QUOTE(xiuke @ 2013 11 06, 00:26)
kiek žinau nelabai juos domina tie darbai užsieniuose, pati esu ten dirbusi ir niekada neįskaito kaip patirties ar pan...bet bent jau turiu pasiteisinimą, kur tiek metų buvau nedirbdama LT...na dar plius vaikučių auginimas...na bet čia vien tik minusai darbdavio akimis
Bet tai jei tas menamas darbas užsienyje vienintelis, kodėl manote, kad apie jį neklausinės? Tada gaunasi, kad iš vis nėra apie ką klausinėti
QUOTE(aisvyde @ 2013 11 06, 10:54)
Ačiū visoms atsakiusioms dėl tų "užsislaptinusių" darbdavių, o gal dar parašytumėt, kada sužinojot įmonės pavadinimą? Kai kviečia į pokalbį - telefonu pasako? Bet būtų geras - nusiunti savo CV, o paaiškėja, kad tai įmonė, kurioje tu pats dirbi
Gal dar kas turėjot patirties su įmonėm, kurių pavadinimai darbo skelbimuose neskelbiami?
O dėl darbų užsieny įrašymo į CV, manau, verta jau vien dėl to, kad parodytumėte, kad gerai mokate anglų kalbą, jei tai buvo anglakalbė šalis, o gal ir kokią kitą kalbą.
Verta be abejo įrašyti jei tikrai esi dirbęs, bet jeigu norisi tik "papuošti" CV, nors ir nesi dirbęs? Ir kalbas galima kokias tik nori surašyt, kad moki puikiai, bet nuo to juk kalbos žinios nepasikeis, ar ne?
Nelabai aš noriu ginčytis su Jumis, bet pati tiek visko esu prisižiūrėjus, ir įspūdingiausių CV mačius, kur deja deja, bet pamatai žmogų ir supranti, kad tik veltui laiką sugaišai savo. Ir apie hobius pvz. parašyta, kad mėgsta auginti gėles ar mezga. Per pokalbį paklausi apie tas gėles ir sužinai, kad nemėgsta gėlių, šiaip įrašė, kad gražiau atrodytų