Mane nustebino, kad visai netycia radau zmoniu CV is CVonline. Parodo visa CV su vardu pavarde ir pan. Kosmaras
QUOTE(laumespuota @ 2014 02 15, 20:44)
Aš ir jungiuos prie ieškančiųjų darbo esu pagal specialybę dirbus 3 metus, kai studente buvau, vėliau porai metų į užsienį išvykau. Tai vat šiaip man įdomu tos, kurios grįžtat iš užsienio ir ieškote darbo Lietuvoje kaip atsakote į klausimą: "Kodėl grįžot iš užsienio"?
Nes isvaziavau i uzsieni tik laikinai dirbt/uzsidirbt/studijuot (atsakyma pasirinkt pagal save). Jau tada zinojau, kad po poros metu grisiu ir savo planu nepakeiciau, nes myliu Tevyne ir noriu joje gyventi
Grazu ir patriotiska
Kaip smagu skaityti, kad yra kam sekasi ir kviečia į pokalbius pakankamai dažnai... dėja, man taip nesiseka...aktyviai darbo ieškau jau metus, pirmam ir paskutiniam pokalby buvau spalio menesi. Nors po jo mane priėmė, tai dėja ne svajonių darbas, tad ieškau toliau...bet deja... cv mano cv banke patalpintas, skambina tik iš draudimo, visus skelbimus seku, bet pagal mano patirti retai atitinkančių skelbimų būna, jei būna, tai skambučio nesulaukiu...(darbo patirtis apskitininkės su pertraukom 10metų). Skaitau ir mastau, kas negerai...amžius...? 32m., išsilavinimas-aukštasis informatikos... gal miestas Šiauliai... ?
Baisiausia tai, kad skelbimų labai minimaliai būna. Konkurencija-milžiniška...
Baisiausia tai, kad skelbimų labai minimaliai būna. Konkurencija-milžiniška...
QUOTE(Bachure @ 2014 02 11, 10:53)
O tas jaudulis dėl pokalbio
Teko prieš kokius 3 metus būti pokalbyje dėl marketingo asistentės pozicijos. Pokalbyje dalyvavo 2 moteris, rodos viena tiesiogiai iš skyriaus, kita iš susijusio ar pan., tai klausimai ir eiga buvo gana standartiniai, bendravo maloniai. Nedaug ką prisimenu, tik atminty išliko kaip malonus, geras pokalbis bei kaip ir žadėjo pranešė, kad tolimesniam etapui manęs neatrinko(man čia irgi pliusas, nes teko iš kitų didelių tarptautinių įmonių taip ir negaut nė laiško, kad manęs neatrinko)
Teko prieš kokius 3 metus būti pokalbyje dėl marketingo asistentės pozicijos. Pokalbyje dalyvavo 2 moteris, rodos viena tiesiogiai iš skyriaus, kita iš susijusio ar pan., tai klausimai ir eiga buvo gana standartiniai, bendravo maloniai. Nedaug ką prisimenu, tik atminty išliko kaip malonus, geras pokalbis bei kaip ir žadėjo pranešė, kad tolimesniam etapui manęs neatrinko(man čia irgi pliusas, nes teko iš kitų didelių tarptautinių įmonių taip ir negaut nė laiško, kad manęs neatrinko)
QUOTE(Laimė @ 2014 02 11, 21:24)
ačiū už pasidalinimą patirtim
QUOTE(Ellenyte @ 2014 02 12, 19:56)
Esu dalyvavusi prieš kokius 4 mėn. dėl klientų balso tyrimo vadybininkės pozicijos. Yspūdžiai taip pat tik teigiami. Dalyvavo personalo žmogus ir iš skyriaus - pokalbis vyko labai maloniai, tikrai nesistengė sukelti streso. Po pokalbio buvo testas ir paskui jie su atsakymu užtruko ilgiau nei žadėjo, todėl pasirinkau kitą pasiūlymą. Sėkmės!
