o kokia siuntimo kaina Marshallo į Lietuvą? ir nuo kokio svorio ten skaičiuoja?
radau kad 37 svarai o jie lyg riboja svori?
ryt SD planuoju Kaune užsakymą daryti (Šilainiai, SWED).
jei kam tinka, duokit žinią AŽ.
jei kam tinka, duokit žinią AŽ.
QUOTE(Pakrantė @ 2013 08 14, 15:04)
Pirmakart pirkau is Next.co.uk - siuntinys jau pas drauge UK, bet kazkur lyg esu girdejusi apie kazkoki katalogo mokesti, kad man reikia jo atsisakyti ir pan. Ar tiesa ir kaip man pasielgti? Aciu.
o su kokia kortele mokėjot?
Gal kas norėtumėte prisijungti www.unserekleineapotheke.de. VILNIUS
Ačiū, mergaitės, už atsiliepimus apie žaislų dėžes Idealu yra tėčio gaminta, medinė , o jei dar senelio ir ta žaislų dėžė jau tampa kaip perduodama iš kartos į kartą, tai pasaka Mūsų tėtis nemoka tokių darbelių, o gal moka, bet tik nebandė? Tad teks pamiršti apie tai turbūt
Bet ta medinė lentyna su stalčiukais, tai super, manau, kad tokios ir pasidairysime, nes jau visų plastmasių tikrai bijau, atrodo, kad ne daug kainuoja, bet sumoje jau turbūt medinę būtumėm nusipirkę
AČIŪ dar kartą visoms už pasidalinimą patirtimi.
Jei atsisakys, tai galėsiu priglausti
Bet ta medinė lentyna su stalčiukais, tai super, manau, kad tokios ir pasidairysime, nes jau visų plastmasių tikrai bijau, atrodo, kad ne daug kainuoja, bet sumoje jau turbūt medinę būtumėm nusipirkę
AČIŪ dar kartą visoms už pasidalinimą patirtimi.
QUOTE(vaiduliauskis @ 2013 08 14, 14:24)
Mergaitės, gavau COCOONCENTER jau, DPD atvežė. Visoms laiškai parašyti.
Gal kuri norėtumėt vieno Biodermos vandenuko buteliuko, viena mergaitė kito buteliuko neima, jai pakaks vieno, tad gal kuri norėtų? Kaina gavosi:
9,95 eur x 3,51 eur (kursas) = 34,92Lt
Vandenukas toks:
http://www.cocooncenter.co.uk/Bioderma-Cre...l!9454.html
Gal kuri norėtumėt vieno Biodermos vandenuko buteliuko, viena mergaitė kito buteliuko neima, jai pakaks vieno, tad gal kuri norėtų? Kaina gavosi:
9,95 eur x 3,51 eur (kursas) = 34,92Lt
Vandenukas toks:
http://www.cocooncenter.co.uk/Bioderma-Cre...l!9454.html
Jei atsisakys, tai galėsiu priglausti
Negi nieks nezino kaip vyksta grazinimas i nextdirect?
Parasykite kas zinote.
Parasykite kas zinote.
QUOTE(Vaidushka @ 2013 08 14, 22:55)
uzpildote lapeli, kuris buvo pridetas, supakuojate ir siunciate atgal
Ryt darausi uzsakyma is e5p. Vilnius fabijoniskes. Dabar jau susirinkau kad preke gaunasi 24 lt.
QUOTE(pasimetus1140 @ 2013 08 15, 00:15)
merginos, jei mytoys nepritaiko koduko is 1psl, tai jau man jus apgaut ir nepavyks niekaip? raso, kad jau pasibaiges... prisimenu, buvo kazkam taip, bet neprisimenu, kuo baigesi
o is naujo accounto perkate? gal tiesiog baigesi galiojimas, pagooglinkite ir nauja koduka rasite