Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(WeGa @ 2013 10 26, 08:21)
Manau kad nebutinai. Jei imsi sneket apie nedraugiska darbo aplinka, spaudima ir tt gali pagalvot, kad su tavim kazkas negerai, nes pries tave taiko ta mobinga. Kitam dar zodyna reiktu atsiverst, isgirdus toki zodi biggrin.gif

Aha, man, pvz. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taram_Pampam @ 2013 10 26, 14:35)
Aha, man, pvz.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

o ne lengviau tiesiog psichologinis teroras; psichologiniai veiksniai ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 10 26, 10:21)
Manau kad nebutinai. Jei imsi sneket apie nedraugiska darbo aplinka, spaudima ir tt gali pagalvot, kad su tavim kazkas negerai, nes pries tave taiko ta mobinga. Kitam dar zodyna reiktu atsiverst, isgirdus toki zodi biggrin.gif

vat būtent, kad ne visi žino, šiaip įdomu darbdavį patikrintu ar žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jupo @ 2013 10 24, 21:39)
O as jau kaip ir radau darba, kuriuo visiskai nesidziaugiu...antra diena siandien buvau ir maciau totalia betvarke, chaosa...  doh.gif  issirinko mane, kai per cvonline rasta skelbima nusiunciau cv. Isvada tik tokia - normalios firmos per tokius puslapius darbuotoju neiesko, o randa is savu, jau dirbanciu pazystamu... nezinau kiek tempsiu ir kiek ilgai turesiu kantrybes, nes tikrai ne svajoniu darbas, skelbime parasyta graziai, bet realybe deja kitokia... bet vis guodziu save, gal dar reikia laiko, gal viskas bus ok, bet pasiesku nenutraukiu  unsure.gif

Jūsų kas antras komentaras apie darbą per pažįstamus, labai jau pesimistiškai žiūrit į viską.. Visus savo darbus būtent per skelbimus internete radau, o ir įmonės normalios. O pradžia visada sunki būna, ypač jei ilgiau nedirbot. Jeigu gerai išmanot savo sritį, po truputį tame chaose ir tvarką juk galite įsivesti wink.gif
Atsakyti
Ramu čia kažkaip unsure.gif

Aš tai visiškoj nevilty, neturiu jokios patirties, o dar labai uždelsiau po mokslų, ir visi kreivai žiūri, niekas neima, bijo kad nepriprasiu prie krūvio, kai kurie tingi išmokyti, o kiti gal šiaip galvoja kodėl ilgai nedirbau ir nenori priimti doh.gif Esmė tame kad viskas todėl, kad niekada niekur nesu dirbusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 05, 11:49)
Ramu čia kažkaip  unsure.gif

Aš tai visiškoj nevilty, neturiu jokios patirties, o dar labai uždelsiau po mokslų, ir visi kreivai žiūri, niekas neima, bijo kad nepriprasiu prie krūvio, kai kurie tingi išmokyti, o kiti gal šiaip galvoja kodėl ilgai nedirbau ir nenori priimti doh.gif  Esmė tame kad viskas todėl, kad niekada niekur nesu dirbusi  verysad.gif

kiek metu nedirbot?
Atsakyti
Gal kas galėtų paaiškinti, kodėl dalyje skelbimų įmonės (darbdavio) pavadinimas neskelbiamas? Man iškart atrodo, kad iš tokios įmonės nesitikėk nieko gero, ir tai tik laiko švaistymas, beje, o kada sužinai pavadinimą, pokalbio metu? Skaičiau tokį paaiškinimą, kad pavadinimas neskelbiamas, nes įmonė nenori, kad darbuotojas, kurį ruošiasi atleisti, sužinotų, kad į jo vietą ieškomas žmogus, bet man toks argumentas atrodo išvis niekinis.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2013 11 05, 13:35)
Gal kas galėtų paaiškinti, kodėl dalyje skelbimų įmonės (darbdavio) pavadinimas neskelbiamas? Man iškart atrodo, kad iš tokios įmonės nesitikėk nieko gero, ir tai tik laiko švaistymas, beje, o kada sužinai pavadinimą, pokalbio metu? Skaičiau tokį paaiškinimą, kad pavadinimas neskelbiamas, nes įmonė nenori, kad darbuotojas, kurį ruošiasi atleisti, sužinotų, kad į jo vietą ieškomas žmogus, bet man toks argumentas atrodo išvis niekinis.