Aš jau po pokalbio omnitelyje Kalbėjosi tiesioginis vadovas - vienas. Pokalbis standartinis, nieko labai ypatingo. Asmenybės testą atsiuntė el.paštu, nežinau gal bus ir trečias pokalbis... tik pokalbio metu išaiškėjo, kad tai nelabai mano "svajonių" darbas. Vienintelis pliusas, kad didelė įmonė ir manau po kiek laiko būtų galima pereiti į kitą poziciją
QUOTE(Terroriste @ 2014 02 16, 21:31)
Nes isvaziavau i uzsieni tik laikinai dirbt/uzsidirbt/studijuot (atsakyma pasirinkt pagal save). Jau tada zinojau, kad po poros metu grisiu ir savo planu nepakeiciau, nes myliu Tevyne ir noriu joje gyventi
Grazu ir patriotiska
Grazu ir patriotiska
Kaip P. Gražulis sakė: "Už Lietuvą vyrai, už Lietuvą.."
Senai skaitau sia temute, ieskausi darbo, bet dabar jau i nevilti varo esama situacija ir "darbdaviai"... visu pirma, kaip dar paaiskinti pokalbio metu kodel isejau is buvusio darbo? Sakau tiesa - beprotiska itampa ir nuolatinis stresas. Bet nelabai "patinka" darbdaviams sis atsakymas, tiksliau netiki jie, lenda kamantineti neva "na koks gi cia stresas tame Jusu darbe" ir pan. Na juk nesakysiu, kad buve darbadaviai buvo siaubingi ar pan... o sekantis "puikus" dalykas darbo pokalbiuose - labai stebisi, kad tiek laiko ieskau darbo, frazes "tiek laiko nedirbate?! ir kaip nerandate jokio darbo per sitiek laiko??" ir panasiai. Tas "TIEK LAIKO" yra keturi menesiai, dabar jau penktas prasidejo... na bet darbai nesimeto, nors ir neieskau stebuklingo darbo uz sesis tukstancius algos
Man ir nekas su darbo paieškom 3 metus dirbau pagal specialybę, vėliau išvažiavau į užsienį, gyvenau ir dirbau ten 2 metus, bet dirbau ne pagal specialybę, tai va, dabar grįžau ir skelbimų ne per daugiausia pagal specialybę, buvau viso labo 2 darbo pokalbiuose nuo spalio mėnesio kartais užeina mintys: "O jei gyvenime nerasiu"
QUOTE(Siurpuliukas @ 2014 02 17, 14:43)
Senai skaitau sia temute, ieskausi darbo, bet dabar jau i nevilti varo esama situacija ir "darbdaviai"... visu pirma, kaip dar paaiskinti pokalbio metu kodel isejau is buvusio darbo? Sakau tiesa - beprotiska itampa ir nuolatinis stresas. Bet nelabai "patinka" darbdaviams sis atsakymas, tiksliau netiki jie, lenda kamantineti neva "na koks gi cia stresas tame Jusu darbe" ir pan. Na juk nesakysiu, kad buve darbadaviai buvo siaubingi ar pan... o sekantis "puikus" dalykas darbo pokalbiuose - labai stebisi, kad tiek laiko ieskau darbo, frazes "tiek laiko nedirbate?! ir kaip nerandate jokio darbo per sitiek laiko??" ir panasiai. Tas "TIEK LAIKO" yra keturi menesiai, dabar jau penktas prasidejo... na bet darbai nesimeto, nors ir neieskau stebuklingo darbo uz sesis tukstancius algos
Mano situacija labai panaši: taip pat dėl nuolatinio streso išėjau iš gerai apmokamo darbo savo noru ir jau panašiai laiko, kaip ieškau kito (tiesa, ieškoti pradėjau ne iš karto), tad irgi jaučiuosi "nurašyta" ir sunku paaiškinti išėjimą iš "gero" darbo.
QUOTE(legacy @ 2014 02 18, 14:40)
Mano situacija labai panaši: taip pat dėl nuolatinio streso išėjau iš gerai apmokamo darbo savo noru ir jau panašiai laiko, kaip ieškau kito (tiesa, ieškoti pradėjau ne iš karto), tad irgi jaučiuosi "nurašyta" ir sunku paaiškinti išėjimą iš "gero" darbo.
kelis kart keliau cia klausima panasu tik ats.jokio nebuvo
kaip pokalbyje del darbo argumentuoti nora senaji pakeisti arba paaiskinti isejima savo noru is pries tai buvusio darbelio, jei...
nuolatiniai algu velavimai, itampa, chaosas, jokio organizuotumo, vadovu nesugebejimas paskirstyti uzduociu, zodzio nesilaikymas, asmeniskumai (busi draugu ir baliavosi - busi geras darbuotojas, turesi savo asm.gyvenima - busi blogas)...skolos... perspektyvos nebuvimas ir kaip darbuotojai ir kaip imonei...
ir kaipgi ta sklandziai isdestyti?
QUOTE(comep @ 2014 02 18, 17:42)
kelis kart keliau cia klausima panasu tik ats.jokio nebuvo
kaip pokalbyje del darbo argumentuoti nora senaji pakeisti arba paaiskinti isejima savo noru is pries tai buvusio darbelio, jei...
nuolatiniai algu velavimai, itampa, chaosas, jokio organizuotumo, vadovu nesugebejimas paskirstyti uzduociu, zodzio nesilaikymas, asmeniskumai (busi draugu ir baliavosi - busi geras darbuotojas, turesi savo asm.gyvenima - busi blogas)...skolos... perspektyvos nebuvimas ir kaip darbuotojai ir kaip imonei...
Subtiliai ir paprastai - pasikeitė Jūsų vertybės. Jus pageidaujate, kad įmonėje vyrautų profesionalumas, skaidrumas, kompetetingumas ir t.t., ir pan.
QUOTE(Kistina @ 2014 02 18, 18:13)
Subtiliai ir paprastai - pasikeitė Jūsų vertybės. Jus pageidaujate, kad įmonėje vyrautų profesionalumas, skaidrumas, kompetetingumas ir t.t., ir pan.
Gal ne tiek vertybės pasikeitė, kiek lūkesčiai išsakyti darbo pokalbio metu darbo ir darbdavio atžvilgiu nebuvo patenkinti (jūs tikėjotės, aišku profesionalumo, kad darbdavys vykdys savo finansinius įsipareigojimus ir t.t.).
Aš sakyčiau paprastai, tik nedetalizuočiau ir nesiečiau su asmeniu, negebančiu vadovauti. Tinka palikti tas objektyvias priežastis: nuolatiniai algų vėlavimai, skolos, perspektyvos nebuvimas kaip darbuotojai ir įmonei. Realiai nebūtų gėda, nes yra kaip yra, jei sugalvotų paskambinti buvusiam vadovui.
O įtampos, asmeniškumai ir kt - labai subjektyvu, kas vienam stresas tas kitam normalus darbas. Be to perša į galvą "negeras" mintis, kad kandidatė gali būti gana jautri, konfliktiška, daug ko galima prisigalvoti...
Aš jau nebežinau. Žiauriai koją kiša kad neturiu jokios darbo patirties. Jaučiuos kaip ne žmogus Kai kurie tokių nesąmonių klausinėja, kreivai žiūri, aišku ne visi. Po mokslų padariau didelę klaidą, kad iki šiol neįsidarbinau, man jau gėda net į tuos pokalbius vaikščioti. O tiesiog taip išėjo ir viskas... Pagalvojau, kad jau teks kurti istorijas apie savo darbinę patirtį, tik bėda ta, kad neturiu sodros pažymėjimo, tad ne kažin ką sumeluosi, kai darbins, išaiškės Jau nebežinau ką daryti, moksleivė būdama nedirbau, mokydamasi nedirbau, nes norėjau koncentruotis į mokslus, o po mokslų taip pasidariau kad labai gėda, vasarą bus antri metai kaip esu baigusi kolegiją Anksčiau dar ne toks tarpas buvo, o dabar ką galiu pasakyt - gėda man