QUOTE(aggree @ 2013 11 29, 13:12)
Kazkokia saraskino kantuora. Normalus darbdaviai supranta, kad kiekvienas zmogus laika planuojasi. Ir nesvarbu dirbantis ar bedarbis.
man taip skambino viena agentura. paskambina "atvaziuokit uz valandos ten ir ten" . kitam miesto gale. super. toks vaizdas, kad po baltais marskinukais, vienoj rankoj telefonas, kitoj rankine, ir tik laukiu, kol paskambins
QUOTE(aisvyde @ 2013 12 23, 14:27)
Dar toks klausimas, o jūs CV rašot savo adresą? Aš visą laiką rašiau, kol pakalbėjau su pažįstama, kuri taip pat ieško darbo, kad nustebo, sako, o kam čia visiems savo adresą dalinti, hm, o kas blogo tame? Gali į svečius atvažiuoti?
Antra vertus, kai pagalvoju, tai rimtai, gal čia visai bereikalinga informacija, kaip jūs darot?
mano mama yra maciusi bajeri, kaip personalo vadybininke, neatitinkancio kandidato CV ismete - tiesiog i siuksliu deze
nei suplesius, nei ka.. su visa info: adresu, telefonu, nuotrauka. a maza kas ras ir pasinaudos
nuo to laiko mano CV asmenines info pateikta - minimaliai
QUOTE(Furby's @ 2014 02 02, 12:57)
2 artimiausi seimos nariai - ju vardai, pavardes, darbovietes,
pareigos ir gimimo tada. Kaip paaiskino del to, kam skambinti, jei kas su manim atsitiktu ir del galimo interesu konflikto.
Ir mano paskutines dvi darbovietes - pavadinimas, telefonas, pareigos,
atlyginimas ir isejimo priezastis sito paaiskinti rysliai personalas nesugebejo
kazkas labai pazistama.. o klausimo apie sergancius giminaicius nebuvo?
gal ten pat bandem darbintis