QUOTE(Ceridwen @ 2013 09 10, 10:11)
Žinau atrodo, juk norėjai darbo - va turi, džiaukis, bet į darbą einu kaip į katorgą. Bet vis sau sakau dar dieną padirbėk, gal kitą dieną bus geriau, įsidirbsi, gausi vertingos patirties, pati matai kad nėra darbų be darbo patirties (prieš tai vasaromis žemės ūkyje tik dirbus), tai taip dienas stumiu ir ieškau kito darbo. Nežinau ar čia man taip sunku dėl to, kad ilgai nedirbau ar dėl to, kad realiai suvokiu, kad aš ne tik, kad nieko neuždirbu, bet ir dirbu darbą, kuris man visai nepatinka Vis bandau save nuteikti, kad pradžioje visiems sunku ir kai jau viską mokėsiu bus viskas gerai, gal ir darbas patiks, kad dirbu vien dėl darbo patirties, kad kitą darbą gal bus lengviau rasti (nors ši savi įtaiga nelabai veikia).
Turbūt, ką norėjau pasakyti, kad tas norėti darbo dėl darbo turėjimo irgi nieko gero ir įsivaizdavimas, kad būsiu laiminga, jeigu tik turėsiu kokį nors darbą yra savęs apgaudinėjimas. Tik gal psichologiškai šiek tiek geriau jautiesi.
Turbūt, ką norėjau pasakyti, kad tas norėti darbo dėl darbo turėjimo irgi nieko gero ir įsivaizdavimas, kad būsiu laiminga, jeigu tik turėsiu kokį nors darbą yra savęs apgaudinėjimas. Tik gal psichologiškai šiek tiek geriau jautiesi.
Palikau tik zinutes esme. jei skaitysime tarp eiluciu, aiskiai pamatysime situacija: buvo norimas bet koks darbas - ir isejo bet koks darbas. Kol nera tikima geromis permainomis - jų ir nevyksta.
Esu buvusi abiejose barikadu pusese ir labai gerai zinau ka kalbu. Taciau krypties neturejimas yra stovejimas vietoje. Uzduokite sau krypti ir tada bus 1. ant dusios lengviau, 2. ateitis sviesesne, 3. greiciau ateis teigiami pokyciai. Kas mokesi filosofijos zino, kad salia musu empirinio pasaulio yra ir ideju pasaulis, kuriame is musu emociju generuojasi musu aplinka ir supantys zmones. Tautosaka sako, kad beda viena nevaiskto - butent, nes bedoje mes matome tik kitas bedas ir jas prisitraukiame.
Merginos patvirtino, kad ir joms norai pildosi. Kliutys gali buti: 1. blaskymasis ir nezinojimas ko nori. 2. noras priestarauja tavo esybei (pvz. pildosi vienoje srityje ir nejuda kitoje).
Tarkim, kaip sakiau, apie protinga norejima. Mano vyras turejo darba, kurio labai nemego, todel jo vienintelis noras kas ryta buvo: nekenciu savo darbo, nenoriu i ji eiti. Rezultatas: jis is to darbo isejo/ ji atleido, nes salygos pasidare nebepakenciamos fiziskai. Iseina: noras issipilde - darbo nebera. Protingas norejimas butu sedeti nekenciamame darbe ir noreti geresnio darbo su geresne alga, kolegomis ar pan. Tada tiketina, atsiras skelbimas / paskambins pazistamas, kad kazkur yra puiki laisva vieta. Rezutatas - darbas pasikeite i geresni.
Tik karti juoda patirtis mane pacia ismoke teisingai noreti ir jau dabar galiu dziaugtis puikiais rezultatais.
Jei ka, man uz tai nemoka, bet labai noreciau jums ikvepti drasos ir pasitikejimo. Kaip anksciau rasiau, gal but netrukus ir pati jau naudosiuos savo patarimais, kai reikes mesti naujas meskeres