Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(Smurka @ 2014 01 15, 13:07)

Bet yra vienas BET. Manau, kad sėkmę lėmė ir lemia tai, kad aš tiksliai žinau, kokį darbą noriu dirbti. Tai yra neieškau bet kokio darbo, o tik tokio, kuris man teiktų malonumą. Dėl to ir potencialius darbdavius buvo paprasta įtikinti, juos sužavėdavo tas didelis spirgėjimas, entuziazmas smile.gif Nes visada ateidavau su pasiūlymais, ką konkrečioje įmonėje keisčiau ir kuo pati galėčiau prisidėti.

thumbup.gif Manau, kad jūs visiškai teisi. Deja, į darbo pokalbius dažnai ateina net nežinantys srities, kur norėtų dirbti, prie ko prisiliesti, dėl to tokie žmonės kaip jūs palieka tikrai puikų įspūdį ir išsiskiria iš visų kandidatų mirksiukas.gif Geri darbdaviai nori motyvuotų ir 'degančiomis akimis' darbuotojų.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 01 15, 19:18)

Šiandien labai prajuokino, paskambino kažkoks neaiškus darbdavys, susidariau nekokią nuomonę, ir labiausiai prajuokino klausimas, sako - Kur gimus?  lotuliukas.gif Ne tai kad kur gyveni, ar kažką panašaus, o sako kur gimus, prajuokino kažkaip  biggrin.gif

Ligoninėje biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o western unione bandet kas isidarbint? ar labai sunku?
Atsakyti
QUOTE(prettylittleliar @ 2014 01 16, 13:52)

o jei kas pasakys, kad labai sunku, tai nebebandysit? Nes, tipo, neapsimoka net bandyti, nes kažkam sunkiai pavyko?
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 01 16, 17:52)
o jei kas pasakys, kad labai sunku, tai nebebandysit? Nes, tipo, neapsimoka net bandyti, nes kažkam sunkiai pavyko?

biggrin.gif:D:D ne ne tikrai ne del to klausiu, idomus bandziusiu atsiliepimai, nes internete mazai yra, o artimu pazistamu dirbanciu neturiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif, kurios padrąsino dėl kasininkių, pardavėjų darbo perspektyvų, na, kol kas dar bandau laimę su kitokiais darbais, bet gerai žinoti, kad jei ir teks pardavėjos duonos ragauti, tai bent ne iki gyvos galvos biggrin.gif O su tuo teiginiu, kad bet kokį darbą turi dirbti gerai, visiškai sutinku, nes teko ne kartą susidurti su požiūriu, koks atlyginimas, taip ir dirbu doh.gif Ir sugalvok tu man taip doh.gif

QUOTE(prettylittleliar @ 2014 01 13, 12:46)
o kokiam cia mieste taip blogai, jeigu ne paslaptis? smile.gif

Vilniuje.

QUOTE(prettylittleliar @ 2014 01 16, 13:52)

Aš siuntinėjau savo CV kol nusibodo biggrin.gif O "pletkų" esu girdėjus tik tokių, kad ten daug įdarbinimo etapų, visokių testų sprendimo būna, kad atlyginimas geras, bet darbas dažniausiai nuobodus ir monotoniškas.
Atsakyti
Nenusiminkit, Vilniuj su patirtim tikrai rasit geresni darba, negu kasininkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prettylittleliar @ 2014 01 16, 19:28)
Nenusiminkit, Vilniuj su patirtim tikrai rasit geresni darba, negu kasininkes smile.gif

Kad mano patirtis toj sirty, į kurią nebenoriu grįžti, tai išeina, kad aš kaip ir be patirties, bet ačiū už palaikymą, tikėkimės, kad mums visoms pasiseks 4u.gif

Beje, kokių tik skelbimų nebūna, labiausiai patiko: ieškoma KEBUS gaminanti MERGAITĖ (po kelių dienų jau ištaisė tą skelbimą ir kažkaip normaliau suformulavo), o dar patiko skelbimas - vištų gaudymo mašinos operatorius (ar kažkas pan.) biggrin.gif
Atsakyti
Del Western Union. As praejau visus etapus pries kelis metus. Tikrai nemazai laiko uzima pokalbiai, testai, vel pokalbiai, vel testai. Jei neklystu vaziavau sesis kartus.
Dabar MB salimai dirba, tai kartais ju gaila buna... Bet algos tikrai neblogos.
Atsakyti
Sveikutes, papasakosiu ir as savo ispudi del darbo paiesku... Gyvenu Siauliuose turiu 10 metu darbo patirti buhalteres administratores vadybininkes pareigose esu 32 metu moteris. Nuejau i pirma pakviesta pokalbi del buhalteres darbo ir gavau tik du klausimus o uztrukau tik 5 minutes o klausimai: 1. ar turite vaiku ir kiek? 2. Kokio amziaus? Tai likau apstulbusi ziauriai nes jokio klausimo apie mano turima patirti darbe... Ieskausi jau 3 menesiai intesyviai nusiunciau jau koki 100 pasiulymu ir svarbaiusia kad jokio atsakymo kaip vienu zodziu i dangu dievui eina tie mano laiskai. Nors padekotu ir parasytu kad netinkama buvo ar panasiai...
Neprariskim vilites nes susidariau ispudi kad net patys tas kas siulo nezino ko jiems reikia......
Atsakyti
QUOTE(studentuke @ 2014 01 17, 17:11)
Nuejau i pirma pakviesta pokalbi del buhalteres darbo ir gavau tik du klausimus o uztrukau tik 5 minutes o klausimai: 1. ar turite vaiku ir kiek? 2. Kokio amziaus?

zinokit ne siaip sau jie to klausia. Darbdavys nori, kad zmogus dirbtu, gal net nera kam ji pavaduot (buhalterio sekretore nepavaduos), o kartais jaunos mamos labai piktnaudziauja vaiku "ligom". Pati esu turejus tokiu bendradarbiu, kurios kas tik kur, tai tuoj sakydavo "ai, nueisiu su vaiku pas daktara ir pasiimsiu biuleteni". Ir tikrai taip darydavo. O ka tu jom padarysi? Ypac viena, kur vyras ligoninej dirbo. Tai tipo jos vaikas serga ir serga, o ji su tuo vaiku po parka laksto. Jai kas, namie pasedes, alga gaus, o kaip mums, kitiems darbuotojams? Juk tai mums uzkraunamas papildomas darbas uz kuri niekas nesumoka.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 18, 11:13)
zinokit ne siaip sau jie to klausia. Darbdavys nori, kad zmogus dirbtu, gal net nera kam ji pavaduot (buhalterio sekretore nepavaduos), o kartais jaunos mamos labai piktnaudziauja vaiku "ligom". Pati esu turejus tokiu bendradarbiu, kurios kas tik kur, tai tuoj sakydavo "ai, nueisiu su vaiku pas daktara ir pasiimsiu biuleteni". Ir tikrai taip darydavo. O ka tu jom padarysi? Ypac viena, kur vyras ligoninej dirbo. Tai tipo jos vaikas serga ir serga, o ji su tuo vaiku po parka laksto. Jai kas, namie pasedes, alga gaus, o kaip mums, kitiems darbuotojams? Juk tai mums uzkraunamas papildomas darbas uz kuri niekas nesumoka.

Tada tegu darbdaviai prie darbo skelbimo prideda, kad mamos turincios vaiku tegu negaista laiko biggrin.gif Kam gaisinti savo ir kito laika, jei zinai, kad vistiek nepriimsi. doh.gif
Atsakyti