QUOTE(miglu @ 2014 01 01, 20:29)
Ar teko kam dalyvauti grupiniame pokalbyje dėl darbo? T. y. kai dalyvauja daugiau kaip vienas kandidatas. Kaip vyksta tokie pokalbiai?
PRies 1-2 men. teko. Viena mobiliojo rysio bendrove i toki pokalbi kviete. Na, sedejom 6 zmogeliai ir visi vienu metu i tuos pacius klausimus paeiliui atsakinejom. Siaip pokalbis buvo kaip su vienu zmogumi, bet is esmes per 1.5 val. sugebejo apklausti 6 zmones. I asmeniskumus del darbo patirties ir pan. nebuvo lendama. Tiesiog bandyta issiaiskinti nuomone tam tikrais klausimais ir pan. Nelabai man patiko... kai matai kitus kandidatus l. ne koks jausmas
nors nesijauciau silpna kandidate, bet NEPATIKO.
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 01 13, 22:53)
Mielosios moterytės, norėčiau Jūsų patarimo
Pvz., būna pasitaiko taip - įmonė ieškojo darbuotojo prieš kažkiek laiko, pamatau vėl skelbimą, žinau kad esu siuntusi CV, bet tada nepaskambino, ar verta dar kartą pabandyti?
Ar jei tada neskambino tai ir dabar neskambins..
Taip, siunciau. Ir is antro karto darba buvau gavusi
siunciau i ta pacia pozicija tik kitam mieste
(ieskojau tuo metu darbo Kaune arba Vilniuje. Kaune siunciant net nepakviete i pokalbi. Vilniuje siuncian pakviete ir gavau darba. CV lygiai toks pats. Motyvacinis beveik toks pats. Tad nezinau kodel pirma kart net neuzmate cv ir netikau
PErtrauka tarp cv siuntimo tik 1-2 men. buvo.
QUOTE(aisvyde @ 2014 01 21, 13:36)
O aš dar kartą noriu paklausti, dėl ko "krauna" tuos pačius skelbimus? Kaip grybai po lietaus pradėjo dygti skelbimai, kurie buvo prieš kokį mėnesį ar daugiau, kai kuriuose skelbimuose net datos paliktos senos, pvz., CV siųskite iki gruodžio 2 d., beje, tai ne įdarbinimo agentūrų skelbimai, o pačių darbdavių ir skelbimai tokie iš populiariųjų, su daugybe peržiūrų, nesitiki, kad neatsirado tinkamų kandidatų.
As tai savo buvusiu darbdaviu nesupratau... kaip 1-1.5 men, ieskojo man koleges i isejusios mamytes vieta. Alga tikrai ne karaliska buvo, bet padori visai, reikalavimu irgi ne daug. Standartiniai vidutiniai asistentui. IR VILNIUJ, kur tokia konkurencija darbo rinkoj, NESUGEBEJO RASTI ... turbut kazkokios "ZVAIGZDES" ieskojo
Zmones vis ejo ejo i antrankas, skelbima vis atnaujindavo... O kai primeme, tai prieme trecio kurso studente... su kuria sunku buvo derinti grafika, nes dieniniame skyriuje mokesi ir tikrai tas 8 val. per diena atidirbti sudetinga jai buvo. O ir mane nervino, kai piko valandom, kai daug darbo, jos nebudavo. PAti viena kuopdavau Š visa
bet uztat uzsigrudinau...
QUOTE(Ledireal @ 2014 01 21, 18:42)
Pasiklausiau Jūsų ir pasiklausinėjau visų savo pažįstamų ir net labai senų pažįstamų, tėvų paprašiau, kad pasiklausinėtų. Ir ką
, pasiūlė man pusei etato administratorės padėjėjos darbą. Aišku ne kažin kas, atlyginimas beveik minimumas. Bet man pirmas darbas, tik dėl pusės etato gaila, nes mano mokslai jau baigti... Tevai ragina vis tiek eiti, nes kaip ir pas juos dar gyvenu tai butas, maistas nekainuoja. Ir vis tik nežinai kaip ten viskas pasisuks, gal su laiku ir visą etatą pasiūlys, jei gerai dirbčiau
jei tik turi kur gyventi, teveliai pamaitina - PIRMYN! Nors man arti 30 m., mielai siuo periodu gyvenciau pas tevus ir ju duonele valgyciau. KAd ir gaunu daugiau nei minimuma, bet susimokejus uz nuoma, komunalinius, lieka tik varganam maistui... O ir darbas ne mielas siuo metu. Ieskau kito... Siaip jau buvo pokalbiuose 2 (ta pati imone). Viliuosi, kad bus teigiamas ats..
Issipleciau
Reziume: jei teveliai pamaitina, stogas virs galvos yra, nedvejok ir kaupk darbo patirti.