QUOTE(pumpica @ 2014 02 27, 10:53)
atrodo lyg as rasyciau, tik skirtumas tas, kad pas mane patirtis apie 10 metu

ir vistiek nieko nerandu...manau, kad neatsiskleidziu per pokalbius, nesu labai apdovanota iskalba

nors mano darbe (buhalterinis) tos iskalbos visai siaip nereikia...Manau, man kisa koja ilga pertrauka ir du mazi vaikai...
Greičiausiai tame ir bus priežastis, kad buvo daryta ilga pertrauka. Buhalterio darbe visada svarbu neatsilikt nuo naujausių aktualijų ir įstatymų. Bet mano nuomone, galima savarankiškai atnaujinti žinias, pasiskaitinėt įstatymus, gal net kursus palankyt.
Nelengva šiais laikais. Jūsų specialybė dar tokia, kad nereikia per daug savęs parodyt, būti aktyviam, daug komunikuoti, o aš šiaip verslo vadybą baigus, esu ramus, kuklus žmogus, dėl pardavimų vadybos niekada nesikreipiu nes tai ne man, dažnai dėl pardavėjų darbo į pokalbius einu, o ten tai bendravimas su klientais, tai kartais ne visai pavyksta gerai pasirodyti. Kartais pagalvoju ar tikrai galėčiau ir ta pardavėja dirbti...
Aš apskritai pasimetusi, net neįsivaizduoju ką galėčiau dirbti, kad nestovėt vietoj, išmokt kažką naujo, bet ir kur nereikia itin daug gebėjimų, tokių kaip rusų kalba, aktyvumas...

Norisi viduriuko, kad neiti su diplomu gatvių šluoti, bet ir į geresnes pozicijas jokių šansų patekti