Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(Ajerų duona @ 2013 11 09, 08:53)
O kodėl jūs nusiteikusi prieš darbą valstybės tarnyboje?  g.gif

Aš nesu prieš valsybinį darbą, kaip tik labai norėjau į valstybės tarnybą, vos ne svajonių darbas buvo, bet neradau skelbimų kad tikčiau, ir net nebeieškau smile.gif

Beje, mame suklaidino dėl išsilavinimo, ir aš pagalvojau, kad turint kolegijos bakalaurą negaliu kandidatuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 09 lapkričio 2013 - 10:27
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 08, 20:42)
Na aš mąsčiau apie VT, bet persigalvojau  biggrin.gif
O miestas tai Klaipėda.

Klaipėda pagal dydi 3 miestas ir nerandate darbo dvejus metus? g.gif
Dėl VT manyčiau dar pagalvokit.
Atsakyti
Del vyro ir manes klausia, bet pasakau tik kokioje srityje ir to pakanka, neklausia konkreciai nei firmos, nei pareigu. Manau klausia delto, kad suzinot, ar nedirba konkuruojancioje firmoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 09, 12:55)
Klaipėda pagal dydi 3 miestas ir nerandate darbo dvejus metus?  g.gif
Dėl VT manyčiau dar pagalvokit.

Nėra dviejų metų, net pusantrų dar nėra.
Beje, aš tikrai ne visą laiką ieškojau ir buvo tarpai kai net neieškojau darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 09 lapkričio 2013 - 20:34
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 09, 22:33)

nesiteisinkit, vistik manau, kad sunku šiais laikais rasti darbą, ypač be patirties, ir dar jei kažko nori konkretaus...galiu Jus suprasti, nes pati esu ilgai ieškojusi darbo, sunku...
Atsakyti
Nesiteisinu, tiesiog sakau tiesą, nes buvo kad ir po du ir po tris mėnesius neieškau.
O dabar kai tikrai intensyviai pradėjau ieškoti, matau kad situacija sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 09, 20:33)

aišku, minėjote, kad praėjusių m. pavasarį baigėte mokslus 4u.gif
tikrai nesiteisinkite, tik aš pamaniau, kad mažam miestely gal ieškot g.gif
Atsakyti
Sveikos. Norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę. Darbo ieškau jau 2 metus, prieš tai buvau dirbusi 3 m. kaip administratorė, 2 kaip vyr finansininkė. Per tuos 2 metus, kol ieskojau darbo buvau isidarbinusi administratore , taciau isdirbau 2 menesius (įmonė nemokėjo atlyginimo, o po 1 men. nuo isejimo iš darbo buvo paskelbtas bankrotas). Tai nezinau kaip su ta 2 men. darbo patirtimi, ar traukti ją į CV ar ne?
Atsakyti
Manau, kad itraukti nepakenks 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as uzbaigiau magistra ir jau daugiau ne pusmeti neturiu darbo, nu niekaip nesiseka, net pokalbiui nepaskambina, net nezinau ko griebtis 4u.gif
Atsakyti
Man tas pats,tik bakalaurą užbaigiau unsure.gif tiek visur siuntinėju,matyt neturiu kuo sudominti verysad.gif
Atsakyti
O kaip rusų kalba kiša koją! doh.gif Nemoku jos taip, kad susikalbėčiau, pusė darbų atkrenta... unsure.gif
Atsakyti