QUOTE(Digse @ 2013 12 13, 12:40)
Tokiom aplinkybėm aš ir pėsčia nueičiau, ir dviračiu nuvažiuočiau, jei jau taip striuka "ant bilietėlio"
man tokiom aplinkybem budavo 45 km iki kito miesto (biuras ten, darbas butu mano mieste), tai tiek as nei pescia nueiciau, nei dviraciu nuvaziuociau, juolab, kad dar grizt reikia.
QUOTE(*Selena* @ 2013 12 13, 16:49)
O dar buna ir taip, kad net zmoniskai apsirengti neturima i pokalbi...
man buvo, kad su skolintom basutem i pokalbi ejau. Manosios suplyso, su tapkem plezinem vaiksciojau, tai gerai, kad drauge paskolino, nes vien pokalbiui pirkt but gaila paskutiniu pinigu. Gerai, jei i darba priimtu, bet jei ne, tai geriau uz tuos pinigus rudeni batukus nusipirkt, o ne basutes. Bet geriausia, kad drauges toks pat batu dydis, tai pagelbejo. Rubus irgi butu davus, jei buciau neturejus, bet ir figura musu panasi. O jei zmones neturi tokiu panasiu draugiu, jei neturi is ko pasiskolint? Paskutinius pinigus isleist batam, rubam ir bilietui? O jei nepriims? Badu mirt? Vogt eit?
QUOTE(Digse @ 2013 12 13, 16:53)
iškart sakiau, ar darbas kitame mieste, kad tokia problema čia tik variantas
buna, kad biuras vienam mieste, o darbas kitam. Arba zmogus jei kitam mieste dirbtu, turetu pas ka laikinai prisiglaust (kad ir kokius gimines), tai nereiketu vazinet, nes gi ne visi masinas turi ir autobusai ne visur vazineja.
Man tai kazkada nepatiko toks dalykas. Skambina is firmos ir sako ateikit i pokalbi. Klausiu kada, man sako: dabar! Nu, liuks, tipo tik sedziu namie ir laukiu, isvaziavus buvau, sakiau, kad man dabar virs 100 km, autobusas tik vakare vaziuos, tai dar kaip isizeide: tai jum darbo nereikia!!!!!!!!