vadinas negalima arba reikia jos perklausti
Merginos, labas rytas,
gal kas ASDA pirks is Vilniaus ? Prisijungciau su nedideliu krepsiuku
gal kas ASDA pirks is Vilniaus ? Prisijungciau su nedideliu krepsiuku
QUOTE(laurita99as @ 2013 08 15, 23:20)
tai reiskia vel galima
Šito aš nežinojau, todėl jos neatsiklausiau Beja, esu pirkusi ne kartą iš jų giminaičių adresu (kai jie dar buvo UK), šį kartą pirkdama Tukio adresu pakeičiau tik adresą, gal todėl pasisekė, nes buvo tas pats accountas.
O jeigu buvo draudimas pirkti jos adresu, tai nereiktų piktnaudžiaut manau, nes tikrai tada blokuos visus:hm Juolab, jeigu susikooperavus beveik tas pats gaunasi. Na, nebent tik priimančiai kooperaciją daugiau darbo
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2013 08 15, 23:47)
manau cia netyciniai pasisekimai - ten su jais buvo problemos, ir Lina sutare, kad pirks tik ji, jei jie pastebes vel skirtingu pavardziu srauta tuo adresu - vel uzblokuos Jei Lina sake kad pirkti jos adresu is sios parduotuves negalima - vadinas negalima arba reikia jos perklausti
greičiausiai čia netyčiniai pasisekimai.
Sveikos,
gal zinote kaip ASOS pristato, nes trackingo nedave, parasyta tik kad shipped, o per kur ir kaip nezinau.
aciu
gal zinote kaip ASOS pristato, nes trackingo nedave, parasyta tik kad shipped, o per kur ir kaip nezinau.
aciu
Per pasta