QUOTE(kiskius @ 2013 08 12, 15:38)
Bet labai grazus, ypac man nereali Cotton Fields kolekcija o kadangi kainos nera mazos, tai su koduku zenkli nuolaidele susidaro
o ir kiekvieno suvokimas kas labai brangu, o kas ne manau skiriasi
Papildyta:
Nors tik atrodo labai ten brangu, bet va isidejau 8 rubelius ir 1 batukus, viso 9 vnt, kaina gaunasi apie 500 Lt, tai vienas daiktas 55 Lt akyciau visai padori kaina o jei dar su nuolaidele
Papildyta:
Beje Nextdirect bent jau mano krepselis gavosi net 50 Lt pigiau nei Next.uk, nevertinant to, kad is UK reikia pirkti per tarpininkes ir dar uz siuntima i LT moketi atskirai tai ir visas 100 skirtumo susidarys
o ir kiekvieno suvokimas kas labai brangu, o kas ne manau skiriasi
Papildyta:
Nors tik atrodo labai ten brangu, bet va isidejau 8 rubelius ir 1 batukus, viso 9 vnt, kaina gaunasi apie 500 Lt, tai vienas daiktas 55 Lt akyciau visai padori kaina o jei dar su nuolaidele
Papildyta:
Beje Nextdirect bent jau mano krepselis gavosi net 50 Lt pigiau nei Next.uk, nevertinant to, kad is UK reikia pirkti per tarpininkes ir dar uz siuntima i LT moketi atskirai tai ir visas 100 skirtumo susidarys
supratau
kažkaip anksčiau per tarpininkes gaudavos pigiau nei pačiai pirkt
o dėl to pigu brangu, tai kai mano krepšelis paprastai būna 4 kart didesnis (iš next dažniausiai perku vaikams) tai man jau brangu
O kas ta Cotton Fields kolekcija?