QUOTE(oceano @ 2013 10 17, 06:46)
Pasitikėti savimi ir eiti.
Tomis subsidijomis ir nereikia labai džiaugtis. Pririša jos tiek darbdavį tiek darbuotoją pusmečiui. Kas jei darbas nepatinka, krūvis per didelis ar dar kas. Išeiti savo noru negali (gali, bet jei biržoje stovi, pusmetį į ją nepriims po to ). Darbdaviams tai irgi rūpesčiai, gal darbuotojas netinka, grąžink tas subsidijas jei atleidžia. Popierizmas ir valakita.
Bet vistiek tas subsidijavimas labai jau vilioja darbdavius...o į biržą neinu nes esu dar vaiko priežiūros atostogose iki 3m. tai tempiu iki paskutinios dienos ir vis tikiuosi, kad kažką susirasiu
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 10 17, 09:32)
pas mane panasi situacija -vaikai du, metu ciut daugiau
bandau grizti i darbo rinka po 5 metu pertraukos
nors CV tas neatsispindi -nei pertrauka, nei vaikai. Ieskau to paties pobudzio darbo kaip jus (buhalterija, apskaita), bet cia, Kaune net skelbimu tokiu nera
tiesa ieskau dar neilgai -pusantro menesio...Pries vaikus dirbau apie 7 metus toje srityje, per ta laika teko daryt labai daug, tad CV mano akimis -turtingas
Kaip ieskotis to darbo?
perzvelgiu cv.lt, cvonline.lt, cvmarket, kur dar?? ar verta susidet su atrankos kompanijom?
Sudetinga su ta paieška
ir aš kelis kartus per diena peržiūriu tuos skelbimus... bet dažniausiai jie kartojasi, arba ieško įmones kas kelis menesius (nes jų reputacija nekokia ir žmonės ten ilgai nepadirba). Kur dar galima kreiptis-neįsivaizduoju...pažystami visi išklausineti, perspėti, gal kur ką išgirs, bet dėja tyluma nuo pavasario, toks jausmas, kad nieko niekam nereikia
Gerai oceano sako, kad reikia turbūt pačiai eiti, eiti, eiti...nors ir neieško darbuotojų, bet skambinti per firmas "siūlyti" save
Galvojau, kad Šiauliuose tik bėda su buhalterijos darbu, bet kaip matau ir Kaune ne ką geriau
O gal teko kam susidurti su maximos administracija? Nes vakar maximoj prie kasos pridėta lankstinukų, kad nuolatos iško darbuotojų...sakau gal pabandyti nusiųsti cv, nors neiško darbuotojų buhalterijoje...