QUOTE(Digse @ 2013 10 05, 08:34)
Labas visoms darbo ieškotojoms Turbūt jau manęs čia niekas neprisimena, ieškojau (ir radau) darbo prieš pusantrų metų ir jau merginų ratas pasikeitęs, visos įsidarbino matyt irgi Bet štai ir vėl grįžtu į paieškas, nes nebetenkina (ir jau senokai, dar ir skundžiaus čia ) dabartinis. Per porą savaičių turėjau 3 pokalbius, du iš jų potencialūs darbai, aišku, dar negarantuotai, žinoma, bet pirmas jau siuntė užduotis atlikti, taigi, matomai tikau per pokalbį, o antrojo pokalbis vyko vakar, na tai irgi kaip supratau ten aš jiems patikau, tikiuosi nesufantazavau Bet jau svajoju, kaip dabartiniam bendradarbiam pirksiu atsisveikinimo tortą aišku, gaila bus palikti ir dar neaišku, kada tai bus, bet bent kol kas atrodo, kad darbo rinka atsigavusi, o ir aš "paklausesnė", nei kad tik baigusi studijas (tada net į pokalbius nekviesdavo beveik )
Linkiu visoms ir sau sėkmės (nusiteikusi optimistiškai )
Linkiu visoms ir sau sėkmės (nusiteikusi optimistiškai )
aš irgi pasigirsiu kad susiradau darbą per savaitę nors po bakalauro baigimmo darbo teko ieškotis net metus laiko.kaip jūs ir sakėt niekas į poklabiu nekviezdavo.o dabar per savaitę radau.aišku kitoms toks darbas nepatiktų bet aš tikiuos kad man patiks jis ypač kai turiu darželinukę dukrytę ir esu iš po vaiko priežiūros atostogų,tai manau kad greit pavyko rasti