Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 190 tema

QUOTE(Tetavova @ 2013 08 13, 08:06)
Laba rytas,

Mamytes, kur perkate kokybiskas pyzamas vaikams i darzeli?
Kokia avalyne Jusu mergaites devi darzeliuose? Manoji po namus tai basom, tai nelabai isivaizduoju.
Aciu atsakiusiom  4u.gif

pizamas pirkau Tesco ir Laredoute. Laredoute labai patinka, medvilne kaip silkine wub.gif
Atsakyti
Man mothercare pižamos pačios pačiausios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2013 08 13, 14:34)
na didicar jau atkeliavo i LT, zadejau pasidalinti patirtimi. mokejau paypal, siunte per DPD, kazkur per savaite atkeliavo, nemokamai prie tos kainos pridejo ir lipdukus. su atsiuntimu i LT vienas didicar gavosi beveik 169lt, apie 42 svarus. su dezute vienas sveria 4,5kg.
pirkta is cia www.didicar.co.uk

jei nerenkant daug vienetu, dabar jiems ziuriu akcija 25 proc, tai imant 3 per UK adresa su nemokamu UK pristatymu plius parsiuntimas i LT apie 7 svarus, gaunasi apie 44 svarus.
isvada:na mes sutaupem apie 2 svarus ir gavom nemokamai lipduku.

Dar lauksim atsiliepimų iš naudotojų, ar vis tik pasiteisina toks mašiniukas. Mane sustabdė pirkti jį maži ratukai, namie vietos neperdaugiausiai, tad visas tokias priemones norėtųsi naudoti lauke, bet jis kaip supratau skirtas važinėti labai lygiu paviršiumi, o mūsų kiemai, tai... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tetavova @ 2013 08 13, 09:06)
Laba rytas,

Mamytes, kur perkate kokybiskas pyzamas vaikams i darzeli?
Kokia avalyne Jusu mergaites devi darzeliuose? Manoji po namus tai basom, tai nelabai isivaizduoju.
Aciu atsakiusiom  4u.gif

Ir mane domina avalynė darželyje? Kokia patogiausia? 4u.gif
Atsakyti
avalyne nesioja labai skirtinga, vieni crocsus, kiti tokius medziaginius tapukus. mes tik odines basutes perkam, plonu, lanksciu padu.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 08 13, 11:23)
Yra  smile.gif
£10 nuolaida užsakymui už £40 ar daugiau.
Nuolaidos kodas 49K47E9EF.
Galioja iki 2013-08-18

aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija05 @ 2013 08 13, 16:17)
Dar lauksim atsiliepimų iš naudotojų, ar vis tik pasiteisina toks mašiniukas. Mane sustabdė pirkti jį maži ratukai, namie vietos neperdaugiausiai, tad visas tokias priemones norėtųsi naudoti lauke, bet jis kaip supratau skirtas važinėti labai lygiu paviršiumi, o mūsų kiemai, tai... ax.gif
Papildyta:
Ir mane domina avalynė darželyje? Kokia patogiausia? 4u.gif

Turim toki mašiniuka jau apie 1,5 metu,tai vaiko labai megiama. thumbup.gif bigsmile.gif Bet tik kambaryje.Nes reikia idealiai lygaus paviršiaus.O lauke pas mus tokio nerasta. biggrin.gif
Gerai,kai namie vietos pakankamai. thumbup.gif

QUOTE(Murčikas @ 2013 08 13, 16:29)
avalyne nesioja labai skirtinga, vieni crocsus, kiti tokius medziaginius tapukus. mes tik odines basutes perkam, plonu, lanksciu padu.

Mes ir darželyje avim tik odines basutes. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 13 rugpjūčio 2013 - 15:40
QUOTE(mylimukeA @ 2013 08 13, 11:23)
Yra  smile.gif
£10 nuolaida užsakymui už £40 ar daugiau.
Nuolaidos kodas 49K47E9EF.
Galioja iki 2013-08-18

O gal kas žinot ar leidžia du kartus panaudot? biggrin.gif
Atsakyti
Permečiau akim kelis psl atgal, neužmačiau, kad kas darytų tokį užsakymą, taip kad:

Darysiu užsakymą iš šio puslapio http://www.ecco-verde.com/. Gal kas norit jungtis? Eko kosmetika pigiau nei Lietuvoje, tiek dekoratyvinė, tiek prausikliai, šampūnai, kremai. Lavera, Weleda, Alva, Benecos ir daug kitų. Nemokamas pristatymas nuo 60 EUR, man trūksta 7 EUR.

Vilnius, prašau tik AŽ.
Atsakyti
Pirksiu www.mothercare.com, Vilnius, siusiu per tuki.
Noreciau surinkti iki nemokamo siuntimo.
Jei kas nori prisijungti, rasykite deinekollegin@yahoo.de
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2013 08 13, 16:18)
Gal matet kur Kaune tokiu deziu? Anksciau buvo, pirkus LT, o db nerandu. Galvoju ar siustis man is cia ar kazkur yra ir pas mus  g.gif

http://www.mytoys.de...1.34.07/2105912

kazkurioj parduotuvej tikrai maciau, tik neatsimenu kurioj, nes praeita savaite labai daug apvaziavau ju smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas matete, kur galima isigyti zieminiu Columbia vaikisku baciuku pigiau?
Anksciau siusdavausi is JAV per tarpininkes.. Bet gal yra ir pigiau? smile.gif
Atsakyti
Bet jeigu gerai suprantu, kad cia 4 vnt, tai tada apsimoka is cia manau
Atsakyti