Arba kad neužputų darbdavio tiesiogiai su skambučiais ir nekviestais prisitatymais biggrin.gif nežinau, bet jau man taip atrodo...bet man tokie skelbimai keistokai atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 11 05, 13:12)
kiek metu nedirbot?

Mokslus (aukštasis kolegijinis) baigiau praėjusiais metais pavasarį ax.gif

Papildyta:
QUOTE(aisvyde @ 2013 11 05, 13:35)

Aš irgi nesuprantu...
Bet kažkada nusiuntusi į porą įmonių, kurių pavadinimai paslėpti, vėliau sužinojau daugiau informacijos apie jas, supratau, kad ne veltui kai kurios įmonės slepia pavadinimus biggrin.gif Daugiau beveik nesiunčiu kur nenurodytas pavadinimas. Ir manau normali įmonė, kuri neturi ką slėpti, pavadinimo neslėps
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 05, 20:41)
Aš irgi nesuprantu...
Bet kažkada nusiuntusi į porą įmonių, kurių pavadinimai paslėpti, vėliau sužinojau daugiau informacijos apie jas, supratau, kad ne veltui kai kurios įmonės slepia pavadinimus  biggrin.gif Daugiau beveik nesiunčiu kur nenurodytas pavadinimas. Ir manau normali įmonė, kuri neturi ką slėpti, pavadinimo neslėps

Nebūtinai, aš į vieną paslėptą siunčiau. Normali labai įmonė tikrai. Kai pokalbio metu teiravausi kodėl paslėptas pavadinimas, nustebo, kad jis paslėptas, galvojo, kad matosi pavadinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 05, 14:49)
Ramu čia kažkaip  unsure.gif

Aš tai visiškoj nevilty, neturiu jokios patirties, o dar labai uždelsiau po mokslų, ir visi kreivai žiūri, niekas neima, bijo kad nepriprasiu prie krūvio, kai kurie tingi išmokyti, o kiti gal šiaip galvoja kodėl ilgai nedirbau ir nenori priimti doh.gif  Esmė tame kad viskas todėl, kad niekada niekur nesu dirbusi  verysad.gif

o jei pasakytum, kad pvz dirbai užsienyje, kad ir Anglijos ūkiuose, fabrikuose, žinau, tai jiems ne patirtis, bet bent jau žinos, kad ne veltui praleistas laikas...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 11 05, 22:04)
o jei pasakytum, kad pvz dirbai užsienyje, kad ir Anglijos ūkiuose, fabrikuose, žinau, tai jiems ne patirtis, bet bent jau žinos, kad ne veltui praleistas laikas...

darbdavys pradės klausinėti ir iškart pagaus, kad žmogus meluoja. Na nebent jau labai konkretų melo planą susidarys, bet tikrai to nepatarčiau schmoll.gif
Papildyta:
Yra darbų, kuriuos tikrai ir be patirties galima gauti. Pvz. interviuotojo/ anketuotojo, t.y. apklausų atlikimas. Office one ar kaip ten vadinasi pabrėžia, kad pageidautini be darbo patirties. Žinau ir daugiau tokių įmonių, kurie nori be patirties. Svarbu parodyti, kad esi motyvuotas, kad akyse dega ugnelės. O įgijus patirties, galima ir rimtesnio darbo ieškotis, nes kaip bebūtų gaila, vis tik didžioji dalis darbdavių pageidauja, kad žmogus būtų nors kur dirbęs 4u.gif
Atsakyti