QUOTE(Prima-Wera @ 2013 10 21, 13:22)
Gerus santykius galima laikyti iki begalybės...
pritariu. Ir panasia skaudzia patirti turiu.
Dirbau darbe pusmeti, pamainini darba, darbe buvau viena, na, atidirbu pamaina, ateina kolege, perduodu jai pamaina ir namo. Taigi, nei pykomies, nei biciuliavomies. Direktore mane labai vertino, nes turejau jai reikiamu sugebejimu. Tikrai atrode, kad darbe viskas OK, tik as ieskojau darbo arciau, nes l.toli vazinet buvo. Kreipiausi i viena imone, o ji paskambino ne mano direktorei, o kolegei! Ir nezinau kodel, bet ta mane labai blogai apibudino. Darbo ten negavau ir nezinojau kodel. Paskui sefe man parase labai grazia rekomendacija ir nors buvo gaila atsisveikint, gavus kita darbo pasiulyma isejau. O paskui ir susitikau pazistama is firmos, kur neprieme ir tas papasakojo, ka apie mane ju sefas "suzinojo". Zinokit tokio soko dar nebuvau patyrusi. Tokiu nesamoniu prikalbejo! Ne tik, kad netiesa, bet aplamai prikurta fantastiniu istoriju
Ir niekaip nesuprantu uz ka. Ir tikrai esu tikra, kad tas mano pazistamas sake tiesa (nedidele akistata paskui su ta "kolege" buvau padarius, bet pabego). Ir dar ir dabar po n metu pagavoju, kad gi nesipykom, netgi priesingai, esu jai darbe daug padejus, o, kad vien is pavydo sitaip... nesitiki...
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